- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
Canım ilk genetiğe kan gitti, fmf taşıyıcı bulundu. En son da Temmuz ayında yine genetik için kan verdik, şuan sonuçları bekliyoruz. Doktor herhalde başka ateş yapan hastalıklaramı bakacak bilmiyorum. Onun sonucuna göre de ameliyata karar verilecek. İnş onlar temiz çıkar, şuan beklemedeyiz. 2 kez genetik için kan alınmış oluyor. Acaba hangi şeylere bakılıyor, eşine sorabilirmisin. Bu arada çok teşekkür ediyorum merak edip sorduğun içinCanım benim eşim sağlık çalışanı nadir hastalıklar bölümüne caĺisiyor ona bahsetmiştim sizden genetik testi yaptırsınlar dedi . Yaptırmış mıydınız o testi?
Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallahCanım ilk genetiğe kan gitti, fmf taşıyıcı bulundu. En son da Temmuz ayında yine genetik için kan verdik, şuan sonuçları bekliyoruz. Doktor herhalde başka ateş yapan hastalıklaramı bakacak bilmiyorum. Onun sonucuna göre de ameliyata karar verilecek. İnş onlar temiz çıkar, şuan beklemedeyiz. 2 kez genetik için kan alınmış oluyor. Acaba hangi şeylere bakılıyor, eşine sorabilirmisin. Bu arada çok teşekkür ediyorum merak edip sorduğun için
canım artık sol üstteki kısımdan giriliyor forumaSelam kızlar bu arada nasılsınız? Mobil uygulamada sorun mu var acaba ne zamandır giremiyorum ben oradan. Tarayıcıdan girdim bugün
Canım var mı gelişme durum nasıl?tuvalet eğitimine başladık, bezi çıkarttık başta kendi oturdu lazimliga ama tüm gün altina kaçırdı, 2.gün kaçırma azaldı ama çişini ıkınarak yapıyor kesik kesik.oturuyoruz oğlum çiş var mı diyorum ıkınıyor az az işiyor. 3gun zor bela kakasinin bir kısmını kilosuna,bir kısmını işlerken yaptı. bu normal mi?yani böyle bir defada işemeyip süt sağar gibi isemesi?
Heryer mikrop kaynıyor canım, ben çok mecbur olmadıkça kalabalık ortamlara sokmuyorum daha küçükler zaten seneye gitmeleri daha uygun olur bence.Kızlaar nasılsınız.
Kızımı oyun evine göndermeye karar verdim. Ekimde başlıyormuş. Haftanın 5 günü günde 4 saat. Nasıl olur sizce ?
Acaba idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi? Ağrıyor olabilir mi? neden kesik kesik yapsın ki acaba doktora sorabildin mi?tuvalet eğitimine başladık, bezi çıkarttık başta kendi oturdu lazimliga ama tüm gün altina kaçırdı, 2.gün kaçırma azaldı ama çişini ıkınarak yapıyor kesik kesik.oturuyoruz oğlum çiş var mı diyorum ıkınıyor az az işiyor. 3gun zor bela kakasinin bir kısmını kilosuna,bir kısmını işlerken yaptı. bu normal mi?yani böyle bir defada işemeyip süt sağar gibi isemesi?
Temizliğinden eminsen güvenilir bir yerde ben olsam gönderirdim. Gerçi ben bu konularda biraz rahatım. Benim kız neredeyse 2 senedir kreşe gidiyor. Bu haziran başından itibaren yasak kalkınca kreşe geri başladı. Bakacak kimsemiz olmadığı için çok iyi oldu bize kreş. Bir de çalıştığım kurumun altında. Senin için rahat edecekse gönder canım bence.Kızlaar nasılsınız.
Kızımı oyun evine göndermeye karar verdim. Ekimde başlıyormuş. Haftanın 5 günü günde 4 saat. Nasıl olur sizce ?
