- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.421
Kızlaar ben dayanamadm yaptmm degerm 29.1 cıkdııı 9. Günümmm
Hamilesin canım çarşamba tekrar kan ver 2 kat yukselmisde tamamdırYanii şimdii ne oluyoorr hamilemiyim deilmiyim anlamadm yaa
Ben ertesi gün değil bir gün sonra bindim salı trsnsferdi perşembe bindim.48 saat önemliŞehir dışından gidenler uçağa transferin ertesi günü binen oldu mu acaba ?
Bgun gidecgim cnm sizide bilgilendiririmCanım beni de gece uyandırdı bi ağrım oldu ama sürekli değil ara ara oluyo.bi doktora git için rahat eder canım.insallah bi sıkıntı yoktur düşünme kötüyü
Yaa sevinemedimm annemlere söyledm pişman oldm şimdi herkes aglıo sevncden napcamı bilemedm düşük mü değerHamilesin canım çarşamba tekrar kan ver 2 kat yukselmisde tamamdır
CANIM erken soylemeseydin keşke . Ama seninki 3.gün embriyosu 5.gün olsa düşük derdim stres yApma şu anda hamilesin 2ye katlar inşallah çarşamba kesinlesecek en az 58 çıkması lazım aynı hastanede aynı saatte yaptırYaa sevinemedimm annemlere söyledm pişman oldm şimdi herkes aglıo sevncden napcamı bilemedm düşük mü değer
Degerın gayet ıyı canım onemlı olan 2 ye katlaması Çarşamba tekrar yaptırırsın hayırlı olsun neşelen şimdi hamilesin minik kuzu gelmiş annesiYaa sevinemedimm annemlere söyledm pişman oldm şimdi herkes aglıo sevncden napcamı bilemedm düşük mü değer
Ca zaten senin son bir günün var kndine stres yapman daha kötü git kan testini yapta rahtla bnce canm boyle kndini harap edersinGaliba ben hamile değilim kızlar az önce test yaptım yine silik çıktı gölge gibi
Hayırlı olsuuuuuunnn:)Kızlaar ben dayanamadm yaptmm degerm 29.1 cıkdııı 9. Günümmm
Git canım kontrol iyidir.insallah birşey yoktur.iyi haberlerini bekliyoruzBgun gidecgim cnm sizide bilgilendiririm
Canm hadi gözün aydin 9 gun icin guzel bi deger Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.Kızlaar ben dayanamadm yaptmm degerm 29.1 cıkdııı 9. Günümmm
Canmmm hala inanamıyorum mutluluk da var korku da varr inşallaah herşey yolunda gideer inşallaahHayırlı olsuuuuuunnn:)
Amiin amiiin inşallaahh artar canımm inşallaahhh allahım herkese taddrsn ben şokdayım inanamıyormm inşallaah persembe vermeyi düşünüyorumm 12. Günüm de allahım mutlulugumu devam ettirsin inşallahCa
Canm hadi gözün aydin 9 gun icin guzel bi deger Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.
İnşallaah canmm inşallaah allahım isteyen herkese versiiin herkesee inşallaah yükselir inşallaahDegerın gayet ıyı canım onemlı olan 2 ye katlaması Çarşamba tekrar yaptırırsın hayırlı olsun neşelen şimdi hamilesin minik kuzu gelmiş annesi
İnşallaah artar canmm bu kimyasal gebelik tüp bebek için mi ihtimali cok yoksa normalde de bu risk varmıCANIM erken soylemeseydin keşke . Ama seninki 3.gün embriyosu 5.gün olsa düşük derdim stres yApma şu anda hamilesin 2ye katlar inşallah çarşamba kesinlesecek en az 58 çıkması lazım aynı hastanede aynı saatte yaptır
CANIM normal gebelikte de çok yaşayan var. Strese sokma kendiniİnşallaah artar canmm bu kimyasal gebelik tüp bebek için mi ihtimali cok yoksa normalde de bu risk varmı
Yok sokmayaym inşallaah artar canım dua edin nolurCANIM normal gebelikte de çok yaşayan var. Strese sokma kendini
Galiba ben hamile değilim kızlar az önce test yaptım yine silik çıktı gölge gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?