2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Öğretmenim canım,uzun süredir raporluydum evde zaman geçmeyince iyice sigaraya takılıyorum.pazartesi okula başlıyorum hem de 1. Sınıflarla meşguliyetten aklıma gelmez insallah

Ay aynen valla biz zor bulunca korkuyoruz işte.yine de yedigime ictigime dikkat etmem lazım gibi hissediyorum vicdanım rahat etmez.allahim korusun

Ikiside tuttumu peki tekimi yoksa benimde tek ya ondan cok stres yapiyorum kafama cok takiyorum allah biliyo ya cok dua ediyorum allah hayirli evlatlar nasip etsin hepimizee

tek canım.öyle stres yapma su donemde çok önemli olumlu düşün vede tutup tutmadığını düşünme bence canım.dikkat et hareketlerine ama stresli düşünceleri kafandan çıkar.rabbim gönlüne gore versin insallah

Biri gitmiş bebeğimin. Diğerinin kalbi atıyo. 7+3 olması gerekirken 6+4 günlükmüş. Onun haricinde kesenin boyutunda kalbinin atışında bi sorun yok. Devam da edebilir düşedebilir dedi.

S sewils88 cim moralini bozma yeter
Doktorlar kötüye de hazirlar her zaman
Olacak diye birsey yok
Sen icini ferah tut dua et devam eder insallah saglikli ise
Yeterki stres yapma

Kizlar bu web sayfasinda okudugum bir yaziyi paylasiyorum

İdrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkabilir mi?
Çıkabilir özellikle kaset testlerin alt sınırı vardır yaklaşık 20 25 birim.
ancak bHCG 5 ve üzeri hamile kabul edilir.
yani eğer çok yeni bir gebelikse örneğin sonucunuz 12 birim ise idrar testinde negatif çıkacak ama kan testinde pozitif çıkacaktır.

Yani test 20 ve üstünü algiliyor
Daha bugunlerde gebelik olustuysa idrar testinde negatif cikabilir

Kızlar silik çizgi çıktı resim yukleyemiyorum neden acaba. Ama aklıma şu geldi bana transferimin 3. Günü catlama iğnesi vurdurdu doktor gonapeptyl diye bi iğne acaba sonucu etkiler mi bugün transferin 9. Gunu
Bence hamilesiin canmm 9. Gün de cıkabilir yarn sbah yine yaparsn

Bildiğim kadarıyla hurmada oksitosin hormonu var. Oksitosinde doğumda kasların kasılmasını sağlayıp, doğuma yardımcı. Kas kasılmasına sebebiyet verdiği için düşük olma ihtimali olabilir sakın ye me arkadaşım. Kivi hakkında bildiğim bi durum yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…