- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
Benim sat 26 aralık. Hep aynı tarihte regl oluyorum. 26-27Ne güzel aynı tarihi bekliyoruz.ama sizin sat benimkinden önce herhalde benim 30 aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sat 26 aralık. Hep aynı tarihte regl oluyorum. 26-27Ne güzel aynı tarihi bekliyoruz.ama sizin sat benimkinden önce herhalde benim 30 aralık
Anladim ben 27 ya da 28 günde bir olduğum için tarih değişiyor.Benim sat 26 aralık. Hep aynı tarihte regl oluyorum. 26-27
Varmı belırtılerın. :) benim bir oglum var oda 14 ekim dogumluAnladim ben 27 ya da 28 günde bir olduğum için tarih değişiyor.
Kızlar sarı renkte akıntı normal mı. Kokusuz,kasıntı fln hıc bısey yok ustelık 3 lt su ıcıyorum.
Normalmıs canım hamılelkte akıntılar cogalıyomus :) kızın kac yasındaydı?Bir sıkıntı olmaz diye dğşünüyorum normaldir
Normalmıs canım hamılelkte akıntılar cogalıyomus :) kızın kac yasındaydı?
Oy masallah ah bız dogum yaparız bır daha asla derız sonra hemen buyusun ısterız,daha sonra bebek gorunce ıcımız gıder.Daha yaşında değil canım 7buçuk aylık Allah bağışlarsa
Maaşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.benim de 2 oğlum var 14 ve 5 yaşlarındalar.biraz belirtiler var ama bakalım hayırlısıVarmı belırtılerın. :) benim bir oglum var oda 14 ekim dogumlu
Oy masallah ah bız dogum yaparız bır daha asla derız sonra hemen buyusun ısterız,daha sonra bebek gorunce ıcımız gıder.
Bende normal oldu ama dogumda risk olustu oldum oldum dırıldım tovbe dedım asla dedım. Ama sımdı allah ızın verırse tekrsr normal ıstıyorum :) Sadistmiyim neyimAynen öyle sezaryen olmuştum ben anestezinin etkisi geçtikten sonra dünyaya geldiğime evlendiğime çocuk yaptığıma pişman olmuştum
Şimdi 1 yaşını doldurmadan ikinciyi istiyorum işte evlat böyle bir şey
Testın sonucu ne canım?Kimse yok mu
Bende normal oldu ama dogumda risk olustu oldum oldum dırıldım tovbe dedım asla dedım. Ama sımdı allah ızın verırse tekrsr normal ıstıyorum :) Sadistmiyim neyim
Benim sat 27 aralık bat bugün yarın ama daha olmadım bu ay adetin 12. Gününde korunmasız ilişki oldu.. O günden beri acaba diye içim içimi yiyor günlerdir test yapıyorum çok sabırsızım. Belirti olarak da iştah artışı bacak ağrısı uyku isteği var akıntım da var..