hem maddi imkansızlıklardan işsizlik vs.neden 2017 ye kadar bekleyeceksiniz?
siz ne kadar berabersiniz.. uzaklık ve arada çıkan anlaşamamazlıktan kaynaklanan bazı problemlerden.. oda sık görüşemediğimiz için kaynaklanıyor. ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve maalesef maddi imkansızlıklardan dolayı sık sık görüşemiyoruz. tel de de yanlış anlaşılmalar oluyor. 7 yılın sonunda büyükler madem bekleyeceksiniz en azından arada resmiyet olsun dediler. bizde tamam dedik.nasıl nişanlandınız peki? bi de neden kötü geçiiyor acaba.bende sevdiceğimle nişan söz vs idtiyorum ama beklememiz gerek diyor nasıl ikna ettin sen merak ettim canm ya.benimki istemiyor gibi
Aramıza hoşgeldin o halde :) O maddiyat herkeste var sanırım.. Ortalama bir fiyat veremem ama ben sadece söz için 5 6 bin civarı harcamıştım, nişanlım daha fazla :) Ev eşyası da aslında her bütçeye göre var. Ben tek bir mobilyasına 2o bin verende gördüm hepsini 20 bine halleden de :)merhabalar. 1 yıla yaklaşan bir ilişkim var. erkek arkadaşımın ailesinin maddi durumu çok kötü. kendisi kamuda iyi maaş almasına rağmen ailesinin geriye dönük borçları nedeniyle iki yakası bir araya gelemiyor. ama vakti yavaş yavaş geliyor evlilik vaktinin. babam erkek arkadaşımdan habersiz, söylesem hadi hadi hadi diye sıkmaya başlıcak nefes aldırtmıcak ama söylemeyince de klasik anadolu kültürünün etkileri nedeniyle babamın işe geldiği saatlerde benim de eve gelmem gerekiyo. anlatmaya kalksam daha da başınızı ağrıtır bu konu. belki her şey yolunda olsaydı 2016 sonunda evlenebilirdik ama şimdi 2017den öncesi zor. ama artık plan yapmanın vakti geldi, erkek arkadaşımın cebinden düşen bir notta bulaşık makinesi buzdolabı halı perde vs gibi ev için gerekli olabilecek şeylerin fiyatları yazılıydı. davranışlarından da artık harekete geçmeye başladığını anlıyorum ama onun durumunu da bildiğim için ben de şimdi hesap kitap yapmaya başladım. araştırmalarınıza göre ortalama bir ev eşyasıdır düğün masrafıdır vsdir ne kadar tutar.
not: patlayasım var...
Kesinlikle katılıyorumSelam kızlar ben de aranıza katılayımben de pazar günü evlilik teklifi aldım sevgilimden. 2017 ye anca düğünümüz olur Allah kısmet ederse topiği biraz canlı tutalım paylaşalım konuşalım
Hazırlıklar konusunda çok yardımlaşmamız gerekecekKesinlikle katılıyorum
Evet kesinlikle, hem senin söz nişan da olacak daha çok heyecanlı günler seni bekliyorHazırlıklar konusunda çok yardımlaşmamız gerekecek
Evet canım bugün elbise denedim söz için ilk defaEvet kesinlikle, hem senin söz nişan da olacak daha çok heyecanlı günler seni bekliyor
Ne zaman düşünüyorsunuz sözü peki var mı bir tarihEvet canım bugün elbise denedim söz için ilk defa
Bizimki biraz karışık malesef ailem ve erkek arkadaşım aynı şehirde ben başka şehirdeyim şimdi 2 hafta sonra gidicem ailemle tanışıcak sonra aileler vs derken ben gittikçe olcak işte sanırım 2 ayı bulur bu durumdaNe zaman düşünüyorsunuz sözü peki var mı bir tarih
Olsun zaten düğün 2017 olacaksa çok erken söz olması da iyi değil 2 3 ay için üzme kendini :)Bizimki biraz karışık malesef ailem ve erkek arkadaşım aynı şehirde ben başka şehirdeyim şimdi 2 hafta sonra gidicem ailemle tanışıcak sonra aileler vs derken ben gittikçe olcak işte sanırım 2 ayı bulur bu durumda
Öyle canım adım attık ya gerisi gelir inşallahOlsun zaten düğün 2017 olacaksa çok erken söz olması da iyi değil 2 3 ay için üzme kendini :)
Gelir gelir merak etme :)Öyle canım adım attık ya gerisi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?