2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

İlk iki gebeliğimde sık wc ve iştah artışı ile anlamıştım ben:)

Bat bekliyordum 5 ocak 2017, sat olur umarımolursa tahmini doğum tarihim 12 Ekim. Ama sezaryen olacağım için 2 ekim ya da 29 eylül de doğum yaparım iye tahmin ediyorum

Her şeyin hayırlısı

Evet canlarım belirtilerini buraya yazayım eğer hamile değilsem bunlar tamamen psikolojik mış en azından bunu anlayacağiz. Yum.dan iki gün sonra başlayan ve hala devam eden ishal .. bağırsaklarda gurul gurul bitmeyen gaz bulutları... Bunlar havalarla veya yediklerimle alakalı olabilir.
Bugün adet olacakmışım gibi ağrı başladı kasıklarımda tahminen 9 gün var .. Bu kadar uzun süre olmasa adet oldum sanardım.. İştahım arttı. İştahım hem açıktır zaten ama böyle ne yesem tatmin olamıyorum gibi bişey.. İlk hamileliğimdede vardı bu. Ama o en azından hamilelik kesinleşince olmuştu yanni şimdiki tamamen psikolojik te olabilir.
Kuruluk devam ediyor .
Baş ağrısı göğüs hassasiyeti falan yok hatta oğlum emerken mıncıklıyo bişey hissetmiyordum bile...
Bacak ağrısı falan yok
Uykusuzluk halsizlik yok..

Bide sinir oluştu oğluna istemsiz bağırdığımı farkettim. Ama bu süreçte psikolojisi yıpratmış olabilir beklemek beni germiş olabilir...

Gelelim hissiyata.........
Sanki yok gibi hissediyorum(((

ben de 2. çocuğu çok istiyordum bu ay korunmadik. ne var ki eşim beni bin pişman etti şimdi insallah hamile değilimdir diyorum. hayırlısı artık bu arada ben de de 3 gündür hafif kramp gaz sancısı gibi bi şancı vardı bugünde bağırsaklar coştu. hamile mıyım ayaklar mi üşüdü bilmem

insallahh vardir canim bebisin seninledir:) yani gunde 1 tane yarim falan diye bieakim dimiii

mrb hanımlar.. 2017/eylül ay'ı olmadı bende 2017/ekim ay'ına talibim kısmetse..

Hoş geldiniz kızlar ... Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasib etsin.
Cnm üzülme beni eşim hergün pişman ediyor ama evlat istiyorum ben evladıma kardeş istiyorum oğlumu büyütmede hiçbir maddi manevi katkısı yok.sadece 30 40 dkka sever o kadar ... Ona güvenipte yapmıyorum zaten ben anneliği seviyorum..

Benim bat a çooook var daha

Bu arada oğlunu emzirmeye devam edecek msiin? Ben tandem nursing yapmayı düşünüyorm doktorum da destekliyor

dogru söylüyosun. coğu kez bu adamla evlilik olmaz diyorum ama oğluma kıyamıyorum zaten 2.yi de oğlum ve kendim için istiyorum. yoksa eşim 1 çocuğu bile haketmiyor. bu arada sürekli kendimi dinliyorum. 1 hafta sonra idrar testi yapicam günler hızlı hızlı geçsin istiyorum :)

Benim bat a çooook var daha

Bu arada oğlunu emzirmeye devam edecek msiin? Ben tandem nursing yapmayı düşünüyorm doktorum da destekliyor
Ben tandemden haberim yokken bile ben olsam emzirirm diyordum hep.. Araştırdım ki böyle bi uygulama olması ve çoğu Dr.un destekliyor olması beni mutlu etti. Bende devam edeceğim..

Evet cnm madem bitane var kardeş şart:)) ya bende dinlememeye çalışıyorım ama elimde değil:)) bende 1 hafta sonra test yapmaya başlarım elimde 10 tane gebelik testi var hepsini kullanacam:))

Nihayet konumuz sabit olmuuuş çok sevindim e artık yavaş yavaş gelirler annecikler.. Bu arada inşallah bende kalırım burda :-/ :-/

Yumurtlamayı otomatik hesaplayıcılara göre 1 ya da 2 gün geçirdim . Zaten 2 gün önce bel kasık ağrısından hissetmiştim ama kocamla aramız bozuktu. Çok umutlanmasam da bekliyorum bat ı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…