Doğum tarihlerimiz aynı Ben çok acemiyim ya ne durumdayız biz şuansenin ilk bebeğin olacak sanırım. insallah bu ay olur inşallah...
Aramızda 1 hafta var. :) ekim anneleri daha ogrenmedi sanırsam hamılelıklerını :)Adet tarihime göre 4hafta+5gün. Gebe kaldığım tarihi biliyorum ama ona görede 22günlük. Kasık ağrılarım kum döküyomuşum ondn oluyormuş.gebeliğe kadar böyle bişeyle karşılaşmamıştım.
Nasıl gidiyor hormon testlerin ? Dur a göründün mü?Aramızda 1 hafta var. :) ekim anneleri daha ogrenmedi sanırsam hamılelıklerını :)
Cuma gunu gıtmıstım lekelenmeden dolayı. Cok sukur bıttı lekelenmelerım. 1 ay sonraya randevu verdı.Nasıl gidiyor hormon testlerin ? Dur a göründün mü?
Beklemek çok heyecanlı bende haftaya ctesi gidicem. Keseyi görmeyi bekliyoruz.Cuma gunu gıtmıstım lekelenmeden dolayı. Cok sukur bıttı lekelenmelerım. 1 ay sonraya randevu verdı.
Benım ıkıncı olmasına ragmen heyecanı aynı. Yarın arayıp bıraz daha one cekıcem tarihi merak edıyorum cunkuBeklemek çok heyecanlı bende haftaya ctesi gidicem. Keseyi görmeyi bekliyoruz.
Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada ve çoğunlukla geceleri. Tahlilde kum döktüğüm çıktı.bol su içmeye çalışıyorum.Benım ıkıncı olmasına ragmen heyecanı aynı. Yarın arayıp bıraz daha one cekıcem tarihi merak edıyorum cunkuagrın fln varmı?
benim ilk tahlil 3 gün önce 47 çıktı baya düşük yarın tekrar yaptıracam insallah artış güzel olur. sen ne durumdasın peki. ultrasonda bakıldı miDoğum tarihlerimiz aynı Ben çok acemiyim ya ne durumdayız biz şuan
Canım ya bol su ıc ben 3 lt ıcıyorum hergun. Normalde 1 bardak bıle ıcmezken. Cok susuyorum.Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada ve çoğunlukla geceleri. Tahlilde kum döktüğüm çıktı.bol su içmeye çalışıyorum.
Merhaba benim doğum tarihi de 25 ekim 2016 idi. 20 ekim doğumlu oğlum şuan 3 aylık oldu bile ve ben o ay totem yapıp takvim yapmıştım. 40 hafta boyuncada o takvim bozulmadı. Hey gidi hey nasıl geçmiş zaman, umarım seninde takvimin uğur getirsin sanaŞu takvim bile beni nasıl heyecanlandırıyor nasıl mutlu ediyor...
Bende sağlık ocağına ilk gittiğimde daha geçikme olmamıştı ve 25 çıktı. dr ikinci testi yapmadı bir sürü olumsuz konuştu.sorun eşinde bile olabilir dedi.ne muayene etti ne 2.testi yaptı. bazen çok saçma insanlarla karşılaşabiliyoruz malesef.moralini sakın bozma başka hastanelere git.kadın doğuma görün.ben 3 hastane dolaştım test yaptırabilmek için.kızlar ben aile sağlığı merkezinden geliyorum. kendi doktorum müsait olmayınca bana başka doktor baktı. 2. kez tahlil yaptırmak istiyorum artisa bakalim deyince. ne gerek var 47 sonuç hamile demek. zaten sağlıksız gebelikde ölür dedi. çok gereksiz şeyler bunlar bu kadar takıntı yaparsan bi çocuğu nasıl büyüyeceksin falan dedi. ne olduunu şaşırdım zaten panik atak yoklayıp duruyo 3 gündür. kendimi odadan dışarı zor attım.
bende öyle 1bardak içmezdim günde şimdi çok zorluyorum kendimi. hiç değilse sabah öğle ve akşam 2büyük bardak içmeye çalışıyorum.Canım ya bol su ıc ben 3 lt ıcıyorum hergun. Normalde 1 bardak bıle ıcmezken. Cok susuyorum.
bende öyle 1bardak içmezdim günde şimdi çok zorluyorum kendimi. hiç değilse sabah öğle ve akşam 2büyük bardak içmeye çalışıyorum.
Canım ıcmeye calıs su cok onemlı :)bende öyle 1bardak içmezdim günde şimdi çok zorluyorum kendimi. hiç değilse sabah öğle ve akşam 2büyük bardak içmeye çalışıyorum.
Canım hıc takma kafana sen aldın mı kadın doktorundan randevu aldıysan o tarihi bekle ve ona gıt. Kafana takma.kızlar ben aile sağlığı merkezinden geliyorum. kendi doktorum müsait olmayınca bana başka doktor baktı. 2. kez tahlil yaptırmak istiyorum artisa bakalim deyince. ne gerek var 47 sonuç hamile demek. zaten sağlıksız gebelikde ölür dedi. çok gereksiz şeyler bunlar bu kadar takıntı yaparsan bi çocuğu nasıl büyüyeceksin falan dedi. ne olduunu şaşırdım zaten panik atak yoklayıp duruyo 3 gündür. kendimi odadan dışarı zor attım.
Amim canım ınsallah. Benımde bat 26 ocaktı.beklıyoruz hayırlısıylaMrb ben de ekim annesi olmaya aday adayıyım bat 26 ocak heyecanla beklemekteyiz.hamile olanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı sıhatlı kucağınıza da almayi nasip eder inşallah.hamile olmayan arkadaşlarında Rabbim inşallah en kısa süre de hayırlısıyla nasip eder inşallah
Merhaba benim doğum tarihi de 25 ekim 2016 idi. 20 ekim doğumlu oğlum şuan 3 aylık oldu bile ve ben o ay totem yapıp takvim yapmıştım. 40 hafta boyuncada o takvim bozulmadı. Hey gidi hey nasıl geçmiş zaman, umarım seninde takvimin uğur getirsin sana
Ne güzel aynı tarihi bekliyoruz.ama sizin sat benimkinden önce herhalde benim 30 aralıkAmim canım ınsallah. Benımde bat 26 ocaktı.beklıyoruz hayırlısıyla