Malesef hiç bir hazırlığım yok nişanlımla uzun zamandır sürüncemedeyiz durumumuz ne olacak bi fikrim de yok. Şimdilik bekliyoruz. Aileler aramız iyi die biliyor. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı. Senin hazırlıklar nasıl gidiyormerhaba kızlar
bende inş 2017 gelini olacağım :) şuan asker yolu bekliyorum. çeyiz hazırlıklarınız nasıl gidiyor?
merhaba kızlar
bende inş 2017 gelini olacağım :) şuan asker yolu bekliyorum. çeyiz hazırlıklarınız nasıl gidiyor?
Öyle canım adım attık ya gerisi gelir inşallah
Malesef canım 13 şubatta aile tanışması olacak :) keşke olsa ama ben ailemden uzakta yaşıyorum pazara plan yapamam o yüzden akşam dönmem gerekiyor çünkü genelde :)aslinda imkan olursa 14 subat cok anlamli olur, yorum yapmadan gecemedim, yerinde olsam 14 subata denk getirmek isterdim :)
Olsun canim oylede guzelmis :)Malesef canım 13 şubatta aile tanışması olacak :) keşke olsa ama ben ailemden uzakta yaşıyorum pazara plan yapamam o yüzden akşam dönmem gerekiyor çünkü genelde :)
aynen canım tek birinde konuşsak daha iyi olurİki topiğe yetişemiyorum galibaburada da başka arkadaşlar varmış ya demek
Evet bence de öyle yapalım birinde toplaşalımaynen canım tek birinde konuşsak daha iyi olur
Evet bence de öyle yapalım birinde toplaşalımKonu sahipleri yok zaten seçelim birini orada devam edelim diğer topiğe gelenleri de toplayalım
Sanıyorum ki diğerinden devam ediyoruz orda muhabbet var şuanen son karar kildiginiz topige benide etiketleyin kizlar :)
canım geç olsunda güç olmasın ben 37 yaşındayım ne söz ne nişan evde kaldım senin hiç değilse tarih belliMerhaba kk nın güzel hatuncukları...
Önce kendimi tanımakla başlayayım. 8 yıllık bir ilişkim var veeee iki aylıktan nişanlıyım.
Amaaa malesef( bazı nedenlerden dolayı düğünümüz 2017 de olacak. Ve bu süreç hiç ummadığım gibi kötü geçiyor. Bu zorlu yolda hepberaber birbirimize destek olarak atlatalım biliriz diye düşündüm.
Hoş geldin canım. Bende 88 liyim. Konuyu açarken çok umutlarım hayallerim vardı bi heyecanla açmıştım bizimde bu ekimde 8. Yılımız bitmiş olacaktı ama nasip değilmiş artık. İnşallah sizin sonunuz bizim gibi olmaz.Meraba gelin çiçekleri bende kendimi tanıtıyım ilk erkek arkadaşım olan 8 yıllık bir iliişkim var o benim ailemi ben onlarınkinin bazılarını tanıyoruz ama okul falan derken iş bekliyoruz daha ne söz ne isteme bişey olmadı erkek arkadaşım iş olmadan bir adım atmanın saçma oldugunu düşünüyor o yüzden suan iş bekletme evresindeyiz tek belirgin tarihimiz bana hemen hemen 3 sene önce söz verdiği tarih 07.07.2017 tarihi tam tamına 434 gün kaldı sayıyorum inş. beklediği iş olursa ramazandan sonra işteme söz nişan ard arda 2017e kadar yapıcaz 8 senenin yanında 434 gün bana çok gelmiyor da sadece bi yüzüğümüzün takılmasını ve artık daha rahat gezip dolaşmayı istiyorum benim istediğm şuanlık bu bence nişanlı ve szlü olarak bekleyenler benden önce durumda kendinizi yormayın 92 doumluyum çok geç kaldıgımızı düşünmüyorm önümde son bekar yazım var belki son bahara nişanlı olarak girerim dualarınızda banada yer verin tatlışlar herşey gönlünüzce olsn ALLAH utandırmasınn :)
Artık o bile yok canım yaa nasip değilmiş bizim işcanım geç olsunda güç olmasın ben 37 yaşındayım ne söz ne nişan evde kaldım senin hiç değilse tarih belli
Çok üzüldüm canım.. Umarım hakkında hayırlısı olur..Hoş geldin canım. Bende 88 liyim. Konuyu açarken çok umutlarım hayallerim vardı bi heyecanla açmıştım bizimde bu ekimde 8. Yılımız bitmiş olacaktı ama nasip değilmiş artık. İnşallah sizin sonunuz bizim gibi olmaz.
Bende 32 olmak üzereyim, şuan bir aydır sözlüyüm. Sıkıntı yapmayın sözlümle tanışmamız bir arkadaş vesilesiyle oldu ve 3 ay konuşup yüzük taktık. Kaderinizde biri varsa eğer kaçarınız yok herşey bir anda oluveriyor. En azından bende bu şekilde oldu. Kaldı ki ben evlenmeyi hiç düşünmemiştim o yüzden erkeklerden uzak bir yaşantı sürdüm hep. Şimdi ise sözlümle mutluyuz çok şükür keşke daha önce tanışsaydık diyorum. Herkes için herşeyin hayırlısı olsun...canım geç olsunda güç olmasın ben 37 yaşındayım ne söz ne nişan evde kaldım senin hiç değilse tarih belli
Ay ne mutlu sana canımm hayırlısı olur inşallah. Benimde içime öküz mü oturdu içimden öküz mü çıktı bilemem de bundan sonra mutlu olacağım ı hiç sanmıyorum. Ama inşallah herkes mutlu olurBende 32 olmak üzereyim, şuan bir aydır sözlüyüm. Sıkıntı yapmayın sözlümle tanışmamız bir arkadaş vesilesiyle oldu ve 3 ay konuşup yüzük taktık. Kaderinizde biri varsa eğer kaçarınız yok herşey bir anda oluveriyor. En azından bende bu şekilde oldu. Kaldı ki ben evlenmeyi hiç düşünmemiştim o yüzden erkeklerden uzak bir yaşantı sürdüm hep. Şimdi ise sözlümle mutluyuz çok şükür keşke daha önce tanışsaydık diyorum. Herkes için herşeyin hayırlısı olsun...
Çeyizime günlük kaşık çatal almam lazım var mı tavsiyesi olan? Makineye atılabilir birşeyler olsun lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?