- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.481
Yaaa hanımefendiii. Sana demiştim erken yapınca değerim neden düşük diye panik yaparsın yapma! Abla sözü dinlemek yok tabiYaa sevinemedimm annemlere söyledm pişman oldm şimdi herkes aglıo sevncden napcamı bilemedm düşük mü değer
CANIM İĞNE gonapeptyl 0.1 mg yarın test günüm yine de sabah erkenden gidip vereceğim kanımı. inşallah geçmiştir iğnenin etkisi canım.Canim şu an da yapılan test kopkoyu çıkmaz zaten.
Çatlama iğnesi etkisi zaten geçmiştir.
Kanunda gebelik hormonu var ama değer kaç?
Yükseliş var mı ona bakman lazım.
Ben 9. Gün ogrenmistim.
11. Gün tekrarlamistim.
Sende yaptırır isen kanında sonuç belli olacaktır
12. Günü tam beklemene gerek yok.
10. Gün yaptırıp sonucu öğrenen bi çok kişi var.
12. Gün de yine tekrarlanır ve artış oranı öğrenilir.
Bence sen kan vermelisin canim. Ben hamile olduğunu düşünüyorum.
Ama artış miktarını oranını takip etmek şart.
CANIM İĞNE gonapeptyl 0.1 mg yarın test günüm yine de sabah erkenden gidip vereceğim kanımı. inşallah geçmiştir iğnenin etkisi canım.Canim şu an da yapılan test kopkoyu çıkmaz zaten.
Çatlama iğnesi etkisi zaten geçmiştir.
Kanunda gebelik hormonu var ama değer kaç?
Yükseliş var mı ona bakman lazım.
Ben 9. Gün ogrenmistim.
11. Gün tekrarlamistim.
Sende yaptırır isen kanında sonuç belli olacaktır
12. Günü tam beklemene gerek yok.
10. Gün yaptırıp sonucu öğrenen bi çok kişi var.
12. Gün de yine tekrarlanır ve artış oranı öğrenilir.
Bence sen kan vermelisin canim. Ben hamile olduğunu düşünüyorum.
Ama artış miktarını oranını takip etmek şart.
İnşallah canmm yaa yaa bir artsn da bakalm allahm hayırlısını versnInşallah canım.korku hiç bitmiyo ki aliscaz:)
teşekkür ederim canım sağol yarın test vereceğim raporumda bitti işbaşı yaptım bugün yarın için izin aldımBen de aynı şeyi düşünüyorum. Ben 11. Gün yaptım testi ve cok silikti 5 tllik olan testlerde öyle gozukurken pahali test aldım onda daha belirgin çıktı.
Zaten vuruldugumuz çatlama iğnesi çok azdı artık bi hamilelik olmasa cikmazdi. Gidip kan verebilirsin kendimi yıpratmak yerine
teşekkür ederim canım sağol yarın test vereceğim raporumda bitti işbaşı yaptım bugün yarın için izin aldımBen de aynı şeyi düşünüyorum. Ben 11. Gün yaptım testi ve cok silikti 5 tllik olan testlerde öyle gozukurken pahali test aldım onda daha belirgin çıktı.
Zaten vuruldugumuz çatlama iğnesi çok azdı artık bi hamilelik olmasa cikmazdi. Gidip kan verebilirsin kendimi yıpratmak yerine
Yaa sendee haklısınn amaa dayanamadmm en azndan iki günde olsa hamileym diyim yaa allahım inşallaah devam ettirir dayanamaadmm cok mu düşükkYaaa hanımefendiii. Sana demiştim erken yapınca değerim neden düşük diye panik yaparsın yapma! Abla sözü dinlemek yok tabi
inşallah canım benim inşallah yarın büyük günCanım idrar testi silik çıksa bile hamilesindir yeterli oran idrarina geçmemiş demekki. Bi kan testi ver canım kendini uzme onu görmeden.insallah hamilesin inaniyorum
canım yinede sabırla bekliyorum kendi kendimi sakinleştiriyorum varsa da yoksada artık rabbimdenCa zaten senin son bir günün var kndine stres yapman daha kötü git kan testini yapta rahtla bnce canm boyle kndini harap edersin
Benim 11. Gğn 119 çıktı ama ikiz. Normal sanırım seninki. Normal olmayan sürekli panik hali. Bunu kendine ve bebeğine yapma. Ben hamileyim de artıkYaa sendee haklısınn amaa dayanamadmm en azndan iki günde olsa hamileym diyim yaa allahım inşallaah devam ettirir dayanamaadmm cok mu düşükk
inşallah canım yarın vereceğim artıkcanım benim bence gebelik bu korkma ancak kan testi ver inşallah rahatlarsın
canım tebrik ederimİnşallah canmm yaa yaa bir artsn da bakalm allahm hayırlısını versn
aa sen çalışıyormuydun canımteşekkür ederim canım sağol yarın test vereceğim raporumda bitti işbaşı yaptım bugün yarın için izin aldım
Canmm inşallah yükseliir inşallaah yaa inan mutluluk korku ikiisi de varcanım tebrik ederim
canım yukselir inşallah Allaha dua et ona sığınCanmm inşallah yükseliir inşallaah yaa inan mutluluk korku ikiisi de var
evet canım çalışıyorum evde bol bol dinlendim 1 saat yürüyüş yaptım hep yememe içmeme dikkat ettim. sonuç güzel olur inşallah.aa sen çalışıyormuydun canım
bu süreci hep evde geçirdin raporlu olarak om zaman inşallah güzel haberler alırsın
İnşallaah canımm inşallaahevet canım çalışıyorum evde bol bol dinlendim 1 saat yürüyüş yaptım hep yememe içmeme dikkat ettim. sonuç güzel olur inşallah.
Iyiyim canım bende stressiz güzel güzel zaman geciriyrz..gün vs takip etmeden.cok geçmiş olsun atlattın bu sürecide. Şimdi dinlenme zamanı çok az kaldı bebeğine kavuşmaya hayırlısıyla emeklerin boşa çıkmaz insalllahhhhhİyiyim cAnim oldum cuma günü
Dinleniyorum şükür bitti miyon operasyonu
Artık transfer için hazırlanma zamanı
Sen nasılsın görünümuyorsun
Himm benim de bu cumaya kadar görünür mu acabaKarından baktı canım
Bu kan sulandirici ne için veriliyo canım.tum hamilelik boyunca devam mi ediyoruzStres yapma bak benim kanamam oldu öyle gittim doktora bitti dedim ama herşey normal dedi çok şükür oyuzden korkuyorum ama dua edeceğiz .bu arada senin şimdiden kan sulandirici kullanman gerek neden kalp atışını bekleyesin ki.genelde hamile olduğunu öğrendiğin zaman kullanmaya basliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?