- 11 Ocak 2017
- 523
- 129
- 103
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.861
kolik bebeğiniz hayırlı olsun canım bızımde belli saatlerimiz var sebepsiz aglama krizleri uyumak ıstemıyo meme ıstıyo emmek ıstemıyo göğsümde ağlıyo cok sabır istiyo o zamanlar ama sukur aralıksız aglamıyo sızınde gecer ıns kısa zamandaİmdaaaaat demek istiyorum çünkü kuzum 12saattir ağlıyor. 15-20dk uyuyor sonra tekrar. Doktora götürüyoruz şimdi muhtemelen sancısı var diyecek ama içimiz rahat etsin dedik, tabi arabaya biner binmez de uyudu. Çişini yapıyor kakasını yapıyor ateşi de Yok ama böyle bir ağlama da Yok. Ben de ağlayacaktım artık
Bugün sabaha karşı suyum geldi ve hastaneye geldik açılma sancı yoktu suni sancı verdiler, kabus gibiydi. Açılma olmayınca 4-5saat sancıda sonra sezeryanla kızımı kucağıma aldım.darısı tüm bekleyenlere :)insallah en kisa zamanda sende bebisini saglicakla kucagina alirsin canim
Doktorda kolik ded. İlk defa dün o kadar ağladı ve bugünde aynı saatte uyandı.bakalım ne kadar sürecekkolik bebeğiniz hayırlı olsun canım bızımde belli saatlerimiz var sebepsiz aglama krizleri uyumak ıstemıyo meme ıstıyo emmek ıstemıyo göğsümde ağlıyo cok sabır istiyo o zamanlar ama sukur aralıksız aglamıyo sızınde gecer ıns kısa zamanda
İnş cabuk gecer canım uyurken ayağına ılık su koymayı dene istersen karın masajı ve bacak masajı cok ıyı gelıyor rutin emzırınce ben hep yapıyorum once agız sonra popo bıraz rahatlıyoruzDoktorda kolik ded. İlk defa dün o kadar ağladı ve bugünde aynı saatte uyandı.bakalım ne kadar sürecek
Sağol canım masajları deniyordum da sıcak suyu da denerim. Başlayınca sakinleştirmek çok zorİnş cabuk gecer canım uyurken ayağına ılık su koymayı dene istersen karın masajı ve bacak masajı cok ıyı gelıyor rutin emzırınce ben hep yapıyorum once agız sonra popo bıraz rahatlıyoruz
sakin ol o durumda canım anlıyorum seni sen stres yaptıkça oda ağlıyor zor durum Allah kolaylık versinSağol canım masajları deniyordum da sıcak suyu da denerim. Başlayınca sakinleştirmek çok zor
Biz stres yapmadık pek ama artık susmayınca dedik bir yeri aprıyor biz anlamadık. Eşimle denemediğimşz şey kalmadı. Ama arabaya bindiği dakika uyudu minik kuş :)sakin ol o durumda canım anlıyorum seni sen stres yaptıkça oda ağlıyor zor durum Allah kolaylık versin
Gazi vardir canim seni cok iyi anlarim sabah 6.5 aksama kadar agladigini biliyorum.sancisi oldugu icinde uyku uyuyamiyor dogru durust oda iyice huysuzlandiriyorİmdaaaaat demek istiyorum çünkü kuzum 12saattir ağlıyor. 15-20dk uyuyor sonra tekrar. Doktora götürüyoruz şimdi muhtemelen sancısı var diyecek ama içimiz rahat etsin dedik, tabi arabaya biner binmez de uyudu. Çişini yapıyor kakasını yapıyor ateşi de Yok ama böyle bir ağlama da Yok. Ben de ağlayacaktım artık
Hadi gozun aydin canim rabbim anali babali buyutsun nasil sagliginiz iyimi ikinizinde :)Bugün sabaha karşı suyum geldi ve hastaneye geldik açılma sancı yoktu suni sancı verdiler, kabus gibiydi. Açılma olmayınca 4-5saat sancıda sonra sezeryanla kızımı kucağıma aldım.darısı tüm bekleyenlere :)
Kiraz cekirdegi kemeride alin canim mikrodalgada 1 dakika isitip karnina koyun oda biraz olsun rahatlatiyor.o agladikca sende strese giriyorsun ama bu donemi atlatabilmemiz icin sabirli olmak sart.biz strese girdikce onlar daha cok etkileniyorDoktorda kolik ded. İlk defa dün o kadar ağladı ve bugünde aynı saatte uyandı.bakalım ne kadar sürecek
Yatağıyla beraber alayım diye düşünüyordum ben de. Memnunsun değil miKiraz cekirdegi kemeride alin canim mikrodalgada 1 dakika isitip karnina koyun oda biraz olsun rahatlatiyor.o agladikca sende strese giriyorsun ama bu donemi atlatabilmemiz icin sabirli olmak sart.biz strese girdikce onlar daha cok etkileniyor
