2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben çalıştığım halde güvenmiyorum eşime hep benden para koparma telaşında bir kere çocuğa ne bez ne mama ne oyuncak ne kıyafet almamıştır. Sevdiğini biliyorum sırf para benden çıksın diye yapmıyor...
Şunları başkasına anlatsam bizi topa tutarlar ben seni çok iyi anlıyorum o harçlığı biriktir çocuklarına altın al koy kenara ... Bilmesin para aldığını...

Evet cocugunu seven ama maddi manevi sorumlulugu tamamen eşe bırakan babalar. benim de bütün masraflarımı annem karşılamıştı yine öyle olacak bizimki de babayim diye kasılıp gezecek. Öyle de böylede yavrularımızı gül gibi büyütürüz ama insan umut ediyor. Hala kıymet bilecek diye bekliyorum.

Trt belgeselde bununla ilgili bi belgesel izlemiştim gerçekten berbat bir durum bence hiç dile bile getirme artık öyle bir şey hiç olmamış gibi davran beynine kötü sinyaller gitmesin

Bugün çok uykum geldi metrobüste ayakta uyudum .. İçim uyuyo resmen..
Buda bi belirtiyse demek:)))
Şuracıkta dursun:))

Trt belgeselde bununla ilgili bi belgesel izlemiştim gerçekten berbat bir durum bence hiç dile bile getirme artık öyle bir şey hiç olmamış gibi davran beynine kötü sinyaller gitmesin
Evet ikinci de böyle birşey olmayacak ı belgeseli ben de izlemek isterdim keşke denk gelseydim. bu arada benim bikac gündür karnım ağrıyor adet sancısı gibi. oglumda bu kadar ağrım olmusmuydu ilk hafta hatırlamıyorum. amaa bir de migrenin tuttu dünden beri çok kötüyüm o oglumda da ilk hafta çok kötü tutunca aklıma hemen hamilelik gelmişti. şimdide aynıyım insallah bu ağrıları boşuna cekmiyorumdur :)

Slm kızlar birşey sormak istiyorum belki bileniniz vardır. Dişime dolgu yaptırmam gerek dr randevu günü verdi fakat ben o söylediği tarihte belkide hamile olabilirim. Dolgu yaparken biliyorsunuz iğne vuruyorlar acaba bir sorun olur mu? Dr sordum tam cevap vermedi planlı gebelik olacaksa 3-4 ay sonraya ertele gebeliği zaten gebelikte diş hassasiyeti fazla oluyor dedi...

acil değilse ilk 3 ay değilde 2. üç ayda yaptirsan daha iyi olur.

İnş inş ztn bat ın yakın öğreneceğiz yakında :)

Bebek ikinizin bebeği neden hastane masrafını kendin öde diyor bebeği istemiyoe mu

emin misin ? geldimi leke.. gelmemiştir insallah

Çok uyumak da belirtiydi

Adet oluyorm galiba demişsn hamilelik ve adet belirtisi de tıpatıp aynı aslında

Kızlar pembe akıntı geldi çok az.. devamı gelmedi.. Daha önce yaşadığım birşey değil o yüzden adet kanaması dedim.. kasıklarım çok ağrıyor .. Test yaptım negatif... Normal şartlarda ortalama 5 gün daha vardı bata...

Psiklojik sanırım. Hiç bişey anlamadım...

Bebek ikinizin bebeği neden hastane masrafını kendin öde diyor bebeği istemiyoe mu
Ben de panik atak var (bende de herşey var migren, hastane fobisi ve eşittir panik atak) o yüzden güven duyduğum doktora gitmek istiyorum. oglumda araştıra araştıra özel hastanede bi doktor bulmuştum. özel dediysem 4 yıl önce sezeryan dogum+ oda 600 liraydı çokta pahalı degil. şimdi yine aynı doktoru istiyorum diye kızıyor. devlete gidenlerden ne fazlam varmış. mesele şımarıklık degil benim korkum o da biliyor. beni bu şekilde utandirarak susturmaya çalışıyor. dün geçmiş karşıma 30 000 tl kredi çekicem 10 000 de faiz işliyor diyor. bende kızdım 10000 tl faiz ödemeye gönlün razı ama benim ve cocugun icin 1 500 tl fazla oyle mi dedim

yerleşme kanaması oluyomuş ben yasamamistim bilmiyorum ama insallah o dur.

Ee canım panik atak basit bir şey değil devlete gitmemek de şımarıklık değil iyi doktor nerdeyse oraya gidiyoruz devletteyse iyi dr devlete gideriz özeldeyse özele gideriz yani

Benim doktorun muayene ücreti 200 liraydı en sın bakalım 2017de kesin artmıştır

Hmm bilemeyeeceğim ya bata 5 gün kala pozitif de çıkmaz zaten sabret bakalım az kalmış bata

Benim muayene şimdi 75 olmuş. ona da diyor ki tamam muayeneye özele git onu öderim ama doğumu devlette yap. yahu 9 ay gittiğim bebeği en iyi bilen doktoru bırakıp o en zor dogum zamanı neden devlete gideyim.amaan benim eşim değişmez alıştım artık. Şimdiden birikime başladım 700 cepte annemden de 800 gelecek ay sonu birde günüm var. daha ilk aydan doğum param çıktı :) bir eksik var o da hamilelik :)

Aferim kız sana :)))))

Aferim kız sana :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…