- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.381
Bunlar adet olmaman için zaten canım rahim kalınlığının daha fazla arttırsın bebek tutunsun diyeKızlaar merak ettm şimdi bu ilacları kullanırken adet günün gelirse adet olurmusun yani ilaclar geciktirir mi şimdi bugün 27. Günü ya gecen ay 27. Günde adet olmusdm ben ondan önceki ay da 26. Gün adet olmusdum
Evet canım.Aynen canim çok mu sabirsiziz bilmiyorum ama merak ettiklerimizi hemen öğrenelim istiyorum.ikizdi dimi senin bebeler canim
Canim keseyi ne zaman gördünüz transferin kaçıncı günündeEvet canım.
Evet canım.
Canm benm rahim kalnlıgını arttırmak için bişi vermedi yaa sanırım ben bir iğne bir de fitil var estrofem mi ne o yok kullanmadm belime bant verdi doktor o mu acaba rahimi kalınlastranBunlar adet olmaman için zaten canım rahim kalınlığının daha fazla arttırsın bebek tutunsun diye
Evet canım bu kullandıkların hepsi rahmi iyileştirmek ve düşüğü önlemek amacıyla. Bana hem esteofem verdi hem bant da kullanıyorum. Gerekli gördüklerinde veriyorlar.Canm benm rahim kalnlıgını arttırmak için bişi vermedi yaa sanırım ben bir iğne bir de fitil var estrofem mi ne o yok kullanmadm belime bant verdi doktor o mu acaba rahimi kalınlastran
Cok tesekkurederim allah razi olsun rabbim hayirlisini versin insallah herjese banada onun yeri ayri bir daha olursa insallah o da benim canimdan parca olucakO Ozgem88 canım bir anne olarak acını en derinden paylaşıyorum
Bir kadının bu dünyada en agir sınavı yaşadığın çok üzgünüm içim yandı yazdıklarında rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlad nasıp etsin inşallah
Asla oğlunun yerini doldurmaz ama seni yeniden hayata bağlar tüm kalbimle duacinim
Allah sabır versin kardeşim
Yarın bi ver test istersen canim.çıkar artık.5.gun embryosu nuydu.ay hadi inşallah bebis haberine az kaldi:)10. Günüm canim
Kızlar yazıları okudum en sabırlısı ben çıktım galiba yane akıllıyım ya dr şu gün dedi ben de o güne kadar bekledim işin şakası en korkağı benmişim
3. Gün canım salı günü test günüm canım salı sabah verecmYarın bi ver test istersen canim.çıkar artık.5.gun embryosu nuydu.ay hadi inşallah bebis haberine az kaldi:)
Ay hadi az kalmış:)3. Gün canım salı günü test günüm canım salı sabah verecm
Evet canım az kaldı çok heycanlıyim ama adet ağrıları çekiyorum hala inşallah hayra alamettirAy hadi az kalmış:)
aferin akıllı anne sana :) hadi son günlerin inşallah al caz haberini .bizde sabirsizlikla bekliyoruz
Allah razı olsun kuzum. Ben kaçıncı haftada gördüm keselrri yaa Allah Allah du bi dk... sanırım 5. Haftaydı. Evet evet. Çünkü 7. HaftadayımAllah bağışlasın canım sağlıkla kucağına al inşallahkacinci haftada gördün keseleri
Allah razı olsun kuzum. Ben kaçıncı haftada gördüm keselrri yaa Allah Allah du bi dk... sanırım 5. Haftaydı. Evet evet. Çünkü 7. Haftadayım
Anladım canım doktor beni 21.gune denk gelirken çağırdı bakalım sabırsızlıkla bekliyorumR ravzaaaaaDeriko arya kızlar kontrol ettim. Transferin 23. Günü, 10 ekimde 5 haftalıkken keseyi görmüşüz
Herkese merhaba, tarihlerimizin yakın olduğunu düşünüp ben de yazayım dedim bu topiğe..5 Ekimde 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi. Şükürler olsun kan testi pozitif çıktı. 11,13 ve 15. gün değerleri 165,499 ve 1442.
Doktor 31 Ekim'e ultrason için randevu verdi, nasıl bekleyeceğim o kadar bilmiyorum! En azından bu hafta keseyi görebilseydik keşke..Sanırım görmeden tam sevinemeyeceğim, ödüm kopuyor aksilik olacak diye. Bu arada ilk tedavimden bir oğlum var, 5 sene sonra kardeşler kavuşacaklar inşallah :)
Herkesin dileklerinin gerçekleşmesi ümidiyle, sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?