2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

CANIM 12.8di benim . Sana karından mi baktı ? Bana öyle bir şey demedi doktor yolunda dedi her şey .kağıt elimde şimdi ufacık bi nokta var vajinal baksa belki görünürdü kötü düşünme bence 5.haftada genelde herkesin kesesi gözüküyor sadece

Benimde 10 mm idi canım kese. Bu ikinci denemem birinci gelişmedi. 9 haftalıkken kürtaj oldum. Bir de kan pıhtılaşması var. Kalp atışını duysak hemen iğne kullanmaya başlıcam o yüzden korkuyorum yine gelişmezse diye

Benimde 10 mm idi canım kese. Bu ikinci denemem birinci gelişmedi. 9 haftalıkken kürtaj oldum. Bir de kan pıhtılaşması var. Kalp atışını duysak hemen iğne kullanmaya başlıcam o yüzden korkuyorum yine gelişmezse diye
CANIM sen deyince araştırdım .internetten.karından bakiliyorsa 20mm den sonra yolk saç gorulebiliyormus vajinadan da 13mm den sonra gözükmesi lazım yani sen karından mi baktirdin vajinal mi bilmiyorum ama erken şu anda gozukmez için rahat olsun .

Canmmm inşallaah inşallaah inanamıyorm şimdi çarşamba mı iki kat artms olması lazım şimdi bakdm da 29.83 değerm 59 mu olması lazım inan kafam durdu canm ya
Canim en az iki kat artmasi lazım 2 gün bir.sen hic telas yapma sakin sakin ver kanini insallah güzel bi sekilde artacak :KK54:

Canım benim de transfer 3 ekim bende cumartesi gittim karından kese göründü beni de bi hafta sonra çağırdı tekrar kese haftasıyla uyumlu bebek görünmüyor daha erken dedi bunun için.
Alttan mi muayene etti canım.karin ultrasonunda mi göründü.benimde 6 akım transferim haftaya cuma gitcem.insallah görünür

Canim birsey sorucam adet oldum ya simdi yumurtalik baskilanmasi icin ginera vermisti dr. Yani dogum kontrol hapi kanama ilunca birakiyormuduk onu yoksa devam mi ediyorduk
canım dr sor istersen ben bir ara kullandım adet olunca bırakıp adetin 5-7 günlerinin birinde tekrar başlıyordum

Canım benim de transfer 3 ekim bende cumartesi gittim karından kese göründü beni de bi hafta sonra çağırdı tekrar kese haftasıyla uyumlu bebek görünmüyor daha erken dedi bunun için.
tebrikler arkadaşım hayırlısı ile kalp atışlarınıda duyarsın inşallah

CANIM sen deyince araştırdım .internetten.karından bakiliyorsa 20mm den sonra yolk saç gorulebiliyormus vajinadan da 13mm den sonra gözükmesi lazım yani sen karından mi baktirdin vajinal mi bilmiyorum ama erken şu anda gozukmez için rahat olsun .

Vajinal baktı canım bana ne bileyim çok stres altındayım.

Vajinal baktı canım bana ne bileyim çok stres altındayım.
Stres yapma bak benim kanamam oldu öyle gittim doktora bitti dedim ama herşey normal dedi çok şükür oyuzden korkuyorum ama dua edeceğiz .bu arada senin şimdiden kan sulandirici kullanman gerek neden kalp atışını bekleyesin ki.genelde hamile olduğunu öğrendiğin zaman kullanmaya basliyorsun

Stres yapma bak benim kanamam oldu öyle gittim doktora bitti dedim ama herşey normal dedi çok şükür oyuzden korkuyorum ama dua edeceğiz .bu arada senin şimdiden kan sulandirici kullanman gerek neden kalp atışını bekleyesin ki.genelde hamile olduğunu öğrendiğin zaman kullanmaya basliyorsun
Benim tek gende canım doktorum öyle sesi şu anda sadece coraspin kullanıyorum. Kalp atışını duyunca iğne de kullancaz dedi. Şu anda hem iğne hem hap fazla mı gelir acaba bilmiyorum ki

Ayy hadi inşallah görünür seninki :) senden 3 gün sonra da ben transfer oldum.ama ben haftaya cuma gitcem:KK43: ay nasıl sabretcem yaa
Olsn kalp atisini hepsni hir ogrenrsn bnde oke yapacktm ama sabredemedk :))) hic olmassa keseyi gorelm hersy yolundami bakalm dedk insallah cnm saol ❤️

Benim tek gende canım doktorum öyle sesi şu anda sadece coraspin kullanıyorum. Kalp atışını duyunca iğne de kullancaz dedi. Şu anda hem iğne hem hap fazla mı gelir acaba bilmiyorum ki
Bilmiyorum canım her doktor farklı bir şey diyor coraspin yeterli olur belki de

Back