2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Doktoruna ulaşamıosan acaba bi acile mi gitsen kanama için?

Benım transferım var canım

Canım çokmu şiddetlı yerleşme kanaması olmasın

Insallah yerlesmedir. sakin ilaci kesme yarin muhakkak kan ver dr unu ara.

Canim kirmuzi renk kanamanın rengi. 5 gun once yaptirmistim pruloton depotu. Yarinki kan tahliline gore hareket edicez . Muhtemelen hemen baslariz

Benim cunartesi transferim inşallah

Kizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapiliptahic.yatmayan varmi?
Bana doktor yatma dedi, yatmıyorum hiç. Bi de banyo hemen yapa bilirsin dedi, ama ılık suyla, asla sıcak suya girme.

Günaydın kızlar bu sabaha karşı idrar testi yaptim pozitif cumartesi ve pazartesi kan testleri yaptiricam ( doktorum illa o günler olacak diyo) inşallah değerler normal artar. Beynimdeki dış gebelik vesvesesi çalışmaya başladı kuşku çok kötü bi şey azıcık kızın bana saçmalama falan diyin

hayırlı olsun arkadaşım kötü şeyleri anma inşallah güzel sonuçlar alacaksın keseni göreceksin
allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Canım tebrik ederim.pozitif düşün ki olumlu olsun herşey.

şükür iyiyim canım.
cumartesi kontrolüm var
iyi haberlerini bekliyorum senin inşallah tez vakitte

Hayırlı olsun inşallah canım saçmalama diyeceğim ama kendim de yaptığım için aynı şeyi diyemiyorum

Saçmalama N nejdem hayırlı uğurlu olsun canım inşallah keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın olumlu düşün güzel olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…