- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.721
Kimler variz istanbuldan katılabilecek
Ben varımKimler variz istanbuldan katılabilecek
Kizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapiliptahic.yatmayan varmi?
Velilerim beni görmeye geliyor bana morel olur diye düşünüyorum. Özlediğim çocukları görürüm ama bilemedim:)Kıyamam canım kendini nasıl hissediyosan öyle yap benim ilk denemde transferden bi kaç gün sonra görümcem nişanlanmıştı çok ağrım vardı kötü olduama sen kendini iyi hissediyorsan çok da yorulmam diyosan kabul et ben 12 gün duş almadım
Kizlar kaçıncı gunden sonra normal hayatiniza döndünüz? Yarin 5. Gunum misafirim gelicek kabul etmessem mi ağır kaldirmam etmem. Kacinci gün banyo yaptınız? Transfer yapiliptahic.yatmayan varmi?
Canim bu kalite olayını 4.tedavim hala tam ögrenemedim 2A 4A filan.:)) Kalite ile ilgili daha önce bir arkadaş ta bana yazmıştı sor diye.Embriyolog aradığında sorduk iyi gelişimi dedi. O belli olmaz vs gibi şeyler söyledi. Bize neden söylemediler acaba?Canim hayirlisi olsun ben su cok kaliteli meselesinede takilmiyorum artik. Benimkilerde 4 a iki taneydi tuttu. allahim olacagi varsa olduruyor. Rabbim saglikla devamini getirsin insallah
BenKimler variz istanbuldan katılabilecek
Tşk ederim bilgilerinizi paylastiginiz icin. Gelenede gelme diyemem bakalimTeoride bildiklerimizi paylasayim
Transfer gününü saymayip 3 gunden sonra evden cikip normal hayata dönebilirsin .. doktorlara gore ertesi gün donebilirisn
Banyo biraz sabredebilirsen 3-4 gun beklesen iyi olur
Cok kopuklu sicak ve uzun olmasin duş
Misafir almasan daha iyi canım.. simdi telasla yorulcaksin.. teste kadar sen misafir ol onlar degil :))
Canim bizede soylemediler bir kagit verilmisti transfer gunu onda yaziyordu. Dr embriyolarinin durumu gayet guzel dedi. Bende burdan biliyorum 5A nin iyi bir deger oldugunu. Ama benimkiler 4A idiCanim bu kalite olayını 4.tedavim hala tam ögrenemedim 2A 4A filan.:)) Kalite ile ilgili daha önce bir arkadaş ta bana yazmıştı sor diye.Embriyolog aradığında sorduk iyi gelişimi dedi. O belli olmaz vs gibi şeyler söyledi. Bize neden söylemediler acaba?
Yahu yalandan kim olmus. Bu gibi durumlarda yalan hazirlayin cebinize. Hemen aradiklarinda sasirmazsiniz. Bu cok ozel bi durum. Kimse sizin kendinizden nasil neler verdiginizi anlamaz. Ancak bizler biliriz yasayanlar. Ayrica ben boyle yalanlari cok seviyorum pembis yalan. Kimseye zarari yok tam tersi sana yarari varTşk ederim bilgilerinizi paylastiginiz icin. Gelenede gelme diyemem bakalim
Peki canm başka hangileri var?Kalitesini neye göre anlayacağız?5A en iyisi meselâ 2 falan da var dimi?Onlar daha mı kötü?Yorumlarda çok okuyorum ama çözemedim bir türlü.Canim bizede soylemediler bir kagit verilmisti transfer gunu onda yaziyordu. Dr embriyolarinin durumu gayet guzel dedi. Bende burdan biliyorum 5A nin iyi bir deger oldugunu. Ama benimkiler 4A idi
Çok doğru soyluyorsunuzakasyaaa5 bence de bir bahane bul.Sonuçta keyfi yalan söylemiyorsun.Ne emekler veriyoruz maddi manevi.Çocuğumuz olmazsa kimse al bu senin diye kucağımıza vermicek.Böyle bir durumda önce kendini düşün canım.
Saol canım hakkımızda hayırlısı bende etrafta çok duydum kalıtesız olupta tutan rabbim nasıp ederse hersey olur takdır onun
Evet cnm rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versın inşCanım biz pgt yaptırdık ve en önde giden embriyoda anomali çıktı.yani en kaliteli koyulmadı bana.1 düşük kalite olan koyuldu.embriyonun sağlıklı olması önemli olan.sen hiç sıkma canını kalitesine.
Benim adet basladi kizlar damla damla geliyor. Tutmamis yani. En kaliteli iki embriyo konulmustu. Yani kisaca kalite onemli degil kaliteye takilmayin, yinede sabah kan tahlili vericem doktorum istiyor sonra yeniden yola baslanicak bakalim. Insllh diger arkadaslarin yolunda gider transferleri ve sonuclari.Hepimizin hakkinda hayirlisiKızlar yarın neler var acaba bizi mutlu etcek? Transferi yada testi olanlar kimler? Ben ilurbe ve zarmeh i biliyorum bide transferler vardı die hatırlıom.cok bakamadım 2 gundur.zahmet olmazsa yazsanızayarın evde yatıp dinlencem biraz takip edeyim
Benim adet basladi kizlar damla damla geliyor. Tutmamis yani. En kaliteli iki embriyo konulmustu. Yani kisaca kalite onemli degil kaliteye takilmayin, yinede sabah kan tahlili vericem doktorum istiyor sonra yeniden yola baslanicak bakalim. Insllh diger arkadaslarin yolunda gider transferleri ve sonuclari.Hepimizin hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?