- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 103
- 43
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.301
Bence yarın sabah çıkacak :)Yarın 10. Gun Olacak canım birde sabah ilk idrarla yapayım diyoRum koyulasirsa artık umutlanayım değil mi canım
Aynen bence şimdi bile umutlan hatta git yarın kan ver canm direk için rahatlasn bende pazartesi vereyim:))Yarın 10. Gun Olacak canım birde sabah ilk idrarla yapayım diyoRum koyulasirsa artık umutlanayım değil mi canım
Üzülme ne olur iyi düşün diğer bebeğin seninle kalacak inşallah. :)))Biri gitmiş bebeğimin. Diğerinin kalbi atıyo. 7+3 olması gerekirken 6+4 günlükmüş. Onun haricinde kesenin boyutunda kalbinin atışında bi sorun yok. Devam da edebilir düşedebilir dedi.
Amin bu bebege gercekten cik ihtiyacim var dokuz ay once oglumu kaybettim dikuz yasindaydi cok kotuyum eger allahim bidaha veritse insallah onunla dahada uyilesicemtek canım.öyle stres yapma su donemde çok önemli olumlu düşün vede tutup tutmadığını düşünme bence canım.dikkat et hareketlerine ama stresli düşünceleri kafandan çıkar.rabbim gönlüne gore versin insallah
Amin bu bebege gercekten cik ihtiyacim var dokuz ay once oglumu kaybettim dikuz yasindaydi cok kotuyum eger allahim bidaha veritse insallah onunla dahada uyilesicem
Yarın 10. Gun Olacak canım birde sabah ilk idrarla yapayım diyoRum koyulasirsa artık umutlanayım değil mi canım
Allahım senin de yüzünü güldürsün canımm inşallaahhAmin bu bebege gercekten cik ihtiyacim var dokuz ay once oglumu kaybettim dikuz yasindaydi cok kotuyum eger allahim bidaha veritse insallah onunla dahada uyilesicem
Amin bu bebege gercekten cik ihtiyacim var dokuz ay once oglumu kaybettim dikuz yasindaydi cok kotuyum eger allahim bidaha veritse insallah onunla dahada uyilesicem
İnsallah çıkar canım varsa koyulasir değil miBence yarın sabah çıkacak :)
Canim kanı salı verecem bekleyim diyorum benAynen bence şimdi bile umutlan hatta git yarın kan ver canm direk için rahatlasn bende pazartesi vereyim:))
Çok şükür kuzum. Buna da şükür. Dinlen bol bol. Beslenmene dikkat et. Gerisi Allahtan...Biri gitmiş bebeğimin. Diğerinin kalbi atıyo. 7+3 olması gerekirken 6+4 günlükmüş. Onun haricinde kesenin boyutunda kalbinin atışında bi sorun yok. Devam da edebilir düşedebilir dedi.
Sağol canım inşallah çıkarBEYAZGULL tebrik edelim seni :)
Sabah idrari gebelik testinde daha dogru sonuc verir
Hayirli olsun canım
İnsallah canım ve sıra sendeHadi inşallah canım hamilesindir
Ay kız iyi sabirlisin maşallah.5.gun embryosu genelde 10.gunde cikiyo sonucu.insallah olumlu olur canimYok canım ben gününde yaparım
Canım pozitiftir inşallah.yarin bi kan testi ver sanmıyorum etkileyeceğini. Biz hayırlı olsun diyelim:)Kızlar silik çizgi çıktı resim yukleyemiyorum neden acaba. Ama aklıma şu geldi bana transferimin 3. Günü catlama iğnesi vurdurdu doktor gonapeptyl diye bi iğne acaba sonucu etkiler mi bugün transferin 9. Gunu
Aaa yarın yedimBildiğim kadarıyla hurmada oksitosin hormonu var. Oksitosinde doğumda kasların kasılmasını sağlayıp, doğuma yardımcı. Kas kasılmasına sebebiyet verdiği için düşük olma ihtimali olabilir sakın ye me arkadaşım. Kivi hakkında bildiğim bi durum yok ama
Canim kanı salı verecemCanım pozitiftir inşallah.yarin bi kan testi ver sanmıyorum etkileyeceğini. Biz hayırlı olsun diyelim:)
Ay kız iyi sabirlisin maşallah.5.gun embryosu genelde 10.gunde cikiyo sonucu.insallah olumlu olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?