2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yaa sevinemedimm annemlere söyledm pişman oldm şimdi herkes aglıo sevncden napcamı bilemedm düşük mü değer
CANIM erken soylemeseydin keşke . Ama seninki 3.gün embriyosu 5.gün olsa düşük derdim stres yApma şu anda hamilesin 2ye katlar inşallah çarşamba kesinlesecek en az 58 çıkması lazım aynı hastanede aynı saatte yaptır

Yaa sevinemedimm annemlere söyledm pişman oldm şimdi herkes aglıo sevncden napcamı bilemedm düşük mü değer
Degerın gayet ıyı canım onemlı olan 2 ye katlaması Çarşamba tekrar yaptırırsın hayırlı olsun neşelen şimdi hamilesin minik kuzu gelmiş annesi

Ca

Canm hadi gözün aydin 9 gun icin guzel bi deger Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Amiin amiiin inşallaahh artar canımm inşallaahhh allahım herkese taddrsn ben şokdayım inanamıyormm inşallaah persembe vermeyi düşünüyorumm 12. Günüm de allahım mutlulugumu devam ettirsin inşallah

İnşallaah artar canmm bu kimyasal gebelik tüp bebek için mi ihtimali cok yoksa normalde de bu risk varmı

Kizlar bisey sorucam ya ben opudan sonra bir hafta sonra adet olmustum cok yogun gelmisti bir hafta surmustu bittikten in bes gun sonra yani dun yine adet oldum neden boyle oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…