- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.281
Canim bak bence soyle yap yarin sabah uyandigindan itibaren icme zaten caninda istemez ola ki caninda cekerse hayir bu sadece beynimin oynadigi oyun de 5 dk sonra istek gecicek tekrar arasira gelicek her seferrin de ayni seyi soyle ben bu sekilde biraktim sen calisiyormusun
Ikiside tuttumu peki tekimi yoksa benimde tek ya ondan cok stres yapiyorum kafama cok takiyorum allah biliyo ya cok dua ediyorum allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeesağol canım bugün 7 haftalık olduk.iki embriyo konuldu canım darısı başınıza insallah
Ay aynen valla biz zor bulunca korkuyoruz işte.yine de yedigime ictigime dikkat etmem lazım gibi hissediyorum vicdanım rahat etmez.allahim korusunUlu bilge perinatalog Filiz Çayan der ki;
Herşeyi ye hiçbirşeyi abartma. Kafana da herşeyi takma!!!
Kuzucukları bu kadar strese sokmayın yaww. Anam yanımda. Diyor ki nedir bu böyle, biz de hamile olduk kimse onu yeme bunu ye demedi bize :))))
Ikiside tuttumu peki tekimi yoksa benimde tek ya ondan cok stres yapiyorum kafama cok takiyorum allah biliyo ya cok dua ediyorum allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimizee
Biri gitmiş bebeğimin. Diğerinin kalbi atıyo. 7+3 olması gerekirken 6+4 günlükmüş. Onun haricinde kesenin boyutunda kalbinin atışında bi sorun yok. Devam da edebilir düşedebilir dedi.
Bende öyleydim canım birazdan ben test yapıcam ne yapayım merak ediyorumYok canım yapmak istemiyorum niyeyse bende anlamadım diyorum ya belki de korkudandır
Bende öyleydim canım birazdan ben test yapıcam ne yapayım merak ediyorum
Hadii canmm bekliyoruzz seniii:))Bende öyleydim canım birazdan ben test yapıcam ne yapayım merak ediyorum
Masaal hadii yarın sende yaap baak 5. Gn embriyosu senin de kesndir kiiHadi bakalım inşallah olumlu çıkar canım
Baak ben yarın yapmayı düşünüyorumm:)) negatf cıkarsa ben sanırım yazamam buraya çünkü nerde olurum bilmiyorumm:))Masaal hadii yarın sende yaap baak 5. Gn embriyosu senin de kesndir kii
Aynenn yaaaa hadii inşallaahh inşallaah
Biri gitmiş bebeğimin. Diğerinin kalbi atıyo. 7+3 olması gerekirken 6+4 günlükmüş. Onun haricinde kesenin boyutunda kalbinin atışında bi sorun yok. Devam da edebilir düşedebilir dedi.
Masaal hadii yarın sende yaap baak 5. Gn embriyosu senin de kesndir kii
Bence hamilesiin canmm 9. Gün de cıkabilir yarn sbah yine yaparsnKızlar silik çizgi çıktı resim yukleyemiyorum neden acaba. Ama aklıma şu geldi bana transferimin 3. Günü catlama iğnesi vurdurdu doktor gonapeptyl diye bi iğne acaba sonucu etkiler mi bugün transferin 9. Gunu
Bildiğim kadarıyla hurmada oksitosin hormonu var. Oksitosinde doğumda kasların kasılmasını sağlayıp, doğuma yardımcı. Kas kasılmasına sebebiyet verdiği için düşük olma ihtimali olabilir sakın ye me arkadaşım. Kivi hakkında bildiğim bi durum yok amaKızlar bu hurma varya cennet elması yada trabzon hurmasi diye de geciyo onun bi zararı var mı ilk zamanlarda yemenin.ya böyle yasaklar listesi olsa keske:) bide kivinin zararı var mı.ay ikisini de çok severim eşim birsürü almış yesem mi kararsız kaldim
Yarın 10. Gun Olacak canım birde sabah ilk idrarla yapayım diyoRum koyulasirsa artık umutlanayım değil mi canımBence hamilesiin canmm 9. Gün de cıkabilir yarn sbah yine yaparsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?