- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
Ben tandemden haberim yokken bile ben olsam emzirirm diyordum hep.. Araştırdım ki böyle bi uygulama olması ve çoğu Dr.un destekliyor olması beni mutlu etti. Bende devam edeceğim..
Evet cnm madem bitane var kardeş şart:)) ya bende dinlememeye çalışıyorım ama elimde değil:)) bende 1 hafta sonra test yapmaya başlarım elimde 10 tane gebelik testi var hepsini kullanacam:))
Nihayet konumuz sabit olmuuuş çok sevindim e artık yavaş yavaş gelirler annecikler.. Bu arada inşallah bende kalırım burda :-/ :-/
Evet birde çok fazla bilgi kirliliği var neymiş meme ucuna krem sürersen doğumu tetiklermiş. Yahu kremi sür kapat memeni kimse sana memene masaj yap meme başını ovüstür hormonlarını harekete geçir demiyo. Sırf bu yüzde ödü kopanlar var yaa.. Emzirmekte aynı şekilde..Ben böyle bir imkan vermese doktorum bu kadar erken 2. Gebeliğe kalkışmazdım zaten
İnşaAllah 2. Doğduktan sonra iki çocuğumu emzirmek en büyük hayalim
Kardeş geliyor diye erkenden sütten kesilen bebeklere çok üzülüyorum
Halen daha ülkemizdeki çoğu doktor bile bilmiyor hamilelik var diye illa sütten kesmek gibi bir zorunluluk olmadığını
Hele halkımız
Ben hamileliği gizlemeyi düşünüyorum sütten kes baskısı göreceğim için
İnş hamile kalırsam tabi bu ay:)
Popüler konu da olmuşş ne güzel :)
İnşaAllah ben de hayırlısıyla hamile kalırım da topik sahibi olarak paylaşımlara devam ederim :)
Evet birde çok fazla bilgi kirliliği var neymiş meme ucuna krem sürersen doğumu tetiklermiş. Yahu kremi sür kapat memeni kimse sana memene masaj yap meme başını ovüstür hormonlarını harekete geçir demiyo. Sırf bu yüzde ödü kopanlar var yaa.. Emzirmekte aynı şekilde..
Bencede karnın belli olana kadara kimseye söyleme şaşırsın herkes :))))
İnşallah canım. Kalırız burda .. Ben çok nötr üm ya hiç bişey hissetmiyorum
Her hamilelik farklı oluyor belki bunda olmaz. Ben mide bulantısı hiç yaşamadım .. Benim de karnım geç belli oldu ama bu sefer biraz gevşeklik var hemen şişebilir. Eski kilomada dönemedim.. Bakalım hayırlıso artık cnm..Daha snn de bata çok var :)
Benim çok ağır bulantı istifra dönemim oluyor öyle olmaza karnım çok geç belli olur tee 6 aydan sonra o zaman dahi bol giyinirsem belli olmuyor ama o kdr ağır istifra oluyor ki insanlar anlıyor haliyle
Yoksa epey gizleme şansım olurdu
Her hamilelik farklı oluyor belki bunda olmaz. Ben mide bulantısı hiç yaşamadım .. Benim de karnım geç belli oldu ama bu sefer biraz gevşeklik var hemen şişebilir. Eski kilomada dönemedim.. Bakalım hayırlıso artık cnm..
Maşallah bulantı yaşamadıysan çok çok çok şanslısın kıymetini bil bu durumun ki ben istifra etmekten 5 kilo verdim, hastanede serumla geçti hep veee boğazımdan kan geliyordu 2 gebelik geçirdim ilki düşük oldu 2sinde de inanılmaz bulantı istifra yaşadım malesefbunu yaşayan bilir ancak umarım 3. Böyle olmaz ama görünen köy de klavuz istemez derlr ya
cnm batları ilk sayfaya ekler misin benimki 20 ocak takip daha kolay olurPopüler konu da olmuşş ne güzel :)
İnşaAllah ben de hayırlısıyla hamile kalırım da topik sahibi olarak paylaşımlara devam ederim :)
Çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Allah hem düşüğü hem bulantıyu .. Benim arkadaşım 8 ay boyunca kuştu artık dayanamadı 35. Haftada sezeryana olmak zorunda kaldı çünkü artık yalvaroyordu doktora beni kurtarın diye.
cnm batları ilk sayfaya ekler misin benimki 20 ocak takip daha kolay olur
günler geçmek bilmiyor. oglumda bu kadar sabırsız değildim. Anneliği öğrendikten sonra 2. hasretle bekleniyorgel pazartesi gel. bu arada oğluma hamileliğimin ilk haftası hormonlardan dolayı galiba korkunç bir migren atağı geçirmiştim. zaten o zamanlar migrenim çok kötüydü. oglumdan sonra dönem dönem rahatladim. ama bu hafta sürekli başım ağrıyor. insallah hamileliktendir :)
Ben ilkinde yani oglumda depresyona girdim oglumu öldürmeyi bile düşündüğüm olmustu. çocuğunu sevmeyen kötü bi anne olucam zannetmiştim. 2. de insallah doğduğu andan itibaren doya doya sevip kokliycam.Haydi inşaallah bu arada bat ne zaman?
Nedense ben de çok heyecanlııym sanki ilk olacakmış gibi hiç anne olmamışm gibi :)
Ben ilkinde yani oglumda depresyona girdim oglumu öldürmeyi bile düşündüğüm olmustu. çocuğunu sevmeyen kötü bi anne olucam zannetmiştim. 2. de insallah doğduğu andan itibaren doya doya sevip kokliycam.
Evet hiçbir şey yoktu hastaneye oglumu kucagima alicam diye sevine sevine gittim. ama eve döndükten sonraki günler ruh halim tamamen değişti ve 3 ay sürdü. Kendimi sürekli yanlış bisey yapma sonra çok pişman olursun diye telkin ederdim. Allah ikinci de göstermesin.Şu postpartum mu ne diyorlar doğum sonrası depresyon onu mu yaşadın?
Evet hiçbir şey yoktu hastaneye oglumu kucagima alicam diye sevine sevine gittim. ama eve döndükten sonraki günler ruh halim tamamen değişti ve 3 ay sürdü. Kendimi sürekli yanlış bisey yapma sonra çok pişman olursun diye telkin ederdim. Allah ikinci de göstermesin.
Şimdi ikisinede sımsıkı sarıl annesi. Ailevi problemler tetikleyebiliyor .. Kimse umrunda olmasın lütfen. Temizlik yemek eş olmak hepsini bir kenara at. Anne ol önce. Başkalarının istekleri ikinci planda olsun. Hepsine yetiiebilöe çabası eşin beklentileri ve birde eş desteği olmayanların yaşadığı şeyler .. Özellikle o ig ananelerine bakarak annelimi çok sorgulardım onların ne olduğunu öğrendikten sonra rahatladım biraz..