2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

CANIM İĞNE gonapeptyl 0.1 mg yarın test günüm yine de sabah erkenden gidip vereceğim kanımı. inşallah geçmiştir iğnenin etkisi canım.

CANIM İĞNE gonapeptyl 0.1 mg yarın test günüm yine de sabah erkenden gidip vereceğim kanımı. inşallah geçmiştir iğnenin etkisi canım.

teşekkür ederim canım sağol yarın test vereceğim raporumda bitti işbaşı yaptım bugün yarın için izin aldım

teşekkür ederim canım sağol yarın test vereceğim raporumda bitti işbaşı yaptım bugün yarın için izin aldım

Yaa sendee haklısınn amaa dayanamadmm en azndan iki günde olsa hamileym diyim yaa allahım inşallaah devam ettirir dayanamaadmm cok mu düşükk
Benim 11. Gğn 119 çıktı ama ikiz. Normal sanırım seninki. Normal olmayan sürekli panik hali. Bunu kendine ve bebeğine yapma. Ben hamileyim de artık

İyiyim cAnim oldum cuma günü
Dinleniyorum şükür bitti miyon operasyonu
Artık transfer için hazırlanma zamanı
Sen nasılsın görünümuyorsun
Iyiyim canım bende stressiz güzel güzel zaman geciriyrz..gün vs takip etmeden.cok geçmiş olsun atlattın bu sürecide. Şimdi dinlenme zamanı çok az kaldı bebeğine kavuşmaya hayırlısıyla emeklerin boşa çıkmaz insalllahhhhh

Bu kan sulandirici ne için veriliyo canım.tum hamilelik boyunca devam mi ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…