- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
Beklicez mecbur cnm. Yerleşme kanaması bende de olmadı .. Daha da gelen olmaadı şu saate kadar.. Yarına Allah kerim.Hmm bilemeyeeceğim ya bata 5 gün kala pozitif de çıkmaz zaten sabret bakalım az kalmış bata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklicez mecbur cnm. Yerleşme kanaması bende de olmadı .. Daha da gelen olmaadı şu saate kadar.. Yarına Allah kerim.Hmm bilemeyeeceğim ya bata 5 gün kala pozitif de çıkmaz zaten sabret bakalım az kalmış bata
Bu arada 1 haftadır sürekli rüyalar görüyorum. bide uzun uzun sabaha kadar sürüyor galiba :) dun gece oğlumu sürekli kaybettiğimi gördüm. bulup bulup tekrar kaybediyorum. baska günmezarlığın mezarlığın önünden geçerken dua eden bi kadın görüyorum. mezar 4 yasinda bir kız çocuğuna ait. çok üzülüyorum. kadın bana dönüp ben onun annesiyim diyor. sarılıp ağlıyorum. bi başka rüyada evime küçük bir serçe giriyor hemen elime geliyor. Ben onu beslemek istiyorum ama eşim at dışarı gitsin diyor. pencereyi açtığımda bi bakıyorum kuş yok. Sonra çok huzursuz bir kız bebeği sutum olmadığı halde emzirip rahatlatmaya çalışıyorum. ardından mutfakta annesiyle birlikte ona yemek hazırlıyoruz. bunlar daha birkaçı. rüya görmekten uyuduğumu anlamıyorum resmen.
Selam arkadaslar ben 2016 ocak annesi idim,bugun itibari ile 2017 ekim annesi olacagimi ogrendim insallah3 yasinda ve 1 yasinda iki kizim var.14 ocak adet tarihimdi ama olmadim sabah idrar testinde cok silik 2. Cizgi cikinca kan testi yaptirdim onda da 34,kusurlu cikti.Rabbim hepimize saglikli bir gebelik ve evlatlar nasip etsin
2013 ekim anneleri grubunu ben acmıstım :) 3 yasında oglum var gecen ay bıraktık korunmayı bakalım bu ay neler olucak. Eger olursa 2 ekim olucak :) oglum da 14 ekimde dogmustu. Batim 26 ocak beklıyoruz
Yas 26 :)senin bat ne zaman ? Dr gitmedim ya daha bi gidip keseyi bebisi goreyimde oyle yapayim takvimi diyorum :))Maşallah 3. Geliyor demek üçü de ardı ardına ne güzel
Benim de 7 aylık kızım var :) daha batı bekliyorum
Hamilelik takvimi yapsana:) yaş kaç bu arada?
Yas 26 :)senin bat ne zaman ? Dr gitmedim ya daha bi gidip keseyi bebisi goreyimde oyle yapayim takvimi diyorum :))
Allah gonlune gore versin hayirlisiyla bi bebis daha gelsin insallah :) buyukle kucuk arasi 21 ay nasip olursa kucukle yenidoganin arasida 21 ay olucak buyuk 33 aylik kucuk 12 aylik suan :)Tamam:) ooo genç annesin sen de ne güzel ben de 24 yaşımdayım iki kızın arasında tam olarak kaç ay var :)
Bat 4 şubat ya var daha ovu günü bile gelmedi:)
Allah gonlune gore versin hayirlisiyla bi bebis daha gelsin insallah :) buyukle kucuk arasi 21 ay nasip olursa kucukle yenidoganin arasida 21 ay olucak buyuk 33 aylik kucuk 12 aylik suan :)
Ben ekim sandim basta ilk buraya yazdim sonra jeton dusup hesaplayinca eylul annelerine de yazdim 12 aralik satim.Eheh maşallah çok istikrarlısınız:)
Bu arada tahmini doğum tarihin eylül oluyor sanki? Sat ı hatırlıyor musun
Ben ekim sandim basta ilk buraya yazdim sonra jeton dusup hesaplayinca eylul annelerine de yazdim 12 aralik satim.
evet su bikac gündür rüya görmüyorum artık. öncesinde 1 geceye 3-4 rüya düşüyordu bu arada sanirim hamile değilim. bugün test olumsuzdu. hayırlısı insallah.Rüyaların çok ilginç ya korkutucu resmen ve hep kız çocuğu üzerine
evet su bikac gündür rüya görmüyorum artık. öncesinde 1 geceye 3-4 rüya düşüyordu bu arada sanirim hamile değilim. bugün test olumsuzdu. hayırlısı insallah.
2-3 gün bekleyip tekrar denicem ama pek umudum yok malesef. oglumda 3-4 gün kala 2. çizgiyi görmüşüm.Yarın da test yapacak mısın