- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.341
Çok üzüldüm neden oldu acaba rabbimm yüreğini ferahlatacak müjde versin sana inşallahAmin bu bebege gercekten cik ihtiyacim var dokuz ay once oglumu kaybettim dikuz yasindaydi cok kotuyum eger allahim bidaha veritse insallah onunla dahada uyilesicem
O illet hastalik yuzunden iki yil kucuck yureginle mucadele verdik verdik ama kazanamadik allahim daha cok seviyomusÇok üzüldüm neden oldu acaba rabbimm yüreğini ferahlatacak müjde versin sana inşallah
O illet hastalik yuzunden iki yil kucuck yureginle mucadele verdik verdik ama kazanamadik allahim daha cok seviyomus
Bu neye iyi geliyo canim kasintiya mi? Ben incirden yiyemiyorum zehirleniyorumBide sizede sölemek istiodum ama fırsat olmamıştı.bi arkadaşım tavsiye etti banada zeytinyağı ile incir kürü yapıolarmış hiç duydunuz mu? Zeytinyağında inciri 1 gun bekletiosun sabahları 1 tane yiyosun.ben zaten severim incir yapıom bağırsaklarımada iyi gelio :))
O illet hastalik yuzunden iki yil kucuck yureginle mucadele verdik verdik ama kazanamadik allahim daha cok seviyomus
Başın sağolsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahO illet hastalik yuzunden iki yil kucuck yureginle mucadele verdik verdik ama kazanamadik allahim daha cok seviyomus
Kızlar merhaba:) bizim geçen hafta cumartesi günü 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Bu sabah kan verdim bhcg 123 çıktı:) gün sayarken transfer gününü de sayıyor muyuz? Yani bu değer 8.gün değeri mi 9.gün değeri mi?
8. Gün oluyor canmm hayırlı ugurlu olsunnKızlar merhaba:) bizim geçen hafta cumartesi günü 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Bu sabah kan verdim bhcg 123 çıktı:) gün sayarken transfer gününü de sayıyor muyuz? Yani bu değer 8.gün değeri mi 9.gün değeri mi?
Yaa çok teşekkür ederim. İkinci denememizdi bu, hala şoktayım:)Hayırlı olsun canım değerin çok güzel çıkmış.transfer gününü saymıyoruz.yani senin 8. Gün değerin bu
Çok teşekkürler:)8. Gün oluyor canmm hayırlı ugurlu olsunn
Öncelikle hayırlı olsun canım çok sevindim :) transfer günü sayilmiyormus sanırım öyle demişlerdi.degerin gayet iyi ama maşallah:)Kızlar merhaba:) bizim geçen hafta cumartesi günü 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Bu sabah kan verdim bhcg 123 çıktı:) gün sayarken transfer gününü de sayıyor muyuz? Yani bu değer 8.gün değeri mi 9.gün değeri mi?
Yaa çok teşekkür ederim. İkinci denememizdi bu, hala şoktayım:)
Kızlar bana da dua edin 8. Günümm kendimi zor tutuyorm eşime hadi gidelim test yapalm varsa az da olsa cıkar diyorm yok cok erken diooBiz de öyle canım hala inanamıyoruz,şaka gibi geliyo.allah kucagimiza almayı da nasip etsin hepimize
Gidip yapsam cıkmaz mı sizceKızlar bana da dua edin 8. Günümm kendimi zor tutuyorm eşime hadi gidelim test yapalm varsa az da olsa cıkar diyorm yok cok erken dioo
Kızlar bana da dua edin 8. Günümm kendimi zor tutuyorm eşime hadi gidelim test yapalm varsa az da olsa cıkar diyorm yok cok erken dioo
5. Gun embriyosu muyduGidip yapsam cıkmaz mı sizce
Off inan dayanamıyorumm korku sardı beni belirtim de yok sabredemiyorm sen 6. Gün baktrmamısmıydın:))Ayy sabretmek çok zor yaa,Allah'ım bir an önce bebelerimize kavuştursun bizleri.test gününe kadar beklemekte fayda var ama tabi söylemesi kolay :))
Hayır 3. Gün embriyosu5. Gun embriyosu muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?