- 31 Temmuz 2017
- 57
- 39
- 3
- 44
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.801
Bebeğimi aldım kucağıma allah a binlerce kez şükürler olsun verilmiş sadakamız varmış rabbim evladımı bana bağışladı spinal sezeryan oldum 16.09.2017 saat 8.30 13.00 arası haraket etmedi hic geldik neye kakasıni yapmış sitres e girmiş acil sezeryan olsun darısı bekleyenlere
Hayirli ugurlu olsun canimBebeğimi aldım kucağıma allah a binlerce kez şükürler olsun verilmiş sadakamız varmış rabbim evladımı bana bağışladı spinal sezeryan oldum 16.09.2017 saat 8.30 13.00 arası haraket etmedi hic geldik neye kakasıni yapmış sitres e girmiş acil sezeryan olsun darısı bekleyenlere
Allah anali babali buyutsun canim bebeklerimiz saglikli olsunda dogum seklimiz onemli degil.nasil iyimisin bebegin ve senBenim bebiş de dogdu.Suyu tehlike sınırındaydi alel acele sezaryana aldilar,normali denemek nasipte yokmus
Amin,inşallah.Bebegim iyi,ama bende aşırı gaz ve ağrı var.tuvalete çıkma olaylarida fenaAllah anali babali buyutsun canim bebeklerimiz saglikli olsunda dogum seklimiz onemli degil.nasil iyimisin bebegin ve sen
teşekkür ederim canım iyiyiz çok şükür geç kalsaydım elim boş dönecektim rabbim korudu şükürler olsun evimize geldik bugünHem gecmis olsun hem gozun aydin canim nasil simdi bebegin ve sen iyimisin
sana da geçmiş olsun bebeğin başı aşağıda değil miydi hiç denemedin mi bana suni de olmaz bekletemem acil dedi hemen aldı ben yatmamak için konuşacaktım bi deAmin,inşallah.Bebegim iyi,ama bende aşırı gaz ve ağrı var.tuvalete çıkma olaylarida fena
sağlıkla kurtul hakkında hayırlısıBenden başka bekleyen yok mu 39+3 cuma günüm doluyor ve sanırım yatıracaklar. Normal doğumda ısrarcı doktor.bu kadar ısrarcı olması normal mi bilemedim.sezeryan olsun diyorum kabul etmiyor üniversite hastanesi doktora mı kalmış bilemedim kararı. Sancımda yok.herşey normal gerekirse 41haftayı bekleriz diyor.sabır
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.. Güle güle büyüt, sağlıkla büyüsün bebişin
Bende bekiyorm doktor sezeryan diyo ben nirmal icin hemdeBenden başka bekleyen yok mu 39+3 cuma günüm doluyor ve sanırım yatıracaklar. Normal doğumda ısrarcı doktor.bu kadar ısrarcı olması normal mi bilemedim.sezeryan olsun diyorum kabul etmiyor üniversite hastanesi doktora mı kalmış bilemedim kararı. Sancımda yok.herşey normal gerekirse 41haftayı bekleriz diyor.sabır
Bende varım kizlaaar 38+0 bugün yarın hastanede randevum var kesin yatırırlar günü yaklaşani dogurtuyorlar zaten...40 hafta olmasina ragmen hala sanci yok hic doguracak gibi degilim sanirim sezeryanla alacak doktorkimse kalmamis zaten herkes dogurmus
Aminn.daha gunun varmis canim.sancin yoksa geri gonderiyorlar.Bende varım kizlaaar 38+0 bugün yarın hastanede randevum var kesin yatırırlar günü yaklaşani dogurtuyorlar zaten...
Sanırım doğum baslatici bir şey ler veriyorlar. Rabbim tüm doğum yapacaklara kolaylik versin bebeklerimizi sağ salim kucağımiza alıp büyütmeyi nasip etsin...
Bolca yürümeye çalış canım. Özellikle gaz için başka çözüm yok. Sezaryende olay yürümek aslında sadece. Allah analı babalı büyütsün.Amin,inşallah.Bebegim iyi,ama bende aşırı gaz ve ağrı var.tuvalete çıkma olaylarida fena
Hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla büyüt inşallah. Normal doğumu o kadar çok söylüyordun ki sezaryene mecbur kalmana şaşırmadım doğrusu. Çok istediğin şeyler hep imtihan haline döner ya. Neyse önemli olan ikinizin de iyi olması.Bebeğimi aldım kucağıma allah a binlerce kez şükürler olsun verilmiş sadakamız varmış rabbim evladımı bana bağışladı spinal sezeryan oldum 16.09.2017 saat 8.30 13.00 arası haraket etmedi hic geldik neye kakasıni yapmış sitres e girmiş acil sezeryan olsun darısı bekleyenlere
Canım bende 3 gun tuvalete çıkamamıştım sezeryandan sonra. sabah aç karnına kayısı çayı içmiştim aktardan aldım. Aynı gün hem tuvalete çıktım hem gaz sancımı attim dene istersenAmin,inşallah.Bebegim iyi,ama bende aşırı gaz ve ağrı var.tuvalete çıkma olaylarida fena
kaka yapmasaydı zorlardım mecbur oldu Allah korudu evladımı geç kalmadım iyi ki erken fark ettimHayırlı olsun. Sağlıkla huzurla büyüt inşallah. Normal doğumu o kadar çok söylüyordun ki sezaryene mecbur kalmana şaşırmadım doğrusu. Çok istediğin şeyler hep imtihan haline döner ya. Neyse önemli olan ikinizin de iyi olması.
hareketlerine çok dikkat et sağlıkla al kucağına diyeceğim sadece hareketlerine dikkat et40 hafta olmasina ragmen hala sanci yok hic doguracak gibi degilim sanirim sezeryanla alacak doktorkimse kalmamis zaten herkes dogurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?