- 1 Ekim 2017
- 292
- 441
- 23
- Konu Sahibi floransa17
-
- #9.201
Hemen kes cnm sonra vicdann cok rahatsiz olur evladina bunu ypmaya hakkin yk anne evladi icin hersyi yapabilendir. Sana inaniorm bnce birakablrsin bebeginin sagligi icin bnu yapmalisin
Evet canım tek tük devam ettim tam kesemedim bir türlü.ama karar alıyorum şimdi bırakıyorum.hep eşimde içtiği için zorlaniyorum aslindaTransfer sonrası da tek tük içiomydun canm ben hep dua ediom tiksindir allahım diye
Çok teşekkür ederim benim oğlumda vardı ama gebeliği etkisi olmamıştı
Benim sezeyanda miyon alındı
7 yıl sonra bu sefer gebe kalmanın etkileyecek yerde miyon çıktı inşallah bu sefer kurtuldum İnşallah
Dr size etkisi olsa idi soylerdi canım alinmasi gerektiğini
Sizin tedavi hangi aşamada
Ben 2 donmusla transfer oldum canm 25 ekim test yapcam.benm miyom simdilik bi zarari gorunmuyo ama eger Allah korusun olumlu sonuc almazsam ameliyat olup sonra tekrar tedaviye basliycam bakalim hayrlisi.canm insallah evladona saglikli bir kardes verirsinÇok teşekkür ederim benim oğlumda vardı ama gebeliği etkisi olmamıştı
Benim sezeyanda miyon alındı
7 yıl sonra bu sefer gebe kalmanın etkileyecek yerde miyon çıktı inşallah bu sefer kurtuldum İnşallah
Dr size etkisi olsa idi soylerdi canım alinmasi gerektiğini
Sizin tedavi hangi aşamada
Amin. Rabbim sizede hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahBen
Ben 2 donmusla transfer oldum canm 25 ekim test yapcam.benm miyom simdilik bi zarari gorunmuyo ama eger Allah korusun olumlu sonuc almazsam ameliyat olup sonra tekrar tedaviye basliycam bakalim hayrlisi.canm insallah evladona saglikli bir kardes verirsin
Esin yannda icmesn snn yannda sigara muhabbeti olmasn bi sure snn icin belki daha kolay olurEvet canım tek tük devam ettim tam kesemedim bir türlü.ama karar alıyorum şimdi bırakıyorum.hep eşimde içtiği için zorlaniyorum aslinda
Evet dondurulmus canm 3. Gun embriyosuAmin. Rabbim sizede hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Sizin dondurulmuş embriyo kaçıncı gün embriyosu idi
Valla sorma şok oldum esim eyvah eyvah dediAaaaaa inanmiorm bolunmus demek superrr daha kucuk cnm biri gorunmemesi normal biri dha erken gdiodur cogu ayni gitmii zaten tebrik ederim insallah kalp seslernide duyarsn
Canim birakin sigarayi ben transfer gecesine kadar ictim deli gibi nasil diyordum nasil icmem suana kadar hergun bir paket ama birsey oldu dedim ki cok agladin cok uzuldun artik tamam dedim ayrica bu gecicibbir sure soyle dusun insan kendi kendini nasil zehirler dumani cekInşallah bir an önce bırakırım ya
Aminn Allah razi olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende duyayim kalp seslerini de o zaman guzel haberi vereyimYaa süpeersinn maşallaaah inşallah kalp atışlarını da duyarsnn hayırlı ugurlu olsun inşallaahh
Canim birakin sigarayi ben transfer gecesine kadar ictim deli gibi nasil diyordum nasil icmem suana kadar hergun bir paket ama birsey oldu dedim ki cok agladin cok uzuldun artik tamam dedim ayrica bu gecicibbir sure soyle dusun insan kendi kendini nasil zehirler dumani cek
Aminn Allah razi olsun canim rabbim isteyen herkese nasip etsin bende duyayim kalp seslerini de o zaman guzel haberi vereyim
Ayyy insallah tutunmuslardir canım salı belli olacak artık akla karaZaten hep olmuo hatta bazi gun tamamen kayboldugu bile olmstu bnde onlri takma hic iki negatifimdede aynilri oldu pozitifimdede insallah tutmustur cnm guzl hberlerni bekliorm sabirli ol az daha
Allah yardımcın olsun canim. Evet yaklaştı test günüm çok heycanlıyimİyiyim şükür evde dinleniyorum
Şükür miyon derdide bitti şimdi iyileşme süreci var
Sen nasılsın test günün yaklaştı inşallah güzel haberlerini alacağız
Canım çok teşekkür ederim
Estrofem coraspirin antibiyotik tarusal verdi kasımda kontrol için histereskopi olacak
5. Güne iki Embriryo giderse iki koyacak tek kalırsa tek
Ama ben allah korusun hiç kalmamasindan korkuyorum
Sen nasılsın adet ne zaman olacaksın
İdrarda çıkar mı bilmiyorum normalde yumurta döllendikten sınra 14 gün sonra idrarda çıkıyor ama bazı markaların 6 gün önce olan testleri var onlarda %76 ihtimalle 8. Günde %92 ihtimalle 9. Günde %96 ihtimalle 10. Günde sonraki günlerde ise %99 ihtimalle doğru sonuç veriyor. Ama tarihi geçmiş test bunlarda antikor olduğu için ve Elisa testi olduğu için günü geçtiğinde çalışmaz. Çok yapmak istiyorsan yeni bir erken teşhis testi almanı öneririm canımKızlar 9. Günüm bugün arada bir adet ağrısı gibi ağrım oluyor karnımda sabahlarda bel ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor gün içinde geçiyor bunlar. Acaba idrar testi yapsam çıkar mı ki. Ve elimde son kullanma tarihi iki ay önce bitmiş test var doğru sonuç verirmi
Canim benim allah razi olsun etmez miyim hic rabbim isteyen herkese nasio etsun emeklerinizi bosa cikarmasin bende insallah kalp seslerini duyayim rahatlayacagim insallahCanım maşallah ya çok sevindimAllah ım inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin bize de dua et inşallah
İdrarda çıkar mı bilmiyorum normalde yumurta döllendikten sınra 14 gün sonra idrarda çıkıyor ama bazı markaların 6 gün önce olan testleri var onlarda %76 ihtimalle 8. Günde %92 ihtimalle 9. Günde %96 ihtimalle 10. Günde sonraki günlerde ise %99 ihtimalle doğru sonuç veriyor. Ama tarihi geçmiş test bunlarda antikor olduğu için ve Elisa testi olduğu için günü geçtiğinde çalışmaz. Çok yapmak istiyorsan yeni bir erken teşhis testi almanı öneririm canım
Bugün eczaneler 19:00 a kadar çalışıyor haberin olsun tatlımTeşekkür ederim canım elimde de erken gebelik testi vardı cok cok önce almıştım ama 2 ay geçmiş. Yenisini nöbetçi eczane bulmam lazim
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallahAyyy insallah tutunmuslardir canım salı belli olacak artık akla kara
Gemiş olsun canım. İnşallah her şey yolunda gider. Güzel haberler alırsınCanım çok teşekkür ederim
Estrofem coraspirin antibiyotik tarusal verdi kasımda kontrol için histereskopi olacak
5. Güne iki Embriryo giderse iki koyacak tek kalırsa tek
Ama ben allah korusun hiç kalmamasindan korkuyorum
Sen nasılsın adet ne zaman olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?