- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.321
Canım bu dönem de yasak olarak bildiklerim. Hurma ,nar,maydanoz, nane,sakatat,sucuk, ciger.Aklıma gelenler bunlar .Kızlar bu hurma varya cennet elması yada trabzon hurmasi diye de geciyo onun bi zararı var mı ilk zamanlarda yemenin.ya böyle yasaklar listesi olsa keske:) bide kivinin zararı var mı.ay ikisini de çok severim eşim birsürü almış yesem mi kararsız kaldim
Allah sabir versn cnm inan ck uzuldm Rabbim saglikla nasip etsin insallah Allahim herzmn yuzunu guldursun bu bebek acilarini unttursun insallahAmin bu bebege gercekten cik ihtiyacim var dokuz ay once oglumu kaybettim dikuz yasindaydi cok kotuyum eger allahim bidaha veritse insallah onunla dahada uyilesicem
Yok canim benimki oyle tuy cikmayla ilgili degil korkuyorumki mantar. Neyse bakalim bulurum bi care. Olmadi doktora soyliycem. Ayyyy senin az kaldi canim yaaaa hadi hayirlisi olsun insallahhhh sımsıkı tutunsun minnak sana. Valla ohhhh iyi yapiyorsun pozitif olalimki olumlu olsun hersey. Bizde arkandan geliyoruz. Bende 2 kasimda orda olucam saat birde benim randevum. Denk gelirmiyiz aceba.
@Mutiozge88 canım ben 3. gün embriyosu ile hamile kaldım. Rahat ol. Gevşee. Bence hamile kalmaya çalışan herkes yoga yapmalı :)))
Canım anca evime geldim bitti şükür gelecek ay kontrol histereskopi olacak ocakta transfer İnşallah Dr yüzde 60 70 gebelik şansı verdi 3 embriyoda A kalite imiş biri 7 biri 8 hücreli biride Compact embriyo dedi çözüldükten sonra 5. Güne gitmesini bekleyeceğim dedi ama karı koca neden o zaman en başta 5 . Gün için bekletmediniz demek aklımıza gelmedi beni korku aldı şimdi cozulunce ya 5. Güne gitmezse Dr yüzde 90 gider dedi bilemiyorum
Sen nasılsın canım
Bide ilaçlar verdi daha bakamadim
Hayırlısı olsun canım merakla bekliyoruz :)Can
Canim kanı salı verecem
Canım hatırlıyor musun testle bakisiyorim korkudan yapamıyorum dediğimde hadi yap yap demiştiniz:) insallh sende o mutluluğu yasayacaksin canim.kendini hazır hissettiginde yapKorkumdan galiba rapunzelim ya bilmiyorum bakalım inşallah
Ay hurmayi bilmiyodum yarim yedim birşey olmaz o kadarciktan.bi daha da yemem:)Canım bu dönem de yasak olarak bildiklerim. Hurma ,nar,maydanoz, nane,sakatat,sucuk, ciger.Aklıma gelenler bunlar .
Canım hatırlıyor musun testle bakisiyorim korkudan yapamıyorum dediğimde hadi yap yap demiştiniz:) insallh sende o mutluluğu yasayacaksin canim.kendini hazır hissettiginde yap
Offf canmmm yaaa okuyunca nasil üzüldüm Rabbim insallah saglikli hayrli evlat versin yüzünü guldursucok üzüldüm hasta falnmydi canm kiyamm yaAmin bu bebege gercekten cik ihtiyacim var dokuz ay once oglumu kaybettim dikuz yasindaydi cok kotuyum eger allahim bidaha veritse insallah onunla dahada uyilesicem
Ma yasak faln degil canm tam tersi ilk hamileligimdede ymstim biyki cayi falnda degil. Dahha dktrm bol bitki cayi ic dedi ozellkile adacayi kadinlara faydali cig et ve maydanoz biliyorm sadece gerisini hersey yiyorm benAy hurmayi bilmiyodum yarim yedim birşey olmaz o kadarciktan.bi daha da yemem:)
Etkiler canım 10 gün etkisi var Diye biliyorumKızlar silik çizgi çıktı resim yukleyemiyorum neden acaba. Ama aklıma şu geldi bana transferimin 3. Günü catlama iğnesi vurdurdu doktor gonapeptyl diye bi iğne acaba sonucu etkiler mi bugün transferin 9. Gunu
ayy yapma yaaa.Başınız sağolsun rabbim sabir versin.inşallah tez vakitte mucizen seninle olur birdaha o acıları yaşatmasın rabbim çok üzüldüm..Amin bu bebege gercekten cik ihtiyacim var dokuz ay once oglumu kaybettim dikuz yasindaydi cok kotuyum eger allahim bidaha veritse insallah onunla dahada uyilesicem
Biri gitmiş bebeğimin. Diğerinin kalbi atıyo. 7+3 olması gerekirken 6+4 günlükmüş. Onun haricinde kesenin boyutunda kalbinin atışında bi sorun yok. Devam da edebilir düşedebilir dedi.
İnsallah canım benim dua et
Sabah tekrar yapacağım canım koyu çıkarsa kan veririm hemenEtkiler canım 10 gün etkisi var Diye biliyorum
Olur mu adaçayı ilk aylarda rahim kasilmalsrina sebep oluyor kaç uzman dinledim kesinlikle onerilmiyo . Ihlamur papatya içilebilir.hurmayi bilmiyorumHu
Ma yasak faln degil canm tam tersi ilk hamileligimdede ymstim biyki cayi falnda degil. Dahha dktrm bol bitki cayi ic dedi ozellkile adacayi kadinlara faydali cig et ve maydanoz biliyorm sadece gerisini hersey yiyorm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?