2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cok üzüldüm okurken rabbim size sabır versin ve bu gunlerinizi unutturacak yavrucagi bir an önce versin dilerimki

:) kaçıncı haftada olduğunu son adet tarihine göre söylüyosun dimi canım...ya ben de birçok şeyi hatırlamakta zorluk çekiyorum,şu hamilelik günlüklerinden şart bize:))
Evet canım. Bebişler adetime göre biri 1 gün diğeri 3 gün geride

Inşallah bu hafta ben de görürüm ilk keseyi gördüğünde yani 5. Haftada kalp sesleri duyuldu mu canim
Yok canım hala duymuş değiliz. Doktor her hafta çağırıyor muayeneye. İlk hafta 2 kese göründü birinde bebek oluşmuş diğerinde henüz yok dedi. Bu hafta gittiğimde ikisinin de keseye yerleştiğini söyledi ve boyutlarıyla haftalarıno söyledi. Haftaya kalp atışına bakacaz dedi. Perşembeyi bekliyorum bakalım....

Anladı ben :) hadi insallah hayırlısıyla minnak kalpleri duyarsın,duyarız..doktor gelişimlerine göre mi haftasını soyluyor(Çok soru sordum ama kusura bakma)

Anladı ben :) hadi insallah hayırlısıyla minnak kalpleri duyarsın,duyarız..doktor gelişimlerine göre mi haftasını soyluyor(Çok soru sordum ama kusura bakma)
İnşallah canım. İnşallah sen de en kısa sürede keseni görür kalp atışını duyarsın.
Şimdi nasıl oluyor biliyor musun? Bebeğin başını kıçını tutup ölçüyor ve ekranda boyutu ve haftası çıkıyor. Teknoloji çok gelişmiş azizimm

Hehey yavrum teknolojinin gözünü seveyim çok sağol canım Benim,gece gece seni soru bombardımanına tuttum:)bana da(hepimize)nasip olur inşallah o günleri gormek

Galiba ben hamile değilim kızlar az önce test yaptım yine silik çıktı gölge gibi
Canim şu an da yapılan test kopkoyu çıkmaz zaten.

Çatlama iğnesi etkisi zaten geçmiştir.

Kanunda gebelik hormonu var ama değer kaç?

Yükseliş var mı ona bakman lazım.

Ben 9. Gün ogrenmistim.

11. Gün tekrarlamistim.

Sende yaptırır isen kanında sonuç belli olacaktır

12. Günü tam beklemene gerek yok.
10. Gün yaptırıp sonucu öğrenen bi çok kişi var.

12. Gün de yine tekrarlanır ve artış oranı öğrenilir.

Bence sen kan vermelisin canim. Ben hamile olduğunu düşünüyorum.
Ama artış miktarını oranını takip etmek şart.

Galiba ben hamile değilim kızlar az önce test yaptım yine silik çıktı gölge gibi
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ben 11. Gün yaptım testi ve cok silikti 5 tllik olan testlerde öyle gozukurken pahali test aldım onda daha belirgin çıktı.
Zaten vuruldugumuz çatlama iğnesi çok azdı artık bi hamilelik olmasa cikmazdi. Gidip kan verebilirsin kendimi yıpratmak yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…