2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
iyiyim canım ben de boşanıyorum işte nolsun:)) sen nasılsın oğluşun tuvalete alışmış çok sevindim:)

Anca girdim yeni gördüm mesajını. Hayırlısı olsun canım insallah senin için. Yeni bir başlangıç olsun hayatında tüm güzellikler sana gelsin

Çok çok geçmiş olsun canim. söylenecek bisey bulamıyorum. Başınız sağolsun

merhaba kızlar, artık kimse girmiyor buraya, arada bakıyorum yazan var mı diye, bizde herşey aynı şeklide devam etmiyor, 25 nisan da bu illet hastalıktan malesef babamı kaybettim, toparlanmaya çalışıyoruz. Nasıl bir acı ama geçmiyor bir türlü. Heran gelecek, arayacak diye bekliyorum ama yok...Rabbim kimseye yaşatmasın, gerçekten çok zormuş..

Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır takip edemiyordum forumu fırsat bulup yazamadım bir türlü. Herkes iyidir umarım. Benim bıdıkla 3,5 yaş ile sendromun tavanını yaşıyoruz sanırım. Bu hafta kreşe başlattım henüz alışma dönemindeyiz yarım gün gidiyor ben de orada bekliyorum. Özellikle pandemi döneminde hep birlikte olduğumuzdan aşırı bağımlı oldu bana. Kreşe alışması uzun sürecek gibi görünüyor. Sizlerde durumlar nasıl kreşe gidenler var mı alıştırma döneminiz nasıldı?

Başınız sağolsun çok zor gerçekten

Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olur inşallah

Başınız sağolsun çok üzüldüm Bir arkadaşım da benzer bir durum yaşamıştı ve pedagog anlayacağı bir dille kardeşinin sağlık sorunları nedeniyle yaşayamadığını anlatmalarını tavsiye etmişti. Arkadaşım açıkça anlatmış pek tepki vermemişti çocuk ama sormamış bir daha. Sanırım anlıyorlar bir şekilde olanları..

Ben de kızımı başlattım. 2 hafta eşim okulda bekledi. Onun orada olduğunu görünce güven duygusu gelişti. Beni bırakmayacaklar diye anladı. Şimdi rahat gidiyor. Başta çok ağladı, bol bol konuştuk. Eşim okuldan hiç ayrılmadı. Bir de en kolay ayrılacağı kişi gelsin diyorlar. Anne sakın gelmesin, anneden ayrılmıyor çocuk dediler bize

Ben de anlayacağı şekilde anlattım. Karnımda büyümesi gerekiyordu ama büyümedi dedim. Yine de alışamadı. Ekimden marta kadar hamileydim. Çok alıştı

Merhaba arkadaşlar. Eskiden çok sık takip ettiğim bu güzel sayfayı artık pek nadir takip edebiliyorum. İnşallah herkes için herşey iyidir. B baby girlL çok geçmiş olsun. Başınız sağolsun Arkadaşlar size sormak istediğim bir şey var. Kızım 3.5 yaşında. Fakat benim bu konuda özel bir çabam olmasa da kızım çok narin ve nazlı büyüyor. Çok sosyal, arkadaş edinmeyi çok seviyor fakat malum pandemi şartları iyice evde memnun edelim derken çok nazlı olmaya başladı. Eşimin bir akrabası aynı zamanda komşumuz, onun kızı ile benim kızım oynarken her seferinde kızımı dövüyor. Kendini savunmayı bilmiyor yavrum. Yaş farkı 3 ay benim kızım küçük. Fakat onun kızı çok kaba saba davranışları olan, bu yaşta küfür şiddet bilen bir çocuk. Ben aslında oynamalarını bile istemiyorum ama nadiren bize geliyorlar ve kızımda çok arkadaşı olmadığı için onunla çok mutlu oluyor. Dayak yiyip ağlarken bile onunla oynamak istiyorum diyor. Annesi de ben söylesem bile gülüp geçiyor. Sadece vurma diyor kızına sırıtık bir tavırla. Eşimin yakın akrabası olmasa görüşmem. Ayrıca kızım parkta veya topluca oyunlarda çok ürkek. Park boşsa rahatça oynuyor. Fakat başka çocuklar da olunca çok çekingen. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

Merhaba, kreş fikri çok güzel aslında. Ben de mi götürsem diye geçirdim içimden okuyunca. Ben çocuğunuz alışır kısa zamanda, hatta çok sever diye tahmin ediyorum. Sosyalleşmeleri, arkadaş ilişkilerini öğrenmeleri ve enerjilerini atmaları açısından yararlı olabilir. Ben de tabi bu konuda tecrübeli değilim ama tahminim bu yönde. Hafta içi her gün mü kreş? Bir de nasıl etkinlikler var, kısaca bahsedebilir misiniz rica etsem?

Başınız sağolsun. Ben de babamı kaybedeli 5 yıl oluyor. Aslına bakarsanız babam gittiğinden beri kendimi hiç küçük bir kız çocuğu hissetmedim sanırım. Acı geçiyor zamanla ama elbette baba boşluğu çok büyük bir boşluk. Mekânı cennet olsun, zor olsa da dünyanın düzeni bu şekilde.

Kreşe alışmaya başladık şükür bugün sabah 9 dan 16.30 a kadar kaldı kreşte hiç bir sorun olmamış. Kreşte branş dersleri olarak sanat etkinlikleri, müzik, spor, bale-dans, satranç, ingilizce gibi dersler var. Bunun dışında kitap okuma, puzzle, serbest oyun, bahçede çeşitli etkinlikler kum havuzu, trambolin, park gibi şeyler var. Sürekli farklı etkinlikler yaptıkları için pek sıkılmıyorlar. Öğlen yemeğinden sonra 1-1,5 saat kadar uyuyorlar ki ben evde son 1 aydır hiç bir öğlen uyutmayı başaramazken orada arkadaşlarıyla gayet güzel uyumuş Düşünüyorsanız tavsiye ederim. Dezavantaj olarak ilk haftadan nezle gibi birşey oldu malesef burun akıntısı hafif öksürük ama ateş vs yok. Uzun zaman evde steril ortamda kalmaktan diye düşünüyorum. Biraz fazla hasta olabiliyorlar kreşe giden çocuklar evde bakılanlara göre. Bunun dışında olumsuz bir durum yok şimdilik şükür Bir de ben kreş araştırması yaparken bir kreşi çok beğenmiştim ancak eve de iş yerime de biraz tersti sonra arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine eve çok yakın bir kreş tercih ettim o da söyledikleri gibi avantaj oldu bunu da söylemek isterim

Merhaba kızlar tayin nedeni ile baska bir şubeye gectim ve yoğunluktan giremedim buraya. Artik bikkinlik geldi.bugün tatile çıktık ama icimizde hüzünle. ülkemiz yanıyor cayir cayır Sizler nasılsınız? Herkes iyidir umarim.@yenidunya3 başınız sağolsun arkadaşım cok üzücü

Ben de ara ara bakıyorum ama yazamıyorum bir türlü. Biz de çok önceden Marmaris'e haftaya için otel rez. yaptırmıştık. Ne olacak bilmiyorum. İçim kan ağlıyor ülkemin haline. Geleceğe umutla bakamıyorum. Tek düşündüğüm çocuğum. İkinci bile yapmaya korkar oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…