Öyle mi dersin. Evde çok sıkılıyor değişiklik olur diye düşündüm. Park bile kesmiyor. Okula gitmek istiyorum diyor zaten. Montessori uygulayan bir yer evime de çok yakınHeryer mikrop kaynıyor canım, ben çok mecbur olmadıkça kalabalık ortamlara sokmuyorum daha küçükler zaten seneye gitmeleri daha uygun olur bence.
Alanında uzman bir yere benziyor Montessori var. Gidip görmedim daha, randevu verecekler gidip görüşecem. Kızıma iyi gelir diye düşündüm. Öğretmenim olacak diyor:)Temizliğinden eminsen güvenilir bir yerde ben olsam gönderirdim. Gerçi ben bu konularda biraz rahatım. Benim kız neredeyse 2 senedir kreşe gidiyor. Bu haziran başından itibaren yasak kalkınca kreşe geri başladı. Bakacak kimsemiz olmadığı için çok iyi oldu bize kreş. Bir de çalıştığım kurumun altında. Senin için rahat edecekse gönder canım bence.
Aynen gidip bir gör bakalım, çocuklar büyüdü artık yaşıtlarıyla oynamak, farklı şeyler yapmak istiyorlar. Hayırlısı hakkınızdaAlanında uzman bir yere benziyor Montessori var. Gidip görmedim daha, randevu verecekler gidip görüşecem. Kızıma iyi gelir diye düşündüm. Öğretmenim olacak diyor:)
Kurumun altinda olması büyük şans :)
Evet canım çocuk aşığı :) inşallah iyi olur teşekkür ederimAynen gidip bir gör bakalım, çocuklar büyüdü artık yaşıtlarıyla oynamak, farklı şeyler yapmak istiyorlar. Hayırlısı hakkınızda
çişini söylüyor zaten sık sık oturuyorum kaçak olmasın diye ama kakasini bazen iserken yapıyor şans eseri yoksa kiloduna yapıyor. hâlâ kalada ilerleme olmadıCanım var mı gelişme durum nasıl?
ben de ondan korktum ama cisi çok gelirse bir kerede yapıyor az olursa ıkınarak az az yapıyor.alissin diye sık sık oturtuyorum sanırım ondan az yapıyor.Acaba idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi? Ağrıyor olabilir mi? neden kesik kesik yapsın ki acaba doktora sorabildin mi?
Bezi bıraktı yani sevindim. Kakayi nasil yapsan acaba ya. Belki ona da alışır artık zamanla bekle bakalım.çişini söylüyor zaten sık sık oturuyorum kaçak olmasın diye ama kakasini bazen iserken yapıyor şans eseri yoksa kiloduna yapıyor. hâlâ kalada ilerleme olmadı
Canım ilk genetiğe kan gitti, fmf taşıyıcı bulundu. En son da Temmuz ayında yine genetik için kan verdik, şuan sonuçları bekliyoruz. Doktor herhalde başka ateş yapan hastalıklaramı bakacak bilmiyorum. Onun sonucuna göre de ameliyata karar verilecek. İnş onlar temiz çıkar, şuan beklemedeyiz. 2 kez genetik için kan alınmış oluyor. Acaba hangi şeylere bakılıyor, eşine sorabilirmisin. Bu arada çok teşekkür ediyorum merak edip sorduğun için
Canım ilk genetiğe kan gitti, fmf taşıyıcı bulundu. En son da Temmuz ayında yine genetik için kan verdik, şuan sonuçları bekliyoruz. Doktor herhalde başka ateş yapan hastalıklaramı bakacak bilmiyorum. Onun sonucuna göre de ameliyata karar verilecek. İnş onlar temiz çıkar, şuan beklemedeyiz. 2 kez genetik için kan alınmış oluyor. Acaba hangi şeylere bakılıyor, eşine sorabilirmisin. Bu arada çok teşekkür ediyorum merak edip sorduğun için
canım artık sol üstteki kısımdan giriliyor foruma