- 13 Şubat 2017
- 303
- 242
- 31
artık kimse girmiyor.biz memeyi bıraktık çok şükür.önce gündüzü azaltarak bitirdik 1ay öyle sadece gece uyurken emdi 26haziran onu da kestik. şimdi sıra bezde ama hiç niyeti yok gibi.kakasinin üstüne oturup oyun oynuyorKizlar nasilsiniz ne var ne yok cocuklari buyuttuk buralar iyice tenhalasti herkes iyidir umarim:)
Hiç öyle olmuyor. İnatlaşıyor sanki. Tabi sürekli yanında da değilim. Annem biraz rahat çocuk ağlamasın aman aman diyor hep. Oğlum etraf kirlendi bak diyorum. Anneannem temizliyor yıkıor diyor. Anneme de bez bağla o zaman diyormuş. Tuvaletten yok diip kalkıp gidip odaya yere üstünr yapıyor. 1 hafta olcak ilerleme yok.Ay haritasına göre bayram zamanı bez biraktirma zamanıydı başlayan tüm arkadaşlarım kolaylıkla bir iki günde atlattılar, :) biz daha önce bırakmıştık zaten ama artık çocuklar baya büyüdü 3 yaşını doldurmaya yaklaştılar şimdiden sonra bez bırakmaları çok kolay iki gün zorlar seni sonrası kolay.
Sen kendin sürekli birebir ilgilenemediğin için öyle oluyor tahminimce.Istikrar çok önemli bez bırakmada.Hiç öyle olmuyor. İnatlaşıyor sanki. Tabi sürekli yanında da değilim. Annem biraz rahat çocuk ağlamasın aman aman diyor hep. Oğlum etraf kirlendi bak diyorum. Anneannem temizliyor yıkıor diyor. Anneme de bez bağla o zaman diyormuş. Tuvaletten yok diip kalkıp gidip odaya yere üstünr yapıyor. 1 hafta olcak ilerleme yok.
Maşallah şirineye :)
maşallah, bizde hâlâ tık yok.Kızlar biz de cumartesiden beri bezi bıraktık. Çok şükür hallettik gibi. Ama kakayı iki kere yaptı, biri şortuna birini lazımlığa. Ama kaka yapmada sorunumuz var hala sanırım. Günde iki kere yapan çocuk şimdiye kadar iki kere yaptı. Gece bağlamıyorum altını, zaten hep kuru kalkardı. Gece sıkıntı olmadı. Çişini ikinci gün 5 6 kere altına yaptı. Ondan sonra da yapmadı gelince hemen söylüyor çişini. Bi haftaya tamamen alışır diye düşünüyorum. Darısı isteyenlere
artık kimse girmiyor.biz memeyi bıraktık çok şükür.önce gündüzü azaltarak bitirdik 1ay öyle sadece gece uyurken emdi 26haziran onu da kestik. şimdi sıra bezde ama hiç niyeti yok gibi.kakasinin üstüne oturup oyun oynuyor
Kizlar nasilsiniz ne var ne yok cocuklari buyuttuk buralar iyice tenhalasti herkes iyidir umarim:)
Iyi gidiyor canim sukur yakinda Metehanin dogum gunu olacak.Gunler nasil geciyor hic anlamiyorumIyiyiz sen nasılsın nasil gidiyor 2 cocuklu hayat
evet canım sonunda bıraktık. çok şükür uzun sürdü ama azaltarak onu da üzmeden bırakabildik ama garip bir şekilde içim burkuldu, aramızda çok özel bir bağdı.Emmeyi bıraktınız mi masallah:) biz sbh öğle akşam devam . Bırakmaya hic niyeti ☹özlüyor da gün içinde kıyamıyorum. Bezi de birkmak gibi niyeti yok napcam bilmiyorum
Iyi gidiyor canim sukur yakinda Metehanin dogum gunu olacak.Gunler nasil geciyor hic anlamiyorum
evet canım sonunda bıraktık. çok şükür uzun sürdü ama azaltarak onu da üzmeden bırakabildik ama garip bir şekilde içim burkuldu, aramızda çok özel bir bağdı.
tuvalet konusunda bizim işimiz de zor, iç çamaşırı alıp başlayacağım bakalım
biz de öyleydik yavaş yavaş kestim ama geri adım da atmadım. öğlen uyuturken sallamaya başladım, öğlen emerek uyumayı bıraktı. sonra uyandıktan sonra emerdi sevdiği bir meyve,yemiş verdim unuttu. yavaş yavaş emme aralarını açtım. sabah uyanınca emiyordu, uyanınca masal anlatmaya başladım, bazen çizgi film açtım. onu da bıraktı bir süre sonra.gündüzü böylece 2ayda kestim.gece emmeye devam ettim yaklaşık 1.5ay daha artık sütüm iyice azaldı. bi akşam bu son emisimiz artık bırakıyoruz dedim,söz verdi.ertesi gece emmek istedi hani sondu dedim,bu son anne dedi uzun uzun emdi...uykuya dalarken almak istedim ama bu son dedi emdi öyle uyudu son kez mememde 26 haziran son gecemizdi böylece...içim burkuluyor düşününce, ben bile özlüyorumDoğru diyorsun o bağ cok farklı ama benim de biraktirmam lazim ama ne desem olmuyor
16 temmuz dogumlu canim zaman su misali ben de inanamiyorumDoğum günü müo kadar oldumu masallah