2017 Eylül Anneleri

3 doktor da beberon verme kaşık yada enjektörle mama ver dedi.doymuyor yada akıyor enjektörle, biberonla veriyorum ama endişeliyim meme emmezse diye.gögüs ucunu birini yakalayanadı yavrum.sürekli tekini emiyor ve diğeri makinayla sağıp veriyorum.doktırunuz size beberon konusunda birşey söyledi mi?

Evet 40+1de yaptım su geldi açılma olmadı suni sancı verdiler yıktım ortalığı bevekte taşikardi oluşmaya başladı ve sezeryanla aldılar en son almasalar bağırmqktan çatlayacaktım.şükür iyiyiz şimdi.

Hemen banyo yaptırdınız mı göbek düştükten sonra, dün düştü ama bugün daha bekleyip yıkayalım dedim ama

Ilk dogdugunda siringayla veriyordum.ama sonra biberonlada verdim once emziriyorum eger huysuzlugu aglamasi gecmezse biberonla mamasini veriyorum cok sukur emmeyede devam ediyor 50 gunluk olduk bugun

Hemen banyo yaptırdınız mı göbek düştükten sonra, dün düştü ama bugün daha bekleyip yıkayalım dedim ama
Biz göbeği varken de hep banyo yaptırdık. Sadece gazlı bezle güzelce kurutuyorduk. Düştükten sonra da yine gazlı bezle kuruladım. İlk kanama başlayınca filan çok korkmuştum. Gece gece soluğu acilde aldım. Bizimki erken doğduğu ve cok zayıf olduğu için bez çok büyük geliyordu. Muhtemelen göbeğini o tahriş etti. Eğer bir hafta on günden uzun sürerse ya da kanama artarsa göbeği yakıyorlarmış. Ağrısız acısız bir işlem sadece adı yakmak şeklinde. Bu işlemden sonra da kanarsa K vitamini iğnesi yapılıyormus. Bizimki prematüre olduğu için zaten doğumda yapılmıştı. Normal bebeklere yapılıyor mu bilmiyorum ama hastaneden size verilen bebek takip dosyası ya da kitapçığında yapılan iğne vs her şey yazıyor.

Teşekkürler yıkandı sorun olmadı kanama yok.bebek bezi molfix yenidoğan küçük boy oluyor diğer markalrın yenidoğanı bizim kızada büyük bilginiz olsun

Bebeğimizin yanağında küçük kırmızı isilik gibi birşeyler çıktı.muhtemelen kaynana öptüğü için böyle sorunu olan var mı, anne sütü sür dediler ama işe yaramadı

Teşekkürler yıkandı sorun olmadı kanama yok.bebek bezi molfix yenidoğan küçük boy oluyor diğer markalrın yenidoğanı bizim kızada büyük bilginiz olsun
Zaten onu kullandım canım ya. Ama 44 cm ve 2200 gram olunca göbeğine değmemesi mümkün olmadı malesef. Bu arada o isilik gibi şey bizde de çıktı. Üstelik 40 ına kadar ben dahil kimse öpmediği halde.

Nuk biberon kullanıyorum canım o biz de sıkıntı yaratmadı. Bir de lansinohun ayarlı biberonlari varmış. 3 ayarı varmış en düşük ayarı anne memesi gibi emmeyi gerektiriyormus. O da bebeklerin memeyi birakmamalarini sağlıyormuş. Bir de ben silikon uçla emziriyorum o yüzden benim bebeğim bırakmadı emmeyi. Nuk biberonu ve lansinohu doktor önermişti canım bana

Bebeğimizin yanağında küçük kırmızı isilik gibi birşeyler çıktı.muhtemelen kaynana öptüğü için böyle sorunu olan var mı, anne sütü sür dediler ama işe yaramadı
öperkenki tükürükten de olabılır ama beyaz nokta seklindeyse genellikle anne sütündeki yagdan oluyor canım

Cok kalin giydiriyorsaniz ondanda olabilir.bol bol yikayin o zamanla gececek.bebegin yuzunu opmek nedir ayrica daha onlar cok kucuk sevmismi oluyorlar boyle yapinca kimseye opturmedim küsen küstü hic umurumda degiller bebegimin sagligindan önemli degiller

Merhabalar güzel anneler. Benim de artık süt problemim var malesef. Bi anda kendi kendine azaldı. Sinir, stres, hastalık vs de yok çok şükür. Neden böyle oldu anlamadım. Gündüz mümkün olduğunca onunla birlikte uyuyorum. Bir iki gün üzüm artırdı ama şimdi o da işe yaramıyor. Bitkisel çay, humana süt çayı, incir, üzüm, hurma, tahin pekmez bir sürü şey yiyorum her gün ama düzelme yok malesef. Hatta gün geçtikçe daha da azalıyor. Sizde durumlar nasıl? Size iyi gelen şeyler var mı?

bebekler artik buyuyor ve her gecen gun daha cok sut icmek istiyorlar sut de ayni miktarda olunca yetmiyor sutun de artmasi lazim. ben de ayniyim cnm uzum tahin pekmez hurma humana....ebebekte promalt adında icecek var biraz iyi gelmisti bana. cok ozeniyorum sadece sütle beslenen bebeklere

dr bana da ayni seyi soyledi ama brz gec oldu cunku biberona coktan alismis ve emmeyi birakmisti.10 gun emmedi sagarak verdim. sonrasinda da silikon uc ile veriyorum su an oyle emiyor. biberona benzedigi icin emmeye devam ediyor. bir gun kasikla vermistim ortaligi yikti. cok uzun suruyor 60 ml tek tek. ztn yarisi akiyor. kasigi emmeye calisiyor. ememeyince cikdirdi resmen. doymadigini saniyor. vazgeçtim cunku biberon kazandi

Ben de bi de mama verme diye kafa ütüleyenler var ki onlara deli oluyorum. Sanki keyfimizden veriyoruz. iki ablamda hiç mama kullanmadan çocuk büyüttü. İçlerinde en rahatı yerinde olan da benim. Genetik desem değil demek ki. VitaMalt sipariş ettik. Bir de onu denicem. İnşallah işe yarar. Günlük ne kadar mama veriyorsun ve bebeğin kaç günlük oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…