2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kızlar ciddi ayarlayalım çalışanlar olduğu için benim gibi cumartesi yada pazar ayarlayalım topik başkanım tarih ve yer ayarlayalım mı araştırım mi mekan ben anadolu yakası üsküdar yada kadıköy olabilir ulaşım rahat olur avrupa yakası için beşiktaş yada metrobüslede rahat gidilen başka bir yer olabilir bence aralık ayına ayarlasak iyi olur yeni yıl öncesi

Selam kızlar kuzucuklarımı aldım şimdi eve geldım rabbim hakkımda hayırlısını versın inş

Hayırlısı olsun arkadaşım sağsalim bebişlerini kucağına alırsın inş. Darısı bizlere olsun

Pozitif sonuç alan arkadaşları da tebrik ediyorum gözünüz aydın :anneadayı::halay:

Kızlar benim transfer iptal olunca ilaçları bıraktım bir gün sonrada regli oldum doktora haber verdim. Cuma günü gel dedi. Şimdi tekrardan transfer hazırlıklarına mı başlıcam acaba hiç anlamadım bu işten bişey bu ayın 5 regli olmuştum ayda ikinci reglim olmuş oluyor. Çok erken değil mi ya

Kızlar benim transfer iptal olunca ilaçları bıraktım bir gün sonrada regli oldum doktora haber verdim. Cuma günü gel dedi. Şimdi tekrardan transfer hazırlıklarına mı başlıcam acaba hiç anlamadım bu işten bişey bu ayın 5 regli olmuştum ayda ikinci reglim olmuş oluyor. Çok erken değil mi ya
canım rahme hazırlık olsun diye verilen ilaçları bırakınca adet olman çok normal bence
o zaman hemen tekrardan hazırlıklar başlayacak hayırlısı olsun hakkında
canım adetin kaçıncı gün adet olmuş oldun

Canim inşallah g

Canim inşallah gönlüne göre olur dua edicem senin icin yumurta cok olunca opudan sonra agrisi da çok oluyor bir sürü yumurtan dollenir en 10 tane 5. Güne gider inşallah
Çok teşekkür ederim canımm..Dualarınızı esirgemeyin. Hepimizin birbirinin duasına ihtiyacı var.İnşallah güzel haberler alalım.

canım rahme hazırlık olsun diye verilen ilaçları bırakınca adet olman çok normal bence
o zaman hemen tekrardan hazırlıklar başlayacak hayırlısı olsun hakkında
canım adetin kaçıncı gün adet olmuş oldun

Doktor bir sonraki adette görüşürüz demişti de 2 gün sonra regli olacağımı düşünemedim erken regli olursun da dememişti.dediğin gibi ilaçlardan sanırım bakalım yarın ne dicek

Canm kasımın 5 de regli olmuştum 22 kasımda tekrar oldum . Hakkımızda hayırlısı olsun saol canm

Opudan sonra erken regli oldunmu canım ? benim 7-8 gün erken gelmişti opudan sonraki ilk reglm

Back