2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ben
Ben 2 donmusla transfer oldum canm 25 ekim test yapcam.benm miyom simdilik bi zarari gorunmuyo ama eger Allah korusun olumlu sonuc almazsam ameliyat olup sonra tekrar tedaviye basliycam bakalim hayrlisi.canm insallah evladona saglikli bir kardes verirsin

Amin. Rabbim sizede hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Sizin dondurulmuş embriyo kaçıncı gün embriyosu idi

Evet canım tek tük devam ettim tam kesemedim bir türlü.ama karar alıyorum şimdi bırakıyorum.hep eşimde içtiği için zorlaniyorum aslinda
Esin yannda icmesn snn yannda sigara muhabbeti olmasn bi sure snn icin belki daha kolay olur

Aaaaaa inanmiorm bolunmus demek superrr daha kucuk cnm biri gorunmemesi normal biri dha erken gdiodur cogu ayni gitmii zaten tebrik ederim insallah kalp seslernide duyarsn
Valla sorma şok oldum esim eyvah eyvah dedi neyse kalp seslerini duyayim yeter bana amin canimcim yanliz birsey var iki de bir de sana soruyorum ama cok yakin tarihler birbirine 3 haftalik filan dedi ben kendimi tahlillerime gore 5haftalik biliyordum

Inşallah bir an önce bırakırım ya
Canim birakin sigarayi ben transfer gecesine kadar ictim deli gibi nasil diyordum nasil icmem suana kadar hergun bir paket ama birsey oldu dedim ki cok agladin cok uzuldun artik tamam dedim ayrica bu gecicibbir sure soyle dusun insan kendi kendini nasil zehirler dumani cek
Yaa süpeersinn maşallaaah inşallah kalp atışlarını da duyarsnn hayırlı ugurlu olsun inşallaahh
Aminn Allah razi olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende duyayim kalp seslerini de o zaman guzel haberi vereyim

Canım maşallah ya çok sevindim Allah ım inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin bize de dua et inşallah

Hiç bişey olmaz telaşlanma ama bende merak ettim doğrusu 5. Güne gitmesi beklenilecekse neden 3. Gün dondurdular .. vardır embriyologun, doktorun bir bildiği .. korkma dediğim gibi hiç kalmama ihtimali yoktur yoksa 3 gün transfer edilirdi.

Bende iyiyim canım ya regli olmayı bekliyorum bir hafta sonra olurum herhalde

İdrarda çıkar mı bilmiyorum normalde yumurta döllendikten sınra 14 gün sonra idrarda çıkıyor ama bazı markaların 6 gün önce olan testleri var onlarda %76 ihtimalle 8. Günde %92 ihtimalle 9. Günde %96 ihtimalle 10. Günde sonraki günlerde ise %99 ihtimalle doğru sonuç veriyor. Ama tarihi geçmiş test bunlarda antikor olduğu için ve Elisa testi olduğu için günü geçtiğinde çalışmaz. Çok yapmak istiyorsan yeni bir erken teşhis testi almanı öneririm canım

Canım maşallah ya çok sevindim Allah ım inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin bize de dua et inşallah
Canim benim allah razi olsun etmez miyim hic rabbim isteyen herkese nasio etsun emeklerinizi bosa cikarmasin bende insallah kalp seslerini duyayim rahatlayacagim insallah

Teşekkür ederim canım elimde de erken gebelik testi vardı cok cok önce almıştım ama 2 ay geçmiş. Yenisini nöbetçi eczane bulmam lazim

Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Perşembe yumurta toplandı doktor crone jel verdi akşamlar yapıyorum ilk üç gün sonra sabah akşam yap dedi. 2 gün sonra sabah ve akşam estrofem tablet al dedi. Bu tablet herkes günde bir almış bana niye 2 verdiler acaba. Sonra günde 1 defa coraspin tablet tok karna diye yazmış. Estrofem tablet aç karna mı tok karna mı acaba ilacın prospektüsünde de yazmıyor. Östrojen içerikli sadece hep aldığın saatte alacaksın o kadar... pazartesi de transfere çağırdı 2 embriyo iyi gidiyormuş 2 tanesi de geriden geliyormuş

Gemiş olsun canım. İnşallah her şey yolunda gider. Güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…