2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlaar bu karın guruldaması olan varmı benm adet öncesinde de olur yine oluyor karnım gurul gurul

Bilgilendirdigin için sağol canım,böyle duyunca daha çok korkup icmeme kararına varıyorum.tesekkur ederim

Teşekkür ederim canım elimde de erken gebelik testi vardı cok cok önce almıştım ama 2 ay geçmiş. Yenisini nöbetçi eczane bulmam lazim
Canmm senin adınaa cok sevndmmm cookk inşşallah bir aksilik cıkmaz bugun kacıncı günündü ve kacıncı günün embruosuydu

Aaa tek embryodan bölünmüş 2 tane mi olmuş ayy nasıl heyecanli kaçıncı haftadaydin canım.biraz yat dinlen allah korusun inşallah bebisine birşey olmaz

Yaa
Canmm senin adınaa cok sevndmmm cookk inşşallah bir aksilik cıkmaz bugun kacıncı günündü ve kacıncı günün embruosuydu
yaaa resmen benm aklm durdu:)) 9. Günün ve 3. Gün embriyosuuu inşallaah hiç bir sorun cıkmadan ilerler hadii bakalım hayırlı ugurlu olsunn bu gidişle ben de pazartesi yapıcaamm

Yaa
yaaa resmen benm aklm durdu:)) 9. Günün ve 3. Gün embriyosuuu inşallaah hiç bir sorun cıkmadan ilerler hadii bakalım hayırlı ugurlu olsunn bu gidişle ben de pazartesi yapıcaamm

yastun tesekkurler
Ben de birakamayan arkadaslarin bebekleri için çok üzülüyorum
Bir arkadasimin bebeginin testisleri yoktu sigara yüzünden
Binbir güçlükle sahip olabildikleri bebekler iceride ve hicbir söz haklari yok
Anne ne yer ne icerse onlar ona mahkum
Biri sizi kapali bi odaya sokup dumana bogsa ve tütünle beslese kimsenin hoşuna gitmez saniyorum
Lütfen bebeklerinize bunu yapmama calisin arkadaslar

Bikac gun hiç içmesem benim de canım çekmez heralde.oruc tutarken aklıma bile gelmez meret:)
Canim bak bence soyle yap yarin sabah uyandigindan itibaren icme zaten caninda istemez ola ki caninda cekerse hayir bu sadece beynimin oynadigi oyun de 5 dk sonra istek gecicek tekrar arasira gelicek her seferrin de ayni seyi soyle ben bu sekilde biraktim sen calisiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…