• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 evlenecek olanlar evlenmeyi planlayanlar, nişancılar, sözlüler gelin bu zorlu süreci birlikte

sonumud

bşlngç:67,8/boy:1,68/hdf:55/gncl:63/9.takım
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
535
742
18
36
Merhaba kk nın güzel hatuncukları...
Önce kendimi tanımakla başlayayım. 8 yıllık bir ilişkim var veeee iki aylıktan nişanlıyım.
Amaaa malesef :(( bazı nedenlerden dolayı düğünümüz 2017 de olacak. Ve bu süreç hiç ummadığım gibi kötü geçiyor. Bu zorlu yolda hepberaber birbirimize destek olarak atlatalım biliriz diye düşündüm.

nasıl nişanlandınız peki? bi de neden kötü geçiiyor acaba.bende sevdiceğimle nişan söz vs idtiyorum ama beklememiz gerek diyor nasıl ikna ettin sen merak ettim canm ya.benimki istemiyor gibi:(

nasıl nişanlandınız peki? bi de neden kötü geçiiyor acaba.bende sevdiceğimle nişan söz vs idtiyorum ama beklememiz gerek diyor nasıl ikna ettin sen merak ettim canm ya.benimki istemiyor gibi:KK43:
siz ne kadar berabersiniz.. uzaklık ve arada çıkan anlaşamamazlıktan kaynaklanan bazı problemlerden.. oda sık görüşemediğimiz için kaynaklanıyor. ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve maalesef maddi imkansızlıklardan dolayı sık sık görüşemiyoruz. tel de de yanlış anlaşılmalar oluyor. 7 yılın sonunda büyükler madem bekleyeceksiniz en azından arada resmiyet olsun dediler. bizde tamam dedik.

Şimdilik 2017 gelini gibi gorunuyorum hayat bu mucizelere dolu belki de 2016 nin son gelenlerinden olabilirim... anlıyorum seni...bizimde beklediğimizden daha yavaş ilerliyor bu surec.asker yolu bekledim ve dönünce hemen nişan dusunuyorduk ailelerimiz biliyor durumu fakat iş nedeniyle biraz askıya aldık marttan sonra belli olacak aslında herşey. Bizim farkımız cok sukur ayrı şehirlerde değiliz ama benim bu konuya bu kadar moral bozmam iliskimi ve psikolojimi çok etkilemeye başladı ve akışına bıraktım vardır bundada bir hayır diyorum . benim babam he dese hemen nişan yapıp iş durumu sonuçlanınca düğün yapicaz ama beklemek zorundayım maalesef.ve çok sukur bu süreçte en büyük destekçim yine erkek arkadaşım ... İkimizde büyük bir sabırla bekliyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ben de 2017 gelini olacağım Allah izin verirse.. Şuan nişanlıyım, denildiği gibi zor bir süreç fazlasıyla sabır gerek :) Topik açmayı düşünüyordum artık bulamadım hiç meğer varmış :)

merhabalar. 1 yıla yaklaşan bir ilişkim var. erkek arkadaşımın ailesinin maddi durumu çok kötü. kendisi kamuda iyi maaş almasına rağmen ailesinin geriye dönük borçları nedeniyle iki yakası bir araya gelemiyor. ama vakti yavaş yavaş geliyor evlilik vaktinin. babam erkek arkadaşımdan habersiz, söylesem hadi hadi hadi diye sıkmaya başlıcak nefes aldırtmıcak ama söylemeyince de klasik anadolu kültürünün etkileri nedeniyle babamın işe geldiği saatlerde benim de eve gelmem gerekiyo. anlatmaya kalksam daha da başınızı ağrıtır bu konu. belki her şey yolunda olsaydı 2016 sonunda evlenebilirdik ama şimdi 2017den öncesi zor. ama artık plan yapmanın vakti geldi, erkek arkadaşımın cebinden düşen bir notta bulaşık makinesi buzdolabı halı perde vs gibi ev için gerekli olabilecek şeylerin fiyatları yazılıydı. davranışlarından da artık harekete geçmeye başladığını anlıyorum ama onun durumunu da bildiğim için ben de şimdi hesap kitap yapmaya başladım. araştırmalarınıza göre ortalama bir ev eşyasıdır düğün masrafıdır vsdir ne kadar tutar.

not: patlayasım var... :rolleyes:

merhabalar. 1 yıla yaklaşan bir ilişkim var. erkek arkadaşımın ailesinin maddi durumu çok kötü. kendisi kamuda iyi maaş almasına rağmen ailesinin geriye dönük borçları nedeniyle iki yakası bir araya gelemiyor. ama vakti yavaş yavaş geliyor evlilik vaktinin. babam erkek arkadaşımdan habersiz, söylesem hadi hadi hadi diye sıkmaya başlıcak nefes aldırtmıcak ama söylemeyince de klasik anadolu kültürünün etkileri nedeniyle babamın işe geldiği saatlerde benim de eve gelmem gerekiyo. anlatmaya kalksam daha da başınızı ağrıtır bu konu. belki her şey yolunda olsaydı 2016 sonunda evlenebilirdik ama şimdi 2017den öncesi zor. ama artık plan yapmanın vakti geldi, erkek arkadaşımın cebinden düşen bir notta bulaşık makinesi buzdolabı halı perde vs gibi ev için gerekli olabilecek şeylerin fiyatları yazılıydı. davranışlarından da artık harekete geçmeye başladığını anlıyorum ama onun durumunu da bildiğim için ben de şimdi hesap kitap yapmaya başladım. araştırmalarınıza göre ortalama bir ev eşyasıdır düğün masrafıdır vsdir ne kadar tutar.

not: patlayasım var... :rolleyes:
Aramıza hoşgeldin o halde :) O maddiyat herkeste var sanırım.. Ortalama bir fiyat veremem ama ben sadece söz için 5 6 bin civarı harcamıştım, nişanlım daha fazla :) Ev eşyası da aslında her bütçeye göre var. Ben tek bir mobilyasına 2o bin verende gördüm hepsini 20 bine halleden de :)

Selam kızlar ben de aranıza katılayım :KK49: ben de pazar günü evlilik teklifi aldım sevgilimden. 2017 ye anca düğünümüz olur Allah kısmet ederse :KK200: topiği biraz canlı tutalım paylaşalım konuşalım:KK19:

Ne zaman düşünüyorsunuz sözü peki var mı bir tarih :KK51:
Bizimki biraz karışık malesef ailem ve erkek arkadaşım aynı şehirde ben başka şehirdeyim şimdi 2 hafta sonra gidicem ailemle tanışıcak sonra aileler vs derken ben gittikçe olcak işte sanırım 2 ayı bulur bu durumda :(

Bizimki biraz karışık malesef ailem ve erkek arkadaşım aynı şehirde ben başka şehirdeyim şimdi 2 hafta sonra gidicem ailemle tanışıcak sonra aileler vs derken ben gittikçe olcak işte sanırım 2 ayı bulur bu durumda :KK43:
Olsun zaten düğün 2017 olacaksa çok erken söz olması da iyi değil 2 3 ay için üzme kendini :)

Merhaba kizlar bende insallah 2017 gelini olucam iliskimizde 5 sene bitecek nerdeyse baya okul is askerlik derken baya bekledik bizde simdi asker yolu beiyorum simdi :)

Back