- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
- 118
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.501
Bende kan pıhtılaşması var canım o yüzden ben hamileliğim boyunca devam etcem kalp atışını duyarsamBu kan sulandirici ne için veriliyo canım.tum hamilelik boyunca devam mi ediyoruz
en güzeli spontene yaşamak inşallah bu süreç bebişinide getirirIyiyim canım bende stressiz güzel güzel zaman geciriyrz..gün vs takip etmeden.cok geçmiş olsun atlattın bu sürecide. Şimdi dinlenme zamanı çok az kaldı bebeğine kavuşmaya hayırlısıyla emeklerin boşa çıkmaz insalllahhhhh
Ayy ne güzeel yüksekmiişş 13.gün kac cıktı canmmBenim 11. Gğn 119 çıktı ama ikiz. Normal sanırım seninki. Normal olmayan sürekli panik hali. Bunu kendine ve bebeğine yapma. Ben hamileyim de artık
bence de yaaa bende özledim sıcak suyu şöyle güzel bir kese yapmak istiyorum benKızlar bu duş u ılık suyla alma kurali ne zamana kadar devam edecek ya :) allahım kaynar suyla banyoyu özledim şimdiden
Off valla ya buhar buhar olacak her yer.sanki ilik su temizlemiyo ya.bide 15 dakikadan fazla durmak sakincaliymis.nasil aliscaz bakalımbence de yaaa bende özledim sıcak suyu şöyle güzel bir kese yapmak istiyorum ben
ben 1 saat banyo da dururum çok severim sıcak suyu ama şimdi ılık suyla sadece şampuan döküp çıkıyorum ben artıkOff valla ya buhar buhar olacak her yer.sanki ilik su temizlemiyo ya.bide 15 dakikadan fazla durmak sakincaliymis.nasil aliscaz bakalım
Canım senin ki görünür artık kalp atışı bile duynulabilir belki. Canım kan pihlismasina baktırdın mi eğer yoksa kullanmana gerek yok ben kullanmiyorum mesela.Himm benim de bu cumaya kadar görünür mu acaba
Aynen valla koştur koştur duş mu alinirmiş :)ben 1 saat banyo da dururum çok severim sıcak suyu ama şimdi ılık suyla sadece şampuan döküp çıkıyorum ben artık
Yok canım baktirmadim doktorum devam ilaçlara dediCanım senin ki görünür artık kalp atışı bile duynulabilir belki. Canım kan pihlismasina baktırdın mi eğer yoksa kullanmana gerek yok ben kullanmiyorum mesela.
Hmm coraspin verebilir doktor gittiğin zaman durumu anlatYok canım baktirmadim doktorum devam ilaçlara dedi
Aynen valla koştur koştur duş mu alinirmiş :)
Çok teşekkürler canım, valla bir bilsem..Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Herkese test tarihinden 15 gün sonrasına randevu veriyorlarmış. Sabredemeyip olaylarla ilgisi olmayan jinekoloğuma ultrasona gidebilirim valla bu hafta :)Hayırlı olsun canım sonucun,allah bebelerini ve oğlunu sana bagislasin.aklima takıldı değerin 1442 olmus niye kese görmeye cagirmamis da o kadar uzak bir tarih vermis
bende orda tedavi görüyorum drnuz kimÇok teşekkürler canım, valla bir bilsem..Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Herkese test tarihinden 15 gün sonrasına randevu veriyorlarmış. Sabredemeyip olaylarla ilgisi olmayan jinekoloğuma ultrasona gidebilirim valla bu hafta :)
Him kese görmeye gittigimde bi konuşayım bakalım.tabi tüp Bebek doktorumda bırak derse bırakırım yinede:)Hmm coraspin verebilir doktor gittiğin zaman durumu anlat
Aynen bana da 15 gün sonra muayene dediler.sanirim garanti olsun diye:) bende kendimi tutuyorum bakalım:)Çok teşekkürler canım, valla bir bilsem..Bahçeci Fulya'ya gidiyorum. Herkese test tarihinden 15 gün sonrasına randevu veriyorlarmış. Sabredemeyip olaylarla ilgisi olmayan jinekoloğuma ultrasona gidebilirim valla bu hafta :)
Bgun gidecgim cnm sizide bilgilendiririm
hadi hayırlı Darısı diğer bekleyenlerin başınaCokkk sukur kesem gorundu
Saol cnm hayirlisi olur insallah snn icinde guzel hberlerni beklioruz gzlcene dinlenBende bugün 14:00 te transfer oldum2 embriyo :) şimdi arabayla eve gidiyoruz 5 günde rapor aldım. Hafta sonuna kadar evde dinleneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?