2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar sarı renkte akıntı normal mı. Kokusuz,kasıntı fln hıc bısey yok ustelık 3 lt su ıcıyorum. o_O

Bat ı şubatta olanlar kimler :) zaman geçmiyor :) kızım var ne de olsa onunla zaman daha çabuk geçer diye düşünüyordum ama ı-ıh geçmiyor :)

Oy masallah :anne: ah bız dogum yaparız bır daha asla derız sonra hemen buyusun ısterız,daha sonra bebek gorunce ıcımız gıder. :KK200::KK200:

Aynen öyle sezaryen olmuştum ben anestezinin etkisi geçtikten sonra dünyaya geldiğime evlendiğime çocuk yaptığıma pişman olmuştum:KK45:
Şimdi 1 yaşını doldurmadan ikinciyi istiyorum işte evlat böyle bir şey:KK36:

İlk iki hamileliğimde (ilki düşük) muazzam iştah artışı yaşamıştım

Şimdi iştahım çok arttı gene 3 tabak yemek yiyorum doymuyorumm:kk77:

Aynen öyle sezaryen olmuştum ben anestezinin etkisi geçtikten sonra dünyaya geldiğime evlendiğime çocuk yaptığıma pişman olmuştum:KK45:
Şimdi 1 yaşını doldurmadan ikinciyi istiyorum işte evlat böyle bir şey:KK36:
Bende normal oldu ama dogumda risk olustu oldum oldum dırıldım tovbe dedım asla dedım. Ama sımdı allah ızın verırse tekrsr normal ıstıyorum :) Sadistmiyim neyim :KK70:

Benim sat 27 aralık bat bugün yarın ama daha olmadım bu ay adetin 12. Gününde korunmasız ilişki oldu.. O günden beri acaba diye içim içimi yiyor günlerdir test yapıyorum çok sabırsızım. Belirti olarak da iştah artışı bacak ağrısı uyku isteği var akıntım da var..

Bende normal oldu ama dogumda risk olustu oldum oldum dırıldım tovbe dedım asla dedım. Ama sımdı allah ızın verırse tekrsr normal ıstıyorum :) Sadistmiyim neyim :KK70:

Senin çocuğun kaç yaşında :)
Normal normal doğur ya ne güzel işte acılar unutuluyor sonuçta

Benim sat 27 aralık bat bugün yarın ama daha olmadım bu ay adetin 12. Gününde korunmasız ilişki oldu.. O günden beri acaba diye içim içimi yiyor günlerdir test yapıyorum çok sabırsızım. Belirti olarak da iştah artışı bacak ağrısı uyku isteği var akıntım da var..

En iyisi kan testi yaptırmak

X