2017 Eylül Anneleri

canım nıye bu kdr canını sıktın bende ılk baslarda gogus yarasından emzirmek istemiyordum annemın zoruyla hep verdim benim üçüncü gün geldi ama acımasına ragmen önce göğsümü sonra mama veriyodum günde hala bi kere veriyorum göğsünü emdıkten sonra sagınca süt daha az gelıyor nedense bebek daha cok cıkarıyor
Hala gündüzleri uyumadığımdan sütüm az oluyo tatlı seyler yemeye calıs canınıda sıkma elbet gececek bugünler güzel anı olarak kalacak

Canim Aptamil de şeker varmış. Bebisler şeker tadini alınca memeyi daha çabuk birakabiliyorlarmis aklında bulunsun. Biz de mama veriyoruz doktorum söylemişti

Kızlar Allah aşkına bu gögüs ucu yarasına,acısına çare bulan yokmu???bagıra bagıra ağlaya ağlaya emziriyorum,dayanamıyorum artık,ne zaman geçer bu dert?Lütfen bi çözüm söyleyinnn

Kızlar Allah aşkına bu gögüs ucu yarasına,acısına çare bulan yokmu???bagıra bagıra ağlaya ağlaya emziriyorum,dayanamıyorum artık,ne zaman geçer bu dert?Lütfen bi çözüm söyleyinnn
Canım benim de öyleydi göğüs kalkanı aldım bir de lansinoh sürüyorum. İlk kullanmadan itibaren rahatlattı beni. Bir de yaralar bebeğin ağzına değmesin diye silikon uçla emziriyorum o da baya işe yaradı. Bir de bazı arkadaşlar gümüş kapak kullanıyormuş o da çok işe yarıyormus bir araştır istersen ama biraz pahalı dediler

Canim Aptamil de şeker varmış. Bebisler şeker tadini alınca memeyi daha çabuk birakabiliyorlarmis aklında bulunsun. Biz de mama veriyoruz doktorum söylemişti

Baya bi araştırdım pek bişey bulamadım açıkçası mama hakkında siz ne veriyorsunuz doktor mu dedi birde memeden süt az gelince sinirleniyor dün gece farkettim mama olayı başıma iş açıcak sürekli emzirmek lazım usanmadan

Benim on günü buldu normal doğum olduğu halde yemek lazım ben az yiyordum göğüslerimin ucu kanadı falan stresten acıdan gelmedi mama verince de bol bol alıştı süt ağzına az gelince sinirlenmeye başladı dün gece.Çokk zor oğlumuda 4 ay emzirebildim buda aynı oldu ama benim süt az sorun emme sinde değil yani sen emzir çoğalıyor bol bol memeni ağzında tut çeksin boşta olsa çeksin o gelir

Bize doktor evolvia önerdi canım ne kabızlık ne gaz hiçbir sikayetimiz olmadı şükür. Emmeyi de bırakmadı. Normal 2 saatte bir emziriyorum istersen bir dene o mama bize iyi geldi. Benim oğlum da süt az gelince sinirleniyordu tam ememiyomus gogus ucum çok azmis onu fark ettik silikon uç aldım onunla emziriyorum bir sorunumuz kalmadı istersen dene belki faydası olur. Bir de lansinoh biberon var ayarlı mama ne kadar gelsin istiyorsan o kadar geliyor. Ayarını az yaparsan mecbur emme refleksi gelişiyor o da işine yarayabilir. Bi de nuk biberon var 0-6 aylık olan ucu çok akitmiyor sütü anne memesi emer gibi efor sarf ediyorlar ben onu kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım canım

Benimki kaniyordu silikon gogus ucuyla verdim o suredede krem surdum lansinohu gecti canim.bide gukus kapaklar varmis ama onu hic denemedim

Benimde cok kotuydu canım bazen sagıyodum hametan vermıstı doktorum onu suruyodum dort bes saat dınlendırıyordum her hemzırmeden sonra sutumu bıraz sıkıp ucuna surup oyle kurumasını bekliyordum bıde gogus pedını sık degıstırmedım ıslak sutte kaldı yumusuyordu ne yaparsan yap ılla oluyor ama bunlar bıraz rahatlatıyor ıste

Ay Saol canım evolvia vardı eczanede onu deniyim biberonuda alıyım ben chicco almıştım 0_3 ay ama ağzının kenarlarından mama taşıyor resmen ucu geniş demekki

Ay Saol canım evolvia vardı eczanede onu deniyim biberonuda alıyım ben chicco almıştım 0_3 ay ama ağzının kenarlarından mama taşıyor resmen ucu geniş demekki
Bana da doktor tavsiye etmişti canım o iki biberonu ben nuk aldım baya rahat ettik emmeyi de bırakmadı hiç. Mamada ben de çok tereddüt etmiştim başta ama bir sıkıntı yaşamadım inşallah siz de yaşamazsınız

Ben de kızıma yaptırdım yoğunbakımda kaldığından dolayı. Bebekelr hergün faRklı tepkiler veriyorlar rop dan değildir. 3 hafTA sonrA bizde gidicez. %5lik bir damar halen olduğundan gelin dedi bize. Size ne dediler?

Canım bende emzi

Bize de gelişimi normal herhangi bir sıkıntı yok şu anda ama üç hafta sonra yine gelin tekrar kontrol edicem dedi. Canım muayenede aşırı bir ağlama sesi geldi. Sonra bir anda durdu. Ve çocuğu verdiklerinde resmen sarhoş gibiydi. Ne koklattılarsa tam 12 saat sonra kendine geldi. O zamana kadar komalık uyudu çocuk. Ağlamaya dermanı yoktu. Ki bizimki çok hareketli öyle uyuması mucize. Kontrolden çıkar çıkmaz uykuda zıplamaya başladı. O gün elimi tutarak uyudu hep. Hâlâ arada zıplıyo ama o günkü gibi değil.

Lansinohun hic faydasi olmadi,kalkanıda,silikon ucuda aldim.silikon ucla bir türlü emmedi

Bende sağıyorum,o arada garmastan sürüyorum,hametanıda deneyeyim.bide bebek emerek uyumaya alıştı,saatlerce emiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…