Hiçbir turlu sırtını yere koymaya ikna olmuyor canım malesefCanım tuvalet eğitimi için çok erken. Çocukta travmaya sebep olabilir bu kadar erken başlamak. Ayakta bez değiştirmek seni çok yorar gerçekten. Ben yatak odasındaki ışığa oyuncaklar bağladım. Tavşan nerede diyorum. Bakıyor, gösteriyor falan dikkati dağılıyor ağlamıyor. Tavşanı alıp eline veriyorum, tekrar ışığa asıyorum falan. Zaman kazanıyorum.
Canım annemin buzluğu dolu ama dengeli beslenme diye bir kavram bilmiyor
Öyle mi acaba benimki de zorla yiyor bıraksam bütün gün aç gezer birkaç gündür çok yordu beni dün sebzeli makarna yaptım yağsız tuzsuz sadece onu yedi ne besleyiciligi varki diye üzüldüm ama yapacak bişey yok haşlama et köfte severdi yok onuda yemiyor birkaç gündür, kahvaltida tarhana çorbası icirdim valla yemeyen çocuk çok zor bir dakika oturmuyorlar koltuklarda masalarda anlamadım gitti bu enerjiyi nerden buluyorlar :) Hasta olmasınlar da dediğin gibi inşallah iştahları da açılır.:) bu aralar bizimkide rt yemiyormus hic bulgur makarna tarzi seyler yiyormus bu bir dönem sanırım
canım ben de geçen okudum bu aylarda ne yeme ne de uyku düzeni olmuyormuş. bi gün hiç yemezkenbi gün iki kişilik yermiş. düzelir canını sıkma, sağlığı yerinde olsun yeter çok şükürÖyle mi acaba benimki de zorla yiyor bıraksam bütün gün aç gezer birkaç gündür çok yordu beni dün sebzeli makarna yaptım yağsız tuzsuz sadece onu yedi ne besleyiciligi varki diye üzüldüm ama yapacak bişey yok haşlama et köfte severdi yok onuda yemiyor birkaç gündür, kahvaltida tarhana çorbası icirdim valla yemeyen çocuk çok zor bir dakika oturmuyorlar koltuklarda masalarda anlamadım gitti bu enerjiyi nerden buluyorlar :) Hasta olmasınlar da dediğin gibi inşallah iştahları da açılır.
canım bence bir tahlile götürGün geçmiyor ki yeni bir şeyle karsılasmayalım.Kızımın kakası yok mukusu var adeta ve deli dehşet bir pişik. Dişten olur mu acaba bu kadar. Değişik olarak ıspanak püresi yapmıstım 2 gun once onu yedi baska da değişik bir şey yok. Mukus ne demek bizzat gordum su ıkı gun de cok kotu
Bugun ıkıncı gun canım eger yarın da surerse goturecegım. Azı dişler şişmiş ondan mı bogazında akıntı var hala ondan mı yoksa ıspanak mı alerji yaptı bilemiyorum.Yarın da aynı olursa aksama gotureyım tahlıle. Acaba anlasılır mı ne oldugucanım bence bir tahlile götür
canım ben de geçen okudum bu aylarda ne yeme ne de uyku düzeni olmuyormuş. bi gün hiç yemezkenbi gün iki kişilik yermiş. düzelir canını sıkma, sağlığı yerinde olsun yeter çok şükür
götürmedim canım. iğne yaptırıyorum bide iliadin sıkıyorum burnuna. çok şükür düne göre daha iyi. sesi çıkıyor en azından. balgam da çıkardı bugün. boğazının feci hırıltısı geçti.liliyaa canım naptın gittiniz mi ikimci bir dr a? Kuzu nasıl oldu ?
Çok geçmiş olsun kuzuyagötürmedim canım. iğne yaptırıyorum bide iliadin sıkıyorum burnuna. çok şükür düne göre daha iyi. sesi çıkıyor en azından. balgam da çıkardı bugün. boğazının feci hırıltısı geçti.
