2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bu neye iyi geliyo canim kasintiya mi? Ben incirden yiyemiyorum zehirleniyorum
incir degildir diye 4 kez zehirlendim :)

Ay kıyamam incir de öle güsel bişi ki:( yok canım kaşıntıya değill :))) bebiş sahibi olmaya kadınlarda embriyonun tutunmasına erkekde sperm gelişmesine diolar

Gidip yapsam cıkmaz mı sizce
Ben şahsi fikrimi paylaşayım. Ben 8. Gün idrarda gördüm ama 11. Gün kanda baktırdım, 119 çıktı. Ben 11. Günden önce test yapsaydım değer 100ün altında çıkacaktı ve ben acaba dış gebelik mi kimyasal mı değer düşecek mi diye diye kendimi yiyecektim.
Çok merak ediyoesan idrarda bak. Ama kan için bekle derim.
Ha bi de işin şu boyutu var. İlk değerden sonra 2 günde 1 tekrar test yapmanı isteyecek doktorun. Delik teşik olacaksın boşuna. Bekle bacım bekle

Ben şahsi fikrimi paylaşayım. Ben 8. Gün idrarda gördüm ama 11. Gün kanda baktırdım, 119 çıktı. Ben 11. Günden önce test yapsaydım değer 100ün altında çıkacaktı ve ben acaba dış gebelik mi kimyasal mı değer düşecek mi diye diye kendimi yiyecektim.
Ha bi de işin şu boyutu var. İlk değerden sonra 2 günde 1 tekrar test yapmanı isteyecek doktorun. Delik teşik olacaksın boşuna. Bekle bacım bekle
Yaaa hayırlı ugurlu olsun canımm senin de mi 3. Gün embriyosuydu pekii yaa dogru diosun işde aah ahh bu arada bende cok kullanırım bacm lafını okurken gülümsedmm:)))

Canm birde sen de belirti varmıydı bende yok bir bel agrım var o da sanırım belimdeki banttan dolayıı yaa benm adetm yarın yada diger gün erken oldugum için 27 28 günde bir oluom genelde bugun 27. Günüm morelm sıfır yatıom şimdi

Amin inşallah canım. Senin son durumlar nasıl? Biraz takip ettim geçmiş yazışmalardan ama.

Ben de bugün son kez kan verdim akşam alicam sonucumu.1000 olduysa eğer hafta içi kese görmeye gitcem.her an ı ayrı bi sabırsızlık bu işlerin:) allah'ım yeterki hayirlisindan versin de sabredelim bakalim

Canm birde sen de belirti varmıydı bende yok bir bel agrım var o da sanırım belimdeki banttan dolayıı yaa benm adetm yarın yada diger gün erken oldugum için 27 28 günde bir oluom genelde bugun 27. Günüm morelm sıfır yatıom şimdi
Canım bende adet belirtisi vardı sadece :) geçen haftaya kadar da devam etti. Şimdi hiç birşey hissetmiyorum. Bulantı bile yok :)

Ben de bugün son kez kan verdim akşam alicam sonucumu.1000 olduysa eğer hafta içi kese görmeye gitcem.her an ı ayrı bi sabırsızlık bu işlerin:) allah'ım yeterki hayirlisindan versin de sabredelim bakalim
Evet canım yaaa. Ve beklemek bitmiyor. Çocukken zaman geçmez o cuma hiç gelmezdi ya, zaman o hızla ilerliyor resmen. Kalp atışını bekliyorum ven şimdi. Sonra kalp atışının devamını sonra elleri ayaklarını görmeyi sonra cinsiyet.... veyyy beklemek çok zor ve sıkıcı

Evet canım yaaa. Ve beklemek bitmiyor. Çocukken zaman geçmez o cuma hiç gelmezdi ya, zaman o hızla ilerliyor resmen. Kalp atışını bekliyorum ven şimdi. Sonra kalp atışının devamını sonra elleri ayaklarını görmeyi sonra cinsiyet.... veyyy beklemek çok zor ve sıkıcı

Aynen canim çok mu sabirsiziz bilmiyorum ama merak ettiklerimizi hemen öğrenelim istiyorum.ikizdi dimi senin bebeler canim

Kızlar yazıları okudum en sabırlısı ben çıktım galiba ya ;) ne akıllıyım ya dr şu gün dedi ben de o güne kadar bekledim :KK28::KK28:işin şakası en korkağı benmişim :KK71::KK71:

@Mutiozge88 canım bir anne olarak acını en derinden paylaşıyorum
Bir kadının bu dünyada en agir sınavı yaşadığın çok üzgünüm içim yandı yazdıklarında rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlad nasıp etsin inşallah
Asla oğlunun yerini doldurmaz ama seni yeniden hayata bağlar tüm kalbimle duacinim
Allah sabır versin kardeşim

Kızlaar merak ettm şimdi bu ilacları kullanırken adet günün gelirse adet olurmusun yani ilaclar geciktirir mi şimdi bugün 27. Günü ya gecen ay 27. Günde adet olmusdm ben ondan önceki ay da 26. Gün adet olmusdum

Back