2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
haklısın canım kendimizi yıpratsak da aynı. çocukların da bir bildiği var, artık nasıl hissediyorlarsa. mama yiyor hala bıraktıramadım bi türlü. ona da üzülüyorum ama elbet bırakacak bir gün

Ayni durumdayım cocuk bizimlee cokmutlu oluyor. Keske hep yanında olsam.bende bu aralar taktım yine
....

haklısın canım kendimizi yıpratsak da aynı. çocukların da bir bildiği var, artık nasıl hissediyorlarsa. mama yiyor hala bıraktıramadım bi türlü. ona da üzülüyorum ama elbet bırakacak bir gün
Aynen canım :)
Mamayı en geç 18. Ayda bıraktırmanı tavsiye ederim. Mama ile aynı dönemde biberonu da bıraktırabilirsin. Sonrasında gittikçe güçleşiyor :/

Doğum günün kutlu olsun canim sevdiklerinle nice guzel yaslara oglumada dedesi öğretmiş bahceye çıkınca çiçek koparıp bana veriyor eriyorum resmen. Nasil güzel bir duyguymuş bu annelik

Sağol canım

Aynen canım :)
Mamayı en geç 18. Ayda bıraktırmanı tavsiye ederim. Mama ile aynı dönemde biberonu da bıraktırabilirsin. Sonrasında gittikçe güçleşiyor :/
evet nisan sonuna dek mühlet:) bazen bütün gün içmediği oluyor ama diş çıkarırken yemeğe yanaşmıyor mama istiyor mecbur kalıyorum. haydi bakalım az kaldı şurda nisana:)

İnşallah canım.Su an her dertlerinde anne diyorlar inşallah buyuyunce de en ufak dertlerinde annem buna care desinler anne desinler yeterTabi Allah dert vermesin de o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…