Aynen benimki de sabah bi başladı akşama kadar . Allah yardımcımız olsun erkenden biter inşaallahGazi vardir canim seni cok iyi anlarim sabah 6.5 aksama kadar agladigini biliyorum.sancisi oldugu icinde uyku uyuyamiyor dogru durust oda iyice huysuzlandiriyor
Birazda olsa sakinlestiriyor canim masajdan sonra takiyorumYatağıyla beraber alayım diye düşünüyordum ben de. Memnunsun değil mi
benim 8 gün hala çok az geliyo sağma makinesi aldım elektrikli 20 ml anca cıktı ıkı göğüsten geceleri hiç uyumuyo ben de uyumuyorum dogdugundan beri gözümün biri büyüdü biri küçüldü ne yapacam bilmiyorumCanım sütün olmasının tek yolu bolca emzirmek. Yavru aç kalmasın mama ver tabi. Sonuçta hiç anne sütü almadığı halde gayet sağlıklı büyüyen bir sürü çocuk var. Kendini önce rahatlat biraz. Dünyanın sonu değil. Mama verecek olsan da öncesinde mutlaka 3-5 dakika emzir. Göğsün uyarıldikça süt de gelecek inşallah endişe etme. Oğlum saat başı emen biraz obur bi bebek çok şükür. Ben hayatta o kadar süt olmaz diyordum bende. Doğumdan sonra 3. Gün bile 15 ml ancak süt sağmıştim. Ama şimdi oğlum çektikçe çok şükür ona yetecek kadar geliyor süt. Hâlâ bazı günler az geldiği için günde bir iki kez mama veriyorum mecburen. Kendini suçlama sakın. Süt çayı, rezene, bolca su, sıcak suyla duş ve dinlenmek en güzel süt yöntemleri.
benim 8 gün hala çok az geliyo sağma makinesi aldım elektrikli 20 ml anca cıktı ıkı göğüsten geceleri hiç uyumuyo ben de uyumuyorum dogdugundan beri gözümün biri büyüdü biri küçüldü ne yapacam bilmiyorum
Zaten yorgunluk bizi mahvediyor. Yanında birileri varsa gündüz bebek uyurken onlar baksın sen de uyu canım. Ben hâlâ günde bir iki saat gündüz eşime bırakıyorum. Bir de kesinlikle mama verecek olsan bile saatte bir ya da en geç iki saatte bir emzir. Hiç süt gelmese bile çeksin biraz ufaklık. Ya da süt sağma makinesiyle sağ. Ne kadar uyarılırsa göğsün sütün de o kadar gelir inşallah. Bir de asla kendini yetersiz ya da kötü anne gibi düşünme ( sütum yokken ben öyle düşünüyordum. Lohusa psikolojisi) bir imtihan ve geçecek. Bebeğine mama vermeyen kaç kişi var şurda bi sormak lazım. Bak bize hep nişastayla su karıştırıp vermişler ki ona rağmen mesut bahtiyar yaşıyoruz elhamdülillah. Sıkma canını yavaş yavaş artar inşallah.benim 8 gün hala çok az geliyo sağma makinesi aldım elektrikli 20 ml anca cıktı ıkı göğüsten geceleri hiç uyumuyo ben de uyumuyorum dogdugundan beri gözümün biri büyüdü biri küçüldü ne yapacam bilmiyorum
ne zaman tam anlamıyla gelir ki kaç güne çoğaldıCanım benim de aynıydı doktor mama takviyesi dedi aptamil kullanıyorum önce üzüldüm şimdi sütüm çoğaldı mamayı bırakıyorum yavaş yavaş hiç stres yapma ben sürekli emzirdim mama verirken bile
ben de çok üzülüyorum iyice bunaldım niye süt yok anlamıyorum mama mecbur zaten ac mı kalsın çocuk inşallah artar kafayı yiycem emziriyorum sağıyorumZaten yorgunluk bizi mahvediyor. Yanında birileri varsa gündüz bebek uyurken onlar baksın sen de uyu canım. Ben hâlâ günde bir iki saat gündüz eşime bırakıyorum. Bir de kesinlikle mama verecek olsan bile saatte bir ya da en geç iki saatte bir emzir. Hiç süt gelmese bile çeksin biraz ufaklık. Ya da süt sağma makinesiyle sağ. Ne kadar uyarılırsa göğsün sütün de o kadar gelir inşallah. Bir de asla kendini yetersiz ya da kötü anne gibi düşünme ( sütum yokken ben öyle düşünüyordum. Lohusa psikolojisi) bir imtihan ve geçecek. Bebeğine mama vermeyen kaç kişi var şurda bi sormak lazım. Bak bize hep nişastayla su karıştırıp vermişler ki ona rağmen mesut bahtiyar yaşıyoruz elhamdülillah. Sıkma canını yavaş yavaş artar inşallah.
Bende doymadikca mama veriyorum canim uzulme mama veriyorum diye.niye sutum yok diye dusunme ilk baslarda hicbirimizden cok cok sut gelmedi emdikce cogaldi banyo yap oda iyi geliyor.ben de çok üzülüyorum iyice bunaldım niye süt yok anlamıyorum mama mecbur zaten ac mı kalsın çocuk inşallah artar kafayı yiycem emziriyorum sağıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?