2017 Eylül Anneleri

Merhaba kızlar bende çok şükür 14 eylülde doğum yaptım
Daha yeni düzeliyorum.....
Benimde göğüs uçlarım çok fenaydı herşeyi denedim hala tamamen geçmedi ama çareyi elektrikli pompada buldum ilk başta manuel almıştım ama çok yoruyordu
Aventin elektriklisini aldım çok güzel bir ürün sağıp verdiğimde bebeğim daha çok içiyor arada bir göğsümdende emziriyorum ama göğsümden emince çabuk yoruluyor fazla emmediğinden doymuyor...
Ah bide şu gaz sancıları olmasa
uykusuzluk mahvediyor insanı:-(

Herkes doğum yaptı kucağına aldı bebişini ben hala bekliyorum pazartesi gideceğim tekrar bugün tam 40.haftam doldu.normal herşey ve normal doğum için bekliyoruz. Öfff ama sabır kalmadı ve sancı yada bir belirti yok.brnim gibi bekleyen var mı acaba?

Doğum yaptınmı bacım?
Benimde ne yaparsam yapayım açılmam olmadı hiç çok uğraştım normal doğumu çok istiyordum suni sancıya bile razı oldum ama 41.haftada doktor artık bekleyemeyiz suni sancı verirsem boşuna çekersin bebeğin başı da yukardaymış diye zorunlu sezeryan oldum malesef:(
Hayırlısı böyleymiş diyorum

ben de çok üzülüyorum iyice bunaldım niye süt yok anlamıyorum mama mecbur zaten ac mı kalsın çocuk inşallah artar kafayı yiycem emziriyorum sağıyorum
1 saat de olsa uyu cnm her uyudugunda doluyor süt. ebebekte promalt var o bana iyi geldi.iki katina cikardi diyebilirim. bulgur pilavi acayip sut yapti ama gazdan perisan oldu bebegim.sut bulunca o da saldirmisti ama sonu husran oldu

Bize de gelişimi normal herhangi bir sıkıntı yok şu anda ama üç hafta sonra yine gelin tekrar kontrol edicem dedi. Canım muayenede aşırı bir ağlama sesi geldi. Sonra bir anda durdu. Ve çocuğu verdiklerinde resmen sarhoş gibiydi. Ne koklattılarsa tam 12 saat sonra kendine geldi. O zamana kadar komalık uyudu çocuk. Ağlamaya dermanı yoktu. Ki bizimki çok hareketli öyle uyuması mucize. Kontrolden çıkar çıkmaz uykuda zıplamaya başladı. O gün elimi tutarak uyudu hep. Hâlâ arada zıplıyo ama o günkü gibi değil.
Bende anlaTtığın gibi şeyler olmadı. 3 hafta sonra başka doktora yada hastaneye kontrole git istersen. Ama gidilmesi gerekli diye düşünüyorum ben.

Arkadaşlar benimde akşam 6 dan gece yarIsına kadar sütüm yetersiz geliyor. Garip bi durum. Akşamları kıyamet kopartıyor biberonla önceden sağdıklarımı veriyorum şimdilik. Ama neden akşam oluyor çözemedim.

Kaç saatte bir emziriyorsunuz kızlar benim bebeğim uyanamıyor uyuklarkende meme istemiyor sağıp biberonla veriyorum ama herzamanki boyle vermek isteniyorum

Kızlar bende aldım mis kokulumu 10 gün oldu ama hala bi telaş devam ediyo. Genelde uyuyo sizinkilerde böyle miydi. Emmek için hic uyanıp ağladığını görmedim. Sarılığı yüksekti biraz kontrole gittik başka bi doktora oda test yapmadi yok bisey dedi acaba sarilik mi yükseldi diye hep telastayim. Göbeğinin düştüğü 5 gün oldu her gün az az kaniyo. Yarin onun için de gitcez doktora sizinkilerde kanama oldu mu. Allah im annelere güç kuvvet versin bu kadar soru ve uykusuzlukla kafayı yemezsek iyi

Kızlar bende aldım mis kokulumu 10 gün oldu ama hala bi telaş devam ediyo. Genelde uyuyo sizinkilerde böyle miydi. Emmek için hic uyanıp ağladığını görmedim. Sarılığı yüksekti biraz kontrole gittik başka bi doktora oda test yapmadi yok bisey dedi acaba sarilik mi yükseldi diye hep telastayim. Göbeğinin düştüğü 5 gün oldu her gün az az kaniyo. Yarin onun için de gitcez doktora sizinkilerde kanama oldu mu. Allah im annelere güç kuvvet versin bu kadar soru ve uykusuzlukla kafayı yemezsek iyi
Düştükten sonra 2 gun bızımkı de kanamıstı dusmesı ve kuruması ıcın Dr sprey vermişti onu kullandım şimdi geçti.

Ben de hep uyuyacak sanmıştım ama öğlen değilmiş :) 15günden sonra başlıyorlar yumurcaklar.bizimkinde kanama olmamıştı ama doktor olabilir demişti

Göbeği düşmeden de kanadı, düştükten sonra bir hafta daha kanadı. Eğer damla damla kan gelmiyorsa yani sadece kıyafeti filan kirleniyorsa hiçbir şey yapmıyorlar. Doktorun göbek için verdiği spreyle temizlemeye devam ediyorsun sadece. Endişe edilecek bir şey değil. Ben hiç geçmeyecek sanmaya başlamıştim ama geçiyor :)

Kaç saatte bir emziriyorsunuz kızlar benim bebeğim uyanamıyor uyuklarkende meme istemiyor sağıp biberonla veriyorum ama herzamanki boyle vermek isteniyorum
İlk 20 gün sürekli emzirdim ne zaman isterse verdim hemen. Ortalama saatte bir ya da 45 dk da bir gibiydi. Şimdi 1,5 saate çıktı çok şükür. Bizimki de istemeye başlayınca hemen verince emmiyor o yüzden ağlayana kadar bekliyorum ben. O zaman tam acıkmış oluyo uykuda da olsa emiyor.

Ilk gunler cok uyuyordu zorla uyandirip emziriyodum ama simdi nolur uyusunda dinleneyim diye dua ediyorum:)

Hayirli 40 lari olsun insallah :) gunduz uykumuz gitti devamli kucak istiyor kucakta uyuyo yataga koyunca hemen uyaniyor prenses. 5 ten beri ayaktayiz yeni uyuyacak insallah :)
biz en bastan beri öyleyiz bazen beste bazen yedide sonra uyku yok zaten yenı yenı gündüzleri uyanık kalmak istiyor gece dokuzdan sonra gece uykusuna yatıyor bakalım bizim kırkından sonra nasıl olacak

Benim bebeğim uyanıkken genel olarak ağlıyor :( başlarda sakin sakin dururdu,sohbet ederdim şimdi hep kucağımda. Ağlamasını da geçiremiyorum çok üzülüyorum. Çok da kusuyor

Benim bebeğim uyanıkken genel olarak ağlıyor :KK43: başlarda sakin sakin dururdu,sohbet ederdim şimdi hep kucağımda. Ağlamasını da geçiremiyorum çok üzülüyorum. Çok da kusuyor
ben ark. tavsiyesi uzerine cay kahve ve cikolatayi kestim kusma durdu. yedikten hemen sonra yatirmiyorum minimum 20 dk kucagimda dik vaziyette.tutuyorum kusma olmuyor

Back