2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bide sizede sölemek istiodum ama fırsat olmamıştı.bi arkadaşım tavsiye etti banada zeytinyağı ile incir kürü yapıolarmış hiç duydunuz mu? Zeytinyağında inciri 1 gun bekletiosun sabahları 1 tane yiyosun.ben zaten severim incir yapıom bağırsaklarımada iyi gelio :))
Bu neye iyi geliyo canim kasintiya mi? Ben incirden yiyemiyorum zehirleniyorum
incir degildir diye 4 kez zehirlendim :)

O illet hastalik yuzunden iki yil kucuck yureginle mucadele verdik verdik ama kazanamadik allahim daha cok seviyomus
:( çok zor canım... o diğer dünyada sizi bekleyecek sizin için rabbime dua edecek inşallah ... o zaman a kadar rabbim gönlünüzü ferahlık verecek bi evlat göndersin inşallah

Kızlar merhaba:) bizim geçen hafta cumartesi günü 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Bu sabah kan verdim bhcg 123 çıktı:) gün sayarken transfer gününü de sayıyor muyuz? Yani bu değer 8.gün değeri mi 9.gün değeri mi?

Hayırlı olsun canım değerin çok güzel çıkmış.transfer gününü saymıyoruz.yani senin 8. Gün değerin bu

Kızlar merhaba:) bizim geçen hafta cumartesi günü 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Bu sabah kan verdim bhcg 123 çıktı:) gün sayarken transfer gününü de sayıyor muyuz? Yani bu değer 8.gün değeri mi 9.gün değeri mi?
8. Gün oluyor canmm hayırlı ugurlu olsunn

Öncelikle hayırlı olsun canım çok sevindim :) transfer günü sayilmiyormus sanırım öyle demişlerdi.degerin gayet iyi ama maşallah:)

Kızlar bana da dua edin 8. Günümm kendimi zor tutuyorm eşime hadi gidelim test yapalm varsa az da olsa cıkar diyorm yok cok erken dioo

Ayy sabretmek çok zor yaa,Allah'ım bir an önce bebelerimize kavuştursun bizleri.test gününe kadar beklemekte fayda var ama tabi söylemesi kolay :))

Back