2017 Eylül Anneleri

benim de öyle ben de ağlıyorum sürekli gözlerimin altı morardı herkez mi böyle diye merak ettim bi biz sanırım ölmek istiyorum çocuk doktoruna mi gideceğiz ne gaz mis ya doğduğundan beri uyutmadi hic
Stres yapma bebekler annelerin vücut ısısından kokusundan hemen etkileniyormuş. Yalnız değilsin, bizimki de uyanık olduğu her dakika ağlıyor. Uyutmak zaten bir işkence. Gazını da çıkarıyor ama bitmiyor sancıları. Bugünleri tebessümle anacağız inşaallah

Ağlamak da değil bildiğin çığlık atıyor benimki sesi kısıldı artık bağırmaktan.

Bizimkilerde ayni canim emin olabilirsin gelen bebegimin aglamasi ve cigliklariyla gelmeye tovbe ediyor
Ya benim sinirimi bozan herkesin ağlamaya bir yorum yapması. Sütün mü yetmiyor sütün mü acı yok kulağı mı ağrıyor. Senin bunla işin çok zor. Moral veren yok çok bozuluyorum. Sizlerin de aynı sıkıntıları yaşadığını görünce bunun böyle bir süreç olduğunu görüyorum

Aman canım herkes anasının karnından anne olarak herseyı bilerek dogmuyo kulağını tıka onlara kendını bebegıne ver zamanla ne yapman gerektigini ne ıstedıgını anlarsın zaten bıraz sabır

Bana da bir sürü yorum yapıyorlar canım sütüm yetmiyor diye mama veriyorum o zamanda sakın verme emzir falan diyorlar bende artık takmıyorum dinliyormus gibi yapıyorum hatta bozuyorum çok canımı sikarlarsa çünkü bebeğim de etkileniyor benim moralim bozulunca sütüm daha çok azalıyor bu sefer

Alah yardımcımız olsun inşaallah. Bu sütler dinlenemiyoruz diye artmıyor bence

Alah yardımcımız olsun inşaallah. Bu sütler dinlenemiyoruz diye artmıyor bence
Evet canım uyku da sütü arttırıyor. Benim kayınvalidem yanımda Allah'tan çocuk uyuyunca ona veriyorum gün içinde o uyanana kadar 2 saat falan bulduğum her boşlukta bende uyuyorum kalktığımda biraz da olsa dinlenmiş oluyorum sütüm de biraz da olsa artıyor

Duymamazliktan gel canim bu sadece bir surec ve gececek.sen moralini yuksek tutti daha kolay atlatabilesin.zaten herseye sutun yetmiyor masallah kimsede iyi bisey demez

Benim kuzumda 9 gunluk oldu.memeyi kabul etmedi ugrastik emmedi mama.verdik.sut geldi gogsumde agri oldu.sagmaya calistim ama sol gogsumde mastit olmus.sutum kesildi solda.bebis yeni emmeye baslasi hemde.sagla emdiriyorm.solu kabul etmiyor hala.gogsum cok sert ondan sanirim.dikoslerimde zonkluyor gecmedi.normal dogum yaptim.off aglamakliyim hep.

mastit için doktora gittinmi canım cok zormuş ama cozumu var dıye bılıyorum sıcak su torbası koyarsan belkı ıyı gelır

dikişlerim sızlıyo diyince sezeryan sandım bir ben vakası daha dedim ben de sürekli ağlıyorum kanamam çok olmadı rahmin karnım da poşet gibi yığılıyo sezeryan oldum ben de ne zaman geçer diye düşünüyorum bebek de durmuyo alıştı mamaya emmek ıstemiyo duş sağmak alışana kadar benim ki de almıyo

Canlar, gerçekten zor günler yaşıyoruz ama unutmayın lütfen BUNLAR GEÇECEK! Gaz sancısından ölen çocuk yok. Evet gerçekten insan dayanamıyor ama unutmayın siz de bebekken böyle gaz sancısı yaşıyordunuz belki. Bakın şimdi hiçbirini hatırlamıyoruz. Hem biz ne kadar olumlu olursak onlar da o kadar iyi olur. Böyle deyince rahatim sanmayın. Biz de gece gündüz ıkınan ve kaka yapamayan bir boncuğa sahibiz malesef. On gündür sütüm yetmiyor mesela. Ama ne yapayım elimden geleni yapıyorum. Olmayınca olmuyor yani. Mama veriyorum ölmez herhalde. Biraz rahat olmak lazım galiba.

Bebegim benimle uyumak istiyor yatagina yatirinca uyaniyo sabah kucagimda neyse de gece yanimda korkuyorum bisi olacak diye

mastit için doktora gittinmi canım cok zormuş ama cozumu var dıye bılıyorum sıcak su torbası koyarsan belkı ıyı gelır
Gittim canim antibiyotik yazdi sag diyor.sagiyorum ama hic sut gelmiyor ama.l sertlik duruyor.birde her sagmadan sonra asiri bir yanma sizlama zonklamasicak suyla havlu koyuyorm ama gecmiyor.herseyi gectim sut gelen gogustu sutum kesildi ins geri gelir

Normal ama bir suru dikisim var doktor sayisini bile soylemedi.bebegim 4 kiloydu.oturamiyorm resmen.gogsunse sut varsa bosalt sakin ihmal etme simdi.mastitlede ugrasiyorm.sut geldi emmedi simdide kesildi sutum

Gelır canım tekrar ısrarla sagmaya devam et Ins kısa zamanda gelır ablamında oyle olmustu sıcak su falan koya koya bı anda bosaldı sut

bebegim 26 günlük gaz sancisindan gecemiz gunduzumuz yok dün doktora gittik nurse harveys diye gaz ilacı verdi ama rahatlama olmadı dua edin de bari bugün etki etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…