2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Senin Sat a göre tahmini doğum tarihin 28 eylül cnm:) çoğu insan 40 haftasını dolduruyor sonra doğum yapıyor öyle olursa ekim annesi olma ihtimalin var:)
28eylül bizim için özel çünkü 2013te nişanlandık 2014 te evlendik 2017 dede çocuğumuzu kucağımıza sağlıkla alırız inşallah :)

Selam kızlar bugun doktora gıttım. Doktor baktı lekelenmem ıcın normal dedı. Hıc bır sorun yok. Ultrasonla baktı ama henuz cok erken oldugu ıcın kaseyi fln gormedık. 1 ay sonra tekrar gıdıcem. :KK200:

Selam kızlar bugun doktora gıttım. Doktor baktı lekelenmem ıcın normal dedı. Hıc bır sorun yok. Ultrasonla baktı ama henuz cok erken oldugu ıcın kaseyi fln gormedık. 1 ay sonra tekrar gıdıcem. :KK200:
Aramızda çok az gün var. Benim karnım çok ağrıyor geceleri özellikle sendede var mı?

Canım hamılemısın? Hamilelik takvimini gormedim de ondan dedim :) cok agrımıyo canım. Ama gaz sıkısması oluyo arada.
Evet inşallah hamileyim. Kese çarş günü görünmedi benimde.haftaya tekrar gidicem druma.kesin olmadan takvim yazmak istemedim

Bugün adet oldum ama hala Ekim annesi adayıyım. PembeLokum PembeLokum cnm bat 25 şubat

Ahh sende benim gibi olmuşsun.. Bende ekim anneliğini ucundan yakaladım:)) inşallah 9/ay kalmak nasib olur:)

kızlar bu gebelik takvimi nereden ekleniyor acaba?
En basta ismin yazan yere tıkla kişisel bilgilerini tıkla.. Bir sürü bilgiler çıkacak aşağılara doğru tahmini doğum tarihi yaz diye bölüm var oraya tarih yaz. Değişiklikleri kaydet de en altta..

En basta ismin yazan yere tıkla kişisel bilgilerini tıkla.. Bir sürü bilgiler çıkacak aşağılara doğru tahmini doğum tarihi yaz diye bölüm var oraya tarih yaz. Değişiklikleri kaydet de en altta..
teşekkür ederim bakıp bakıp görememişim şimdi yaptım :) bu arada ben eylül sonu çıkıyorum olmadi 3 gün daha tutarım napayım :) insallah sağlıklı genelidir değerlerim düşüktü. kısmet

teşekkür ederim bakıp bakıp görememişim şimdi yaptım :) bu arada ben eylül sonu çıkıyorum olmadi 3 gün daha tutarım napayım :) insallah sağlıklı genelidir değerlerim düşüktü. kısmet

İnşallah canım sağlıklı gelişşin sağlıklı doğsun. Olsun ekim annesi sayılırsın eylül anneleri nerden Baksan 8 haftalarına girmek üzereler. Senden çok ilerdeler.. Onlar artık başka şeyler konuşuyor ama onlaroda takip et çünkü biraz daha tecrübeliler aklına takılanları yaşadılar onlar hep....

İnşallah canım sağlıklı gelişşin sağlıklı doğsun. Olsun ekim annesi sayılırsın eylül anneleri nerden Baksan 8 haftalarına girmek üzereler. Senden çok ilerdeler.. Onlar artık başka şeyler konuşuyor ama onlaroda takip et çünkü biraz daha tecrübeliler aklına takılanları yaşadılar onlar hep....
evet aslında orayada bakabilirim ben iki ay ortasındayım ikisi de hakediyorum :) belki benim durumumda başkaları da vardır.bu arada bugün hafif hafif bulantılarım var ve için biraz sıkıntılı. gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm. bi uyandım gayet düşük yapmamışım. hem rahatladim hemde sınır patlaması sanırım bi güzel ağladım. pazartesi sonuçlar güzel olsa. birde oglumdan anneligi biliyorum. nasil eşsiz bi duygu oldugunu. bu yüzden sanırım kaybetmekten bu kadar korkuyorum. bir de oglumda lohusa sendromundan ilk ayların kıymetini bilemedim şimdi doya doya yaşama hayallerim var.

evet aslında orayada bakabilirim ben iki ay ortasındayım ikisi de hakediyorum :) belki benim durumumda başkaları da vardır.bu arada bugün hafif hafif bulantılarım var ve için biraz sıkıntılı. gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm. bi uyandım gayet düşük yapmamışım. hem rahatladim hemde sınır patlaması sanırım bi güzel ağladım. pazartesi sonuçlar güzel olsa. birde oglumdan anneligi biliyorum. nasil eşsiz bi duygu oldugunu. bu yüzden sanırım kaybetmekten bu kadar korkuyorum. bir de oglumda lohusa sendromundan ilk ayların kıymetini bilemedim şimdi doya doya yaşama hayallerim var.

Rüyaların hayra çıksın öncelikle.. Kötü niyetli kişilere anlatma rüyalarını.... İnşaallah kız bebek haberi dır bunlar...

senin ilk bebeğin olacak sanırım. insallah bu ay olur inşallah...

2. Benimde .. Ama yaş ve sağlık sorunları sebebiyle çabuk olsun istiyorum..

Kac haftalıksın suanda canım? Insallah hayırlısı olsun :)
Adet tarihime göre 4hafta+5gün. Gebe kaldığım tarihi biliyorum ama ona görede 22günlük. Kasık ağrılarım kum döküyomuşum ondn oluyormuş.gebeliğe kadar böyle bişeyle karşılaşmamıştım.

X