2017 Eylül Anneleri

alışma süreci uykusuzluk emzir gaz cıkar uyut altını değiştir bi döngü içinde gidiyo işte :)) popomuzda catlak olmus tek sıkıntımız o kuzum cok acıyo gaz çiş yaparken senin nasıl geçiyo
Cok gecmis olsun.neden olmuski catlak.Emzir gaz cikar bizimki kolik bebek altini degis uyut.su siralar uyumuyor tabi bizide sabahlatiyor kucuk hanim.gaz icin damla verdimi doktorunuz.

Cok gecmis olsun.neden olmuski catlak.Emzir gaz cikar bizimki kolik bebek altini degis uyut.su siralar uyumuyor tabi bizide sabahlatiyor kucuk hanim.gaz icin damla verdimi doktorunuz.
cıldı narın herseyden olabılır dıyo doktorumuz bızımde gaz sıkıntısı cok ben kendım aldım zınco kullanıyorum bıraz rahatlatıyor normalde uc haftadan once olmaz dedı doktor ılac vermedı ama kızım dorduncu gunden ıkınmaya basladı bende anlamadım

Bizimkide 1 hafta sonra baslamisti doktorumuz biogai damla verdi bide sac kurutma makinesi ve elektrikli supurge sesini dinletin dedi uyumasi icin.bende gun icinde kimyonlu rezeneli cay iciyorum insallah kolay atlatiriz bu sureci

Erken doğum yapanlar aranızda ROP muayenesini yaptıran var mı? Muayenede çocuğa ne yaptılarsa muayeneden sonra çocuğum sürekli sıçrıyor uyurken. Siz de öyle bir şey oldu mu? Üç hafta sonra tekrar kontrole gidicez ama gitmesek ne olur diye düşünmeye başladık eşimle.

Aynen bende bide ev asiri sicak oluyor tum gun mizirdaniyoruz aksama yorgun dusuyorum resmen esim gelince bir nefes aliyorum
aynen canım valla ıkı kat gıydırıyorum bende daralıyor yınede usutmektende korkuyorum

bebeğiniz prematüre değil ve küvezde kalmadıysa hiççç gerek yok bebeğinizi bosyere tedirgin etmeyin zorunlu olsa hastaneden cıkmadan topuk kanı gıbı ısıtme testı gıbı yaparlardı özel hastanelerin bulduğu birşey rop muayenesi çocuk doktorunuz bısey demedıyse yaptırmayın

Kaç güne topladınız ben çok kotu oldum kizlar sut gelmedi bugün 5 gün çok az var mama veriyorum mecbur

Kaç güne topladınız ben çok kotu oldum kizlar sut gelmedi bugün 5 gün çok az var mama veriyorum mecbur
Mamayi son secenek olarak görün bence ilk başlarda hemen gelmiyor zaten wee babynin manuel pompaları var bana ilk gebeligimde cok yardımcı olmuştu artırıyor gerçekten acıyor süt kanallarını

Son düzenleme:
Gelecek inşaallah sütün sen bol bol emzir, mamayı da ver. Mamanın bi zararı Yok ki. Bebiş aç kalmasın ilk haftalar. Sütün geldikçe mamayı azaltırsın. Stres yapma kendine vücudunda önce kendini toparlayacak sonra süt üretecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…