2017 Eylül Anneleri

Düştükten sonra 2 gun bızımkı de kanamıstı dusmesı ve kuruması ıcın Dr sprey vermişti onu kullandım şimdi geçti.
Sprey vermediler bana hic bisey vermediler hatta öyle gecmesini bekliyrm bakalim
kıyafetlerine bulaşıyor genelde bide yikayinca kuru kan islanir da lekelenir ya öyle leke oluyo sprey de vermediler dezenfekte etmek için bakalım ne zmn geçecek

Benim ilk bebeğimin de göbeği düştüğü halde kiyafetine bulaşacak şekilde kaniyordu sarılık için acile gidince söyledik k vitamini iğnesi yapıldı bi daha kanamadi sizde Dr a gidip bi söyleyin bence

Bebeklerinizin dilini nasıl anlıyorsunuz sürekli ağlıyo emmek istemiyo gece hic uyumuyo 15 gündür helak olduk doktora goturmeyi düşünüyorum birşey mi var diye hangi bolum bakıyo

Bebeklerinizin dilini nasıl anlıyorsunuz sürekli ağlıyo emmek istemiyo gece hic uyumuyo 15 gündür helak olduk doktora goturmeyi düşünüyorum birşey mi var diye hangi bolum bakıyo
Tabi Dr a götürseniz daha iyi olur ama hiç mi emmek istemiyor gazından da yapar ama acaba sütünü mu beğenmiyor

canım benım kızımı anlatayım belkı yardımı olur gun ıcınde emıyo mesela ama meme basında bazen aglar ya sut cok gelıyodur ya da benı emerek uyumak ıstiyordur ya da gazı vardır agladıgında kaldırıp gazını cıkarıyorum tekrar devam edıyorum emzirmeye emmezse anlıyorum kı uykusu gelmıs ben emzıge alıştırdım bu durumlarda emzıgını verıyorum pospıslıyorum anakucagıyla uyuyo hemen acsada ıyıce acıkıyo oyle verıyorum memeyı daha ıyı emıyo en son artık mamaya basvuruyorum her agladıgında almıyorum mesela bazen uykudan aglıyo yuksek sesle müzik o zaman ımdadıma yetısıyo gun ıcınde hıc derın uyumaz ama sükür aksam dokuz diyince gece uykusuna yatıyo sabahtan yediye kadar uc kere kalkıyo emmek ıcın ondan sonra gunumuz başlıyor zaten gece yatmadan sabahta kalkınca zınco gaz ılacı verıyorum ve en onemlısı gazdan aglıyosa asla emzırmıyorum cunku ustuste bınıyor daha cok sancı yapıyor o gazı cıkarana kadar ugrasıyoruz altını acıncada rahatlıyor spor yapınca ayaklarına gazı cıkıyor sukur benım kızım sımdılık boyle ınsallahta boyle devam eder

Cocuk doktoruna goturceksin canim bazen bizimki emdigi halde agliyo doymuyor mama verince susuyor.gazi vardir annesi buyuk ihtimalle damla verecektir

Canım bizimki de aynı psikolojim bozuldu. Götürdük ama kolik deyip gönderdiler. Tekrar bi kontrol ettirip emin olmak istiyorum.

Canım bizimki de aynı psikolojim bozuldu. Götürdük ama kolik deyip gönderdiler. Tekrar bi kontrol ettirip emin olmak istiyorum.
benim de öyle ben de ağlıyorum sürekli gözlerimin altı morardı herkez mi böyle diye merak ettim bi biz sanırım ölmek istiyorum çocuk doktoruna mi gideceğiz ne gaz mis ya doğduğundan beri uyutmadi hic

Canım ne yazıkki aynı sorun bizde de var gaz sancısı var sürekli ağlıyor ilaç kullanmama rağmen geçmiyor gündüz hep uyuyor gece uyumuyor ayaklarını sürekli çekiyor kızarıyorsa gaz problemi okuyor erkek bebeklerde daha çok oluyormuş emmek istemeyince bende sağıp veriyorum biberonu uyusa bile alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…