2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ben böyle bir imkan vermese doktorum bu kadar erken 2. Gebeliğe kalkışmazdım zaten

İnşaAllah 2. Doğduktan sonra iki çocuğumu emzirmek en büyük hayalim

Kardeş geliyor diye erkenden sütten kesilen bebeklere çok üzülüyorum

Halen daha ülkemizdeki çoğu doktor bile bilmiyor hamilelik var diye illa sütten kesmek gibi bir zorunluluk olmadığını

Hele halkımız

Ben hamileliği gizlemeyi düşünüyorum sütten kes baskısı göreceğim için

İnş hamile kalırsam tabi bu ay:)

Nihayet konumuz sabit olmuuuş çok sevindim e artık yavaş yavaş gelirler annecikler.. Bu arada inşallah bende kalırım burda :-/ :-/

Popüler konu da olmuşş ne güzel :)
İnşaAllah ben de hayırlısıyla hamile kalırım da topik sahibi olarak paylaşımlara devam ederim :)

Evet birde çok fazla bilgi kirliliği var neymiş meme ucuna krem sürersen doğumu tetiklermiş. Yahu kremi sür kapat memeni kimse sana memene masaj yap meme başını ovüstür hormonlarını harekete geçir demiyo. Sırf bu yüzde ödü kopanlar var yaa.. Emzirmekte aynı şekilde..

Bencede karnın belli olana kadara kimseye söyleme şaşırsın herkes :))))

Popüler konu da olmuşş ne güzel :)
İnşaAllah ben de hayırlısıyla hamile kalırım da topik sahibi olarak paylaşımlara devam ederim :)

İnşallah canım. Kalırız burda .. Ben çok nötr üm ya hiç bişey hissetmiyorum

Daha snn de bata çok var :)

Benim çok ağır bulantı istifra dönemim oluyor öyle olmaza karnım çok geç belli olur tee 6 aydan sonra o zaman dahi bol giyinirsem belli olmuyor ama o kdr ağır istifra oluyor ki insanlar anlıyor haliyle

Yoksa epey gizleme şansım olurdu

Her hamilelik farklı oluyor belki bunda olmaz. Ben mide bulantısı hiç yaşamadım .. Benim de karnım geç belli oldu ama bu sefer biraz gevşeklik var hemen şişebilir. Eski kilomada dönemedim.. Bakalım hayırlıso artık cnm..

Maşallah bulantı yaşamadıysan çok çok çok şanslısın kıymetini bil bu durumun ki ben istifra etmekten 5 kilo verdim, hastanede serumla geçti hep veee boğazımdan kan geliyordu 2 gebelik geçirdim ilki düşük oldu 2sinde de inanılmaz bulantı istifra yaşadım malesef bunu yaşayan bilir ancak umarım 3. Böyle olmaz ama görünen köy de klavuz istemez derlr ya

Çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Allah hem düşüğü hem bulantıyu .. Benim arkadaşım 8 ay boyunca kuştu artık dayanamadı 35. Haftada sezeryana olmak zorunda kaldı çünkü artık yalvaroyordu doktora beni kurtarın diye.

Ben de 38 olur olmaz sezaryen oldum ztn sezaryen olacaktı mecbur daha fazla dayanamadım

Arkadaşına da yazık yaa bir daha düşünmez herhalde artık çocuk:))

günler geçmek bilmiyor. oglumda bu kadar sabırsız değildim. Anneliği öğrendikten sonra 2. hasretle bekleniyor gel pazartesi gel. bu arada oğluma hamileliğimin ilk haftası hormonlardan dolayı galiba korkunç bir migren atağı geçirmiştim. zaten o zamanlar migrenim çok kötüydü. oglumdan sonra dönem dönem rahatladim. ama bu hafta sürekli başım ağrıyor. insallah hamileliktendir :)

Haydi inşaallah bu arada bat ne zaman?
Nedense ben de çok heyecanlııym sanki ilk olacakmış gibi hiç anne olmamışm gibi :)

Haydi inşaallah bu arada bat ne zaman?
Nedense ben de çok heyecanlııym sanki ilk olacakmış gibi hiç anne olmamışm gibi :)
Ben ilkinde yani oglumda depresyona girdim oglumu öldürmeyi bile düşündüğüm olmustu. çocuğunu sevmeyen kötü bi anne olucam zannetmiştim. 2. de insallah doğduğu andan itibaren doya doya sevip kokliycam.

Şu postpartum mu ne diyorlar doğum sonrası depresyon onu mu yaşadın?
Evet hiçbir şey yoktu hastaneye oglumu kucagima alicam diye sevine sevine gittim. ama eve döndükten sonraki günler ruh halim tamamen değişti ve 3 ay sürdü. Kendimi sürekli yanlış bisey yapma sonra çok pişman olursun diye telkin ederdim. Allah ikinci de göstermesin.

Şimdi ikisinede sımsıkı sarıl annesi. Ailevi problemler tetikleyebiliyor .. Kimse umrunda olmasın lütfen. Temizlik yemek eş olmak hepsini bir kenara at. Anne ol önce. Başkalarının istekleri ikinci planda olsun. Hepsine yetiiebilöe çabası eşin beklentileri ve birde eş desteği olmayanların yaşadığı şeyler .. Özellikle o ig ananelerine bakarak annelimi çok sorgulardım onların ne olduğunu öğrendikten sonra rahatladım biraz..

Bata 7 gün kaldı. Bi test yapım dedim ..tabisi negatiffff . bat.18 ocak

Aynen öyle. sezeryanliydim bakan edenim yoktu. ilk 2 gün ablam ilgilendi ama onunda çocukları küçüktü gitmek zorunda kaldı. eşim desen eve geldiği bile yoktu. bir de oğlum çok çok ağlayan bi bebekti derken öyle olmustu iste bunalımlar bunalımlar. eşim hala aynı şimdiden hastane masrafını kendin ödersin dedi. bu arada ev hanımıyım ama annemden ayda 300 tl harçlık alıyorum. onu kastediyor. Ben bugüne kadar eşime hiç kendin öde demedim 3 kuruş kenara attığım varsa sıkışır sıkışmaz eline verdim. Ben ona verdiğim paralarla 30 tane doğururdum :) Ama karşılığı bu oldu işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…