- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
- #9.401
Bana gun vermediler ya değerin 1000 olunca gel dedilerAnladım canım doktor beni 21.gune denk gelirken çağırdı bakalım sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana gun vermediler ya değerin 1000 olunca gel dedilerAnladım canım doktor beni 21.gune denk gelirken çağırdı bakalım sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Cok üzüldüm okurken rabbim size sabır versin ve bu gunlerinizi unutturacak yavrucagi bir an önce versin dilerimkiKızlar ben bu sabah idrar testi yaptım yine tek çizgi çıktı önceki gebeliğimden edindigime göre 8.gun çift çizgi görmem lazımdı.. gittim kan verdim sonucu ogleden sonraya kaldı beklerken zaten içime bi kuşku düştü kaç gündür hissediyordum zaten.. neyse mail geldi telefon bana ben telefona bi 10dk baktık açtım sonucum 0.1 olduğum yerde kala kaldım
Benim 3. Tüp bebek denemem ilk 2 tüp bebek tedavim 2 3 ayda sonlanmisti
Bu tedavim ocak ayından beri sürüyor yapılmayan şey kalmadı 5lik çivi gibi iğne vurdurdum karnimdan menopoza sokuldum 2.5 ay histereskopi oldum inanin bana enn ağır tedavim buydu yazarken bile Ağlıyorum ya içim titriyor aksama kadar uyudum uyandım uyudum uyandım şuraya yazmaya gücüm yoktu
Çok güveniyordum tedaviye herseyimiz çok iyi çıkıyordu embriyolarimi teste yolladık 3 tanesi sağlıklı döndü olmadı başka da embriyom kalmadı allahım çok zor ya
Hakkınızı helal edin birbirimizin kahrini çekiyoruz.. ben bu yolun da sonuna geldim yenisine de hiç gücüm yok artık tukendim
Allahtan dilerim inşallah inşallahh sizin yüzünüzü güldürsün allah hepinizden razi olsun
Herşeyde bi Hayır vardır şükürler olsun allahım vardır bi bildiğin diyorum yine
Iki güne bi ölçturuyo musun canım değerini bana haftaya salıya gün verdi o zaman gidecem artık ölçtürmüyorum en son 10.gun ölçtürdümBana gun vermediler ya değerin 1000 olunca gel dediler
Benim bugun 13. Gun son kez olcturdum canim 790 cıktı.daha da olcturmem.hafta içi giderim.1000 olur bikac güne allah'ın izniyleIki güne bi ölçturuyo musun canım değerini bana haftaya salıya gün verdi o zaman gidecem artık ölçtürmüyorum en son 10.gun ölçtürdüm
Evet canım. Bebişler adetime göre biri 1 gün diğeri 3 gün geride:) kaçıncı haftada olduğunu son adet tarihine göre söylüyosun dimi canım...ya ben de birçok şeyi hatırlamakta zorluk çekiyorum,şu hamilelik günlüklerinden şart bize:))
Hmm anladım canım çok heyecanlı:)Benim bugun 13. Gun son kez olcturdum canim 790 cıktı.daha da olcturmem.hafta içi giderim.1000 olur bikac güne allah'ın izniyle
Evet canım. Bebişler adetime göre biri 1 gün diğeri 3 gün geride
Yok canım hala duymuş değiliz. Doktor her hafta çağırıyor muayeneye. İlk hafta 2 kese göründü birinde bebek oluşmuş diğerinde henüz yok dedi. Bu hafta gittiğimde ikisinin de keseye yerleştiğini söyledi ve boyutlarıyla haftalarıno söyledi. Haftaya kalp atışına bakacaz dedi. Perşembeyi bekliyorum bakalım....Inşallah bu hafta ben de görürüm ilk keseyi gördüğünde yani 5. Haftada kalp sesleri duyuldu mu canim
Yok canım hala duymuş değiliz. Doktor her hafta çağırıyor muayeneye. İlk hafta 2 kese göründü birinde bebek oluşmuş diğerinde henüz yok dedi. Bu hafta gittiğimde ikisinin de keseye yerleştiğini söyledi ve boyutlarıyla haftalarıno söyledi. Haftaya kalp atışına bakacaz dedi. Perşembeyi bekliyorum bakalım....
İnşallah canım. İnşallah sen de en kısa sürede keseni görür kalp atışını duyarsın.Anladı ben :) hadi insallah hayırlısıyla minnak kalpleri duyarsın,duyarız..doktor gelişimlerine göre mi haftasını soyluyor(Çok soru sordum ama kusura bakma)
İnşallah canım. İnşallah sen de en kısa sürede keseni görür kalp atışını duyarsın.
Şimdi nasıl oluyor biliyor musun? Bebeğin başını kıçını tutup ölçüyor ve ekranda boyutu ve haftası çıkıyor. Teknoloji çok gelişmiş azizimm
Canim şu an da yapılan test kopkoyu çıkmaz zaten.Galiba ben hamile değilim kızlar az önce test yaptım yine silik çıktı gölge gibi![]()
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ben 11. Gün yaptım testi ve cok silikti 5 tllik olan testlerde öyle gozukurken pahali test aldım onda daha belirgin çıktı.Galiba ben hamile değilim kızlar az önce test yaptım yine silik çıktı gölge gibi![]()
Inşallah canım.burda çoğumuzun adet ağrısı benzeri ağrıları oldu.insallh senin de agrinin sebebi bebisindirEvet canım az kaldı çok heycanlıyim ama adet ağrıları çekiyorum hala inşallah hayra alamettir
Canım beni de gece uyandırdı bi ağrım oldu ama sürekli değil ara ara oluyo.bi doktora git için rahat eder canım.insallah bi sıkıntı yoktur düşünme kötüyüArkadaslar iki gundur sol kasigim araliksiz agriyor ve diger gnkerden fazla bu sekilde olan vrmi br skbtimi vr acaba :/
Alttan muayene ile mi canım yoksa normal ultrasonla mi gordunR ravzaaaaaDeriko arya kızlar kontrol ettim. Transferin 23. Günü, 10 ekimde 5 haftalıkken keseyi görmüşüz
Canım idrar testi silik çıksa bile hamilesindir yeterli oran idrarina geçmemiş demekki. Bi kan testi ver canım kendini uzme onu görmeden.insallah hamilesin inaniyorumGaliba ben hamile değilim kızlar az önce test yaptım yine silik çıktı gölge gibi![]()