- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
- 118
- Konu Sahibi floransa17
- #9.441
Bgun gidecgim cnm sizide bilgilendiririm![]()
Canım seninle aynıydı sanırım transfer tarihlerimiz kese görmeye gittin mi ne yaptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bgun gidecgim cnm sizide bilgilendiririm![]()
canım 3. gün embriyosu için çok güzel bir değer hayırlı olsun sağlıkla katlansın inşallahKızlaar ben dayanamadm yaptmm degerm 29.1 cıkdııı 9. Günümmm
arkadaşım druna haber et durumu sana bilgi verecektir benim başıma gelmedi 14. gün geldi benim adet opudan sonraKizlar bisey sorucam ya ben opudan sonra bir hafta sonra adet olmustum cok yogun gelmisti bir hafta surmustu bittikten in bes gun sonra yani dun yine adet oldum neden boyle oldu anlamadim
Watsaptan durumu anlattim bakalim bekliyorumarkadaşım druna haber et durumu sana bilgi verecektir benim başıma gelmedi 14. gün geldi benim adet opudan sonra
Canmmm inşallaah inşallaah inanamıyorm şimdi çarşamba mı iki kat artms olması lazım şimdi bakdm da 29.83 değerm 59 mu olması lazım inan kafam durdu canm yacanım 3. gün embriyosu için çok güzel bir değer hayırlı olsun sağlıkla katlansın inşallah
arkadaşım iki günlük artışlarda %70 oranında artış sağlıklı gebelik olarak belirtiliyor inşallah çok güzel artar ve stres olmadan geçirirsin keseye kadar bu süreyi (50 ve üstü bile sana yeter artış için)Canmmm inşallaah inşallaah inanamıyorm şimdi çarşamba mı iki kat artms olması lazım şimdi bakdm da 29.83 değerm 59 mu olması lazım inan kafam durdu canm ya
İnşallah canm duanızı eksik etmeyinn allahım herkese versinn inşallaharkadaşım iki günlük artışlarda %70 oranında artış sağlıklı gebelik olarak belirtiliyor inşallah çok güzel artar ve stres olmadan geçirirsin keseye kadar bu süreyi (50 ve üstü bile sana yeter artış için)
inşallah inşallah arkadaşım herşey gönlünce olsunNasılsınız kızlar bende ay başını beklıyorum adet olucam tedavi baslıcak çok heyecanlıyım inş bu sefer gelır rabbimin izniyle oğlumun kardeşi
Amin canım benim sende kasımda kontrole gıdıcen dimiinşallah inşallah arkadaşım herşey gönlünce olsun
evet canımda kasım ayında kontrol histereskopisi olacak bakalım ne diyecekAmin canım benim sende kasımda kontrole gıdıcen dimi
Hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın banada yapıcak tı sonra sorun olduğunu sanmıyorum deneyelım dedı bu tutmassa ama kesın yaptırıcamevet canımda kasım ayında kontrol histereskopisi olacak bakalım ne diyecek
bu miyon alınması sonrasında 3 adet görmen gerek dedi dr transfer için
buda ocak sonu yapıyor sanırım ben şubatın ilk günlerini bulur transfer
canım inşallah gerek kalmaz senin elinde maşallah embriyoların var onun için drun rahatHayırlısı olsun geç olsun güç olmasın banada yapıcak tı sonra sorun olduğunu sanmıyorum deneyelım dedı bu tutmassa ama kesın yaptırıcam
Bn 3.10.17 de transfer oldm kese gormeye bgun gitcm hayrlisiyla sn ?Canım seninle aynıydı sanırım transfer tarihlerimiz kese görmeye gittin mi ne yaptın
2 ekimde oldu canım benim transferim geçen hafta cuma gittim ama sadece keseyi gördüm içinde bebeği oluşturacak yolk kesesini ve bebeği görmedim. Bu cuma tekrar gideceğimBn 3.10.17 de transfer oldm kese gormeye bgun gitcm hayrlisiyla sn ?
Canım benim de transfer 3 ekim bende cumartesi gittim karından kese göründü beni de bi hafta sonra çağırdı tekrar kese haftasıyla uyumlu bebek görünmüyor daha erken dedi bunun için.2 ekimde oldu canım benim transferim geçen hafta cuma gittim ama sadece keseyi gördüm içinde bebeği oluşturacak yolk kesesini ve bebeği görmedim. Bu cuma tekrar gideceğim
Benımkılerde 5.gun dr bi bildıgı vardır cnm emin olmasa 5.gune göndermez rabbimin izniyle inş iyi olucak ıkımız ıcınde herşey be mujdelı hbr verıcezcanım inşallah gerek kalmaz senin elinde maşallah embriyoların var onun için drun rahat
benim 3 tane var 3. gün embriyosu dr transfer öncesi çözdürecekmiş 5. güne gitmesini bekleyecekmiş
endişelerim var bu konuda ama allaha bıraktım teslimiyet içindeyim bebiş gelecek ise embriyolarımda 5. güne gidecek inşallah
Canım benim de transfer 3 ekim bende cumartesi gittim karından kese göründü beni de bi hafta sonra çağırdı tekrar kese haftasıyla uyumlu bebek görünmüyor daha erken dedi bunun için.
Bende bu ay basinda olucam cnm insallah gelirNasılsınız kızlar bende ay başını beklıyorum adet olucam tedavi baslıcak çok heyecanlıyım inş bu sefer gelır rabbimin izniyle oğlumun kardeşi
CANIM 12.8di benim . Sana karından mi baktı ? Bana öyle bir şey demedi doktor yolunda dedi her şey .kağıt elimde şimdi ufacık bi nokta var vajinal baksa belki görünürdü kötü düşünme bence 5.haftada genelde herkesin kesesi gözüküyor sadeceYolk kesesi bile gözükmedi bende kese boyutu kaç mm idi Peki canım. Benim 10 mm. İnternetten baktığımda 10 mm ile 15 mm arasında yolk sac kesesi gözükmesi gerekiyormuş