haklısın canım kendimizi yıpratsak da aynı. çocukların da bir bildiği var, artık nasıl hissediyorlarsa. mama yiyor hala bıraktıramadım bi türlü. ona da üzülüyorum ama elbet bırakacak bir günÜzülme canım belki de yememesinde bir hayır vardır. Sena maşallah çok toplu bir bebek. Böyle yemeyerek kilo dengeliyordur belki. Ben yemediği zamanlarda böyle düşünerek rahatlıyorum ve hiç üstüne gitmiyorum büyük kızımda çok uğraşırdım çok pişmanım o günlere.
sağol canım :)Allahım bu naısl bir şekerlik yaaa
ben kahvaltı yapmazsa yumurta sarısını muzla ezip veriyorum yiyor. benim kız da yemek yemiyor yine, tadına bile bakmıyor :/
günaydın kızlar. az önce banyodan çıkarken fark etmedim oğlum elini koymuş araya parmağını sıkmıştırdimbuz tutmaya çalıştım ama tutturmadi. dibinden morardı. inşallah tırnağı düşmez
madem öyle sen de çorbasına kat :) ben tarhana çorbasına yoğurtlu ve yumurtalı terbiye yapıyorum bir taşla birkaç kuş :))Her türlü denedim yumurtayi eline veriyorum iui günündeyse yiyor yoksa mümkün degil yemiyor
kızlar sabahlarımı kızımı anneme kayınvalideme bırakmak çok zoruma gidiyor ya özellik kayınvalidem e bırakmak işkence resmen kıızmdan ayrılmak istemiyorum işide bırakmak istemiyorum of valla bbu aralar bunu düşünmekten kafam agrıyorr
Aynen canım :)haklısın canım kendimizi yıpratsak da aynı. çocukların da bir bildiği var, artık nasıl hissediyorlarsa. mama yiyor hala bıraktıramadım bi türlü. ona da üzülüyorum ama elbet bırakacak bir gün
Kızlar bugün benim doğum günüm ve bugün kızım bana ilk kez çiçek verdi :) :)
Evdeyken annem eline yapma çiçekleri veriyordu, hadi annene götür, diyordu. Anneye çiçek verilir diyordu. Biraz önce parktan arabaya yürürken yerden papatya koparıp bana verdi :) Tabii papatyaları kafasından tutup kopardığı için biraz hırpalanmış görünüyor ama hayatımda aldığım en güzel hediye :) Eki Görüntüle 2250249
madem öyle sen de çorbasına kat :) ben tarhana çorbasına yoğurtlu ve yumurtalı terbiye yapıyorum bir taşla birkaç kuş :))
Sucuk, menemen, domatesli yumurta, ıspanaklı krep?
Ben kahvaltıda hiç puding vermedim o yüzden tarifim yok.
Akşamları tavuk suyu/kemik suyuna(en az 10 saat mum ateşte kaynamış) çorba veriyorum içine bir küçük dilim ekmek doğruyorum. Hazmı kolay gece uykuda rahatsız etmiyor.
evet nisan sonuna dek mühlet:) bazen bütün gün içmediği oluyor ama diş çıkarırken yemeğe yanaşmıyor mama istiyor mecbur kalıyorum. haydi bakalım az kaldı şurda nisana:)Aynen canım :)
Mamayı en geç 18. Ayda bıraktırmanı tavsiye ederim. Mama ile aynı dönemde biberonu da bıraktırabilirsin. Sonrasında gittikçe güçleşiyor :/
olur olur yayla çorbası mesela. tarhana şart değil.Tarhana çorbasını birakali da baya olduen sevdigi seyken simdi agzina koymuyor. Ama terbiyeli tavuk suyu olabilir onu cok seviyor bu ara
YarasınSağol canım
Evet canım hem emerken teskin olur hemde kolay karın doyurma metodu, kendi açısından çok haklı kuzucuk :)evet nisan sonuna dek mühlet:) bazen bütün gün içmediği oluyor ama diş çıkarırken yemeğe yanaşmıyor mama istiyor mecbur kalıyorum. haydi bakalım az kaldı şurda nisana:)
cok şükür şişme olmadı, dibinden morluk var.cok ağladı yavrumOyyy çok geçmiş olsun nasıl durum?
Bugun sordum canım doktora aynı seyi soyledi.Sanırım dişten bizimKarın ağrısı olur ateş illa olacak diye birşey yok
İnşallah canım.Su an her dertlerinde anne diyorlar inşallah buyuyunce de en ufak dertlerinde annem buna care desinler anne desinler yeterben de öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım, ev hanımıyım yani ve oğlumu yalnız büyütüyorum. ailem uzakta kayinvalidem eltimin kızını büyütüyor. tecrubesizligimle,pimpirikli ruh halimle sürekli araştırarak, sorarak büyütmeye çalışıyorum kuzey'i.anne olmak zor çalışsan da çalışmasan da... 1.5yildir uyku yok,dinlenme yok,karıkoca hayatı yok,sosyal hayat yok... dilerim bir gün "annecim sen çok iyi bir annesin" der :)
keşke ya bende takık durumdayım valla hiç sormaaa napcm bilmiyorumAyni durumdayımcocuk bizimlee cokmutlu oluyor. Keske hep yanında olsam.bende bu aralar taktım yine
....