sağol canımÇok geçmiş olsun kuzuya
bn oyuncakçıda oturttum buna sifona basıosun foşş diye ses geliyor. bnmki hemen kapağı açıp bakıyor su yok tekrar basıp tekrar basıyor fln çok güldürmüştü bizi bife oturup tis tis demiştiBizimkini de babası oturtmus kapak kapalı sekilde tabi hosuna gıtmemiş hiç ben de bir daha yapma korkar dedım.Gorseldeki gercek bir klozete benziyor belki bununla kolay alısır bızım klozet cok seviyor ya hani
bizde herşeyini taşımıyoruz yiyecek için tabi orası da ev sonuçta yemek pişiyor. ama kıyma daha sık yediği için götürüyorum mesela. annem sürekli yoğurt mayalamadığından yoğurt götürüyorum kefir annemler içmez almazlar ondan götürüyorum yoksa meyve fln taşımıyorumBen de bir plana göre yapsam iyi olacak canım. Sık sık markete gidip annemin evine alışveriş yapıyorum ama hafta başından bıraksam daha düzenli olur
Endişende çoook haklısın bizde karbonhidrat çok düşük protein ağırlıklı gidiyoruz dünyada önde gelen tüm sağlıklı beslenme diyetleri de biliyorsun bu şekilde ilerliyor. Ben bahsetmiştim bizde öğlen menüsü et/tavuk/balık aslında hazırlamak en basit onlarsa tavuğu haşla ver balığı buğula ver eti kavur haşla ya da döküm tavada pişir ver hele döküm tavada antrikot 6 dkda hazır yemek. Bence annenden beklemek yerine sen duruma el atabilirsin Mesela sabahtan yiyeceğini annene götürürsün yanında ya da alıp annenin buzluğa atarsın çıkarıp suya atıp haşlar.Canım annem hep karbonhidrat ağırlıklı besliyor. Öğlen eve geliyorum. Pirinç pilavı, patates yemeği ve şehriye çorbası yapmış. Hiç protein yok yaptığı yemeklerde. Defalarca anlattım ama çocuk uyuyunca ne kolay geliyorsa onu yapıyor galiba. Bu yıl çalıştığıma pişman oldum resmen. Hem çok kötü besliyor hem de çok sık yediriyor. Ben de ileride bizim gibi olur diye korkuyorum. Üç kardeşiz ve üçümüzde de yeme bozukluğu var
Doktora mı gitseniz canım? Boğaz kötüyse kulağa vurabilir.şimdi ateşlenmiş boğazı çok fena durumda
Şimdi gördüm çooook geçmiş olsun, illadini ben veriyorum ancak ventolin sıkıntılı onun yerine buhar makinesine okaliptüs veya nane yağını tercih etmek daha mantıklı çünkü ventolinin astım bronşite sebep olduğu ispatlandı. Antibiyotik konusu aileye kalmış bir seçim canım. Allah yardımcın olsun olsun şifa versin.doktordan geldik. boğaz ve kulak enfeksiyonu :/ bir ton ilaç yazdı. buhar verildi ama durmadı, yarım bıraktık. evde buhar makinaaı var dedim. solüsyon yazdı. antibiyotik iğne var günde iki kez, 5 gün sürecek. iğne nasıl ki? şurup bile değil o kadar ağır mı durumu ya. iliadin sprey yazmış ama o da 2 yaş altına vermeyin diyor... reçete şu:
Eki Görüntüle 2248327
Annem onu şikayet ettiğimi duymuş gibi bugünlük çeşitli şeyler yapmışEndişende çoook haklısın bizde karbonhidrat çok düşük protein ağırlıklı gidiyoruz dünyada önde gelen tüm sağlıklı beslenme diyetleri de biliyorsun bu şekilde ilerliyor. Ben bahsetmiştim bizde öğlen menüsü et/tavuk/balık aslında hazırlamak en basit onlarsa tavuğu haşla ver balığı buğula ver eti kavur haşla ya da döküm tavada pişir ver hele döküm tavada antrikot 6 dkda hazır yemek. Bence annenden beklemek yerine sen duruma el atabilirsin Mesela sabahtan yiyeceğini annene götürürsün yanında ya da alıp annenin buzluğa atarsın çıkarıp suya atıp haşlar.
Kaş gündür mukuslu kaka va günde kaç kere dışkılıyor? çok çektim malum mukuslu kaka dan yardımcı olabilirim belki.Gün geçmiyor ki yeni bir şeyle karsılasmayalım.Kızımın kakası yok mukusu var adeta ve deli dehşet bir pişik. Dişten olur mu acaba bu kadar. Değişik olarak ıspanak püresi yapmıstım 2 gun once onu yedi baska da değişik bir şey yok. Mukus ne demek bizzat gordum su ıkı gun de cok kotu