- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
Kizlar canım o kadar sıkılıyor ki anlatamam. Her gün parka git. Evin içinde bütün gün onu oyala.. psikolojim bozuldu artık. Çok kötüyüm.
evet canım artık son çare onu deneyeceğiz, inşAllah şifa buluruz, sen tekrar mı hamilesin? Sağlıkla doğsun inş, ben artık kapattım o sayfayıBazen o kadar korkuyorum ki ya yine hamile falan kalırsam diye :)
İnşallah şifa olur canımevet canım artık son çare onu deneyeceğiz, inşAllah şifa buluruz, sen tekrar mı hamilesin? Sağlıkla doğsun inş, ben artık kapattım o sayfayıBazen o kadar korkuyorum ki ya yine hamile falan kalırsam diye :)
Evet canım inşallahAaaa Yeni bebiş mi geliyorMasallah
Evet canım inşallahikinci düştü ama bu Sağlıkla doğar inşallah. Sağ ol
AminMerhaba Kızlar. Ben nisan denizÇok şükür büyüttük minnoşları. Allah hepsine sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin
Yeni yılınız kutlu olsun kızlar.İyiyim canım ben de merak etmiştim seni uzun süre yazmayınca. Maşallah Allah kolaylık versineşim yine yurt dışında ben de kızımla her gün parka gidiyorum başka da bir aktivitem yok :))
Canım gözün aydın yeni bebeğin olacakmış sag salim kucağınıza alın inşallah Bahara kardeş geliyor desene :))Merhaba Kızlar. Ben nisan denizÇok şükür büyüttük minnoşları. Allah hepsine sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin
Canım nasılsın, oğlun nasıl :)Hadi sağlıkla kucağına al insallah
Vallahi bende o sayfayı kapattım :) İki erkek çocuk yeterince yoruyor beni hicbiseye vaktim yok sanırım yaşın da etkisi var asla eski enerjim yok Allah bizlere bağışlasın isteyenlere versin , iki gün gecikse adetim ödüm kopuyor bunlara ancak yetebiliyoruz eşimle ikimiz hiç dur durak yok yatana kadar :))evet canım artık son çare onu deneyeceğiz, inşAllah şifa buluruz, sen tekrar mı hamilesin? Sağlıkla doğsun inş, ben artık kapattım o sayfayıBazen o kadar korkuyorum ki ya yine hamile falan kalırsam diye :)
Evet canım inşallahCanım gözün aydın yeni bebeğin olacakmış sag salim kucağınıza alın inşallah Bahara kardeş geliyor desene :))
Canım nasılsın, oğlun nasıl :)
Sitede çok okudum böyle bir durumu canım ama sebebini bilmiyorum açıkçası.Valla bu ara pek iyi değilimoğlum 2 aydır tuvalete alışmıştı 10 gündür çişini söylemiyor. Gelince odasına gidiyor anne gelirmisin diyor altima kaçırdım yanlışlıkla diyor bir bakıyorum yapmış tamamen neden söylemedin diye sorunca bisey düşünüyordum o anda diyor. Ama hep ayni seyi yapıyor. Koşa koşa odasına gidiyor altına yapıyor. Neden olabilir sence? Cok tuhaf değil mi?
Sitede çok okudum böyle bir durumu canım ama sebebini bilmiyorum açıkçası.
Bir eğitimci olarak tavsiyem: Her tuvaletten sonra pekiştireç ver. Yani şöyle: karşına al, konuş. Çişini tuvalete yaparsan sana şunu vereceğim diye. O gün sürekli sor. Tuvalete gidelim mi? Çişini yaptıktan sonra ödül olarak şunu kazanacaksın diye. Artık ödülü en sevdiği şeylerden belirle. Mesela kuru kayısı, Mısır, çikolata vb. Benim Kızım bunları seviyor. Üç gün boyunca her tuvaletten sonra ödüllendir. Üç gün sonra azaltmaya başla. Ya da faydalı şeyleri ödül veriyorsan istersen devam et.
İnşallah canım. Sözlü pekiştirmeyi de ihmal etme. Her ödülü verirken mutlaka söyle. Çişini tuvalete yaptığın için sana şunu veriyorum, çişini tuvalete yaparsan yine vereceğim diye. Yiyecekle pekiştirmeyi azaltacaksan sözlü pekiştirmeyi çoğaltCanım bilmeden dediklerini yapmaya başladım ama yanlış mi yapıyorum acaba diyordum. Yazdigin icin tesekkurlerumarim çabuk düzelir
Vallahi hiç bilemedim ki canım olmadı devam ederse bir çocuk doktoruna danış hicbisey gelmiyor aklima neden olabilir diye ınsallah geçici bir alışkanlıktır bırakır birden bire.Valla bu ara pek iyi değilimoğlum 2 aydır tuvalete alışmıştı 10 gündür çişini söylemiyor. Gelince odasına gidiyor anne gelirmisin diyor altima kaçırdım yanlışlıkla diyor bir bakıyorum yapmış tamamen neden söylemedin diye sorunca bisey düşünüyordum o anda diyor. Ama hep ayni seyi yapıyor. Koşa koşa odasına gidiyor altına yapıyor. Neden olabilir sence? Cok tuhaf değil mi?
Vallahi hiç bilemedim ki canım olmadı devam ederse bir çocuk doktoruna danış hicbisey gelmiyor aklima neden olabilir diye ınsallah geçici bir alışkanlıktır bırakır birden bire.
Geçicidir canım endişe etme çocuklar büyürken çok huy değiştiriyor, buda öyle birseydir diye tahmin ediyorum.Insallah bir kac gündür biz soruyoruz ediyoruz cikolata şeker vericem bahanesi ile gidiyoruz ama kendisi söylemiyor nedense . Umarim geçici bir dönemdir