2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlaar merak ettm şimdi bu ilacları kullanırken adet günün gelirse adet olurmusun yani ilaclar geciktirir mi şimdi bugün 27. Günü ya gecen ay 27. Günde adet olmusdm ben ondan önceki ay da 26. Gün adet olmusdum
Bunlar adet olmaman için zaten canım rahim kalınlığının daha fazla arttırsın bebek tutunsun diye

Bunlar adet olmaman için zaten canım rahim kalınlığının daha fazla arttırsın bebek tutunsun diye
Canm benm rahim kalnlıgını arttırmak için bişi vermedi yaa sanırım ben bir iğne bir de fitil var estrofem mi ne o yok kullanmadm belime bant verdi doktor o mu acaba rahimi kalınlastran

Canm benm rahim kalnlıgını arttırmak için bişi vermedi yaa sanırım ben bir iğne bir de fitil var estrofem mi ne o yok kullanmadm belime bant verdi doktor o mu acaba rahimi kalınlastran
Evet canım bu kullandıkların hepsi rahmi iyileştirmek ve düşüğü önlemek amacıyla. Bana hem esteofem verdi hem bant da kullanıyorum. Gerekli gördüklerinde veriyorlar.

O Ozgem88 canım bir anne olarak acını en derinden paylaşıyorum
Bir kadının bu dünyada en agir sınavı yaşadığın çok üzgünüm içim yandı yazdıklarında rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlad nasıp etsin inşallah
Asla oğlunun yerini doldurmaz ama seni yeniden hayata bağlar tüm kalbimle duacinim
Allah sabır versin kardeşim
Cok tesekkurederim allah razi olsun rabbim hayirlisini versin insallah herjese banada onun yeri ayri bir daha olursa insallah o da benim canimdan parca olucak

Kızlar yazıları okudum en sabırlısı ben çıktım galiba ya :KK66: ne akıllıyım ya dr şu gün dedi ben de o güne kadar bekledim :KK28::KK28:işin şakası en korkağı benmişim :KK71::KK71:
:D aferin akıllı anne sana :) hadi son günlerin inşallah al caz haberini .bizde sabirsizlikla bekliyoruz

Arkadaslar iki gundur sol kasigim araliksiz agriyor ve diger gnkerden fazla bu sekilde olan vrmi br skbtimi vr acaba :/

Herkese merhaba, tarihlerimizin yakın olduğunu düşünüp ben de yazayım dedim bu topiğe..5 Ekimde 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi. Şükürler olsun kan testi pozitif çıktı. 11,13 ve 15. gün değerleri 165,499 ve 1442.
Doktor 31 Ekim'e ultrason için randevu verdi, nasıl bekleyeceğim o kadar bilmiyorum! En azından bu hafta keseyi görebilseydik keşke..Sanırım görmeden tam sevinemeyeceğim, ödüm kopuyor aksilik olacak diye. Bu arada ilk tedavimden bir oğlum var, 5 sene sonra kardeşler kavuşacaklar inşallah :)
Herkesin dileklerinin gerçekleşmesi ümidiyle, sevgiler..

Allah razı olsun kuzum. Ben kaçıncı haftada gördüm keselrri yaa Allah Allah du bi dk... sanırım 5. Haftaydı. Evet evet. Çünkü 7. Haftadayım

:) kaçıncı haftada olduğunu son adet tarihine göre söylüyosun dimi canım...ya ben de birçok şeyi hatırlamakta zorluk çekiyorum,şu hamilelik günlüklerinden şart bize:))

Herkese merhaba, tarihlerimizin yakın olduğunu düşünüp ben de yazayım dedim bu topiğe..5 Ekimde 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi. Şükürler olsun kan testi pozitif çıktı. 11,13 ve 15. gün değerleri 165,499 ve 1442.
Doktor 31 Ekim'e ultrason için randevu verdi, nasıl bekleyeceğim o kadar bilmiyorum! En azından bu hafta keseyi görebilseydik keşke..Sanırım görmeden tam sevinemeyeceğim, ödüm kopuyor aksilik olacak diye. Bu arada ilk tedavimden bir oğlum var, 5 sene sonra kardeşler kavuşacaklar inşallah :)
Herkesin dileklerinin gerçekleşmesi ümidiyle, sevgiler..

Hayırlı olsun canım sonucun,allah bebelerini ve oğlunu sana bagislasin.aklima takıldı değerin 1442 olmus niye kese görmeye cagirmamis da o kadar uzak bir tarih vermis

Back