2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar dün test yaptım negatif çıkınca beklemeden atmıştım. bugün dayanamadım yeniden yaptım ve bu kez akıl edip biraz beklettim :) 2. çizgi silik halde görünüyor. oglumda da aynısı olmuştu. hamile olabilirim insallah :KK66:

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

---

BAT Tablosu:skandal:
@hepsi-bu-kadar PaytiPo PaytiPo ve Batı gelen arkadaşlar son durumlar ne

kızlar dün test yaptım negatif çıkınca beklemeden atmıştım. bugün dayanamadım yeniden yaptım ve bu kez akıl edip biraz beklettim :) 2. çizgi silik halde görünüyor. oglumda da aynısı olmuştu. hamile olabilirim insallah :KK66:
Ben de tam sana mesaj attım:)) kan verdin mi? Hadi tebrikler diyelim inşallah fotonu at

Ay cnm sen adet olmuştun de mi? Ilk sayfada adını görünce direk yazdım:))
Evet cnm
. aslında sizin ateş ölçme sohbetinizide takiptedim. Son zamanlarda bakamadım .. ben unutuyorum hep ölçmeyi..

Sende durumlar nedir.

Ay cnm sen adet olmuştun de mi? Ilk sayfada adını görünce direk yazdım:))
Evet cnm
. aslında sizin ateş ölçme sohbetinizide takiptedim. Son zamanlarda bakamadım .. ben unutuyorum hep ölçmeyi..

Sende durumlar nedir.

buraya foto atmaya çalışıyorum ama bellek yetersiz diyor. bugün yakınlardaki semt polikliniğine gittim ama tahlil icin 73 lira istediler. saat geç olduğu için sağlık ocağına da gidemedim ama yarın sabah gidip kan vericem insallah :KK66:

Evet cnm

Sende durumlar nedir.
Bat bekliyorum hala son testimi biraz erken Yaptım negatif çıktı başka testim yok bat geçsin direk kan vermeyi düşünüyorum.kafana takılan olursa dor ateş konusunda inşallah topikte Kalıcı oluruz

Bat bekliyorum hala son testimi biraz erken Yaptım negatif çıktı başka testim yok bat geçsin direk kan vermeyi düşünüyorum.kafana takılan olursa dor ateş konusunda inşallah topikte Kalıcı oluruz

İnşallah cnm. Gelsin miss kokulu bebeklerimiz

bugün sağlık ocağına gittim.sadece gebelik degil bütün tahlillerini yapalim dedi. kansızlık falan var mi hepsine bakacak ama yarın 3e sonuclarin hepsi çıkar dediler. insallah bebeğim benimle ve sağlıklıdır.

Kızzzlaar merhaba, sat 21aralık bat ne onu çözemedim ama. adetim 3gün gecikti kan testim pozitif gittikçe artıyor, kese için henüz erkenmiş haftaya tekrar kontrolüm var. gebe kaldığım tarih ymurtlama 1ocak :KK48: şimdi ben ekim annesimi olucam :anneadayı:

kızlar şimdi internetten tahlil sonucuna baktım beta 47 pozitif çıkmış ama 1-2 gün gecikmeye bu değer bana az gibi geldi :KK43: insallah herşey normaldir.

Kızzzlaar merhaba, sat 21aralık bat ne onu çözemedim ama. adetim 3gün gecikti kan testim pozitif gittikçe artıyor, kese için henüz erkenmiş haftaya tekrar kontrolüm var. gebe kaldığım tarih ymurtlama 1ocak :KK48: şimdi ben ekim annesimi olucam :anneadayı:

Senin Sat a göre tahmini doğum tarihin 28 eylül cnm:) çoğu insan 40 haftasını dolduruyor sonra doğum yapıyor öyle olursa ekim annesi olma ihtimalin var:)

Selam kızlar allah ızın verırse yıne ekim annesı olucam. Bugun hamıle oldugumu ogrendım. Bat 26 ocak erken gebelık testı yaptım. Ikı gundur hafıf aralıklarla lekelenmem vardı.

X