2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
walla canım bence başka bir doktora git. ilaç kullan ya da kullanma demek bana düşmez ama kanda enfeksiyon yoksa antibiyotik gereksiz. bizim crp 7.5 çıkmıştı doktor serum takalım dedi üst sınır 5 ben çok yüksek değil diye istemedim. antibiyotik şurup verdim.doktorun verdiği nefes açıcılari kullanmadım.ilac ve doktor işi çok sıkıntılı. ama bu kadar ilacı veriyorsa bir başka doktora danış bence

bnmkide aynı tuvaletin kapısını kapalı tutuyoruz ama kapının önüne oturup kaka yapıyor. bazen de tis tis dio bakıyorum gerçekten çiş yapmış oluyor. ama yapınca mı söylüyor yapmadan önce mi bez olduğu için anlayamıyorum. bn bu yaz alıştırmak istiyorum diğer yaz çok geç geliyor. bez bağlamak bizde de işkence. kaçmalar ağlamalar yatırınca geri kalkmalar.

çok sağol canım iğne yarın başlıyor o zamana kadar düşüneyim 2. bir doktoru
geçmiş olsun canım mümkünse bence de 2. bir doktor görsün. oğlum son hasta olduğunda influenza da yani. nöbetçi doktora götürdük test fln yapmadan boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotiği yazdı gönderdi. ertesi gün ateşi düşmeyince kendi doktoruna gittik boğazı temiz dedi. ateşi düşmediğinden influenza dedi virüs kaynaklı antibiyotik vermiyorum dedi başa bir ilaç verdi 3 güne toplar dedi gerçekten ateşi düşmeye başladı 3. gün. diğer doktorun lafına baksaydık 1 hafta antibiyotik vercektik ağlata ağlata (şurup içmek istemiyor ağlıyor)

Kakadan emin oluyorum cunku comelıp yapıyor ve cıdden banyoya goturup hemen klozetin onune comelip yapıyor ama çişi de yapınca bezini çekiştiriyor.Bu yaz baslarım ben de galiba. Bebekle zor mu olur kolay mı bılemıyorum ama kızım heveslıyken kac ırmak istemiyorum. Aynı bızım klozetler seklinde lazımlıklar var onlarla mı baslasak yoksa adaptör mü alsak klozete bilemedim ama

bn haftalık giyeceklerini ve yiyeceklerini (kefir yoğurt gibi) pztden götürüyorum anneme cuma da geri alıyorum yıkanacaklarla birlikte. hergün çanta taşımıyoruz yani

bnm ki klozeti merak ediyor bn bi kere buraya çiş yapıyoruz sonra sifona basıyoruz çişler gidiyor el salla dedim şimdi sifona basıp el sallıo bi kere oturtayım dedm adaptör olmadan çok korkutucu hemen kaldır beni dedi içine düşcek gibi oluyor. aalında lazımlıkla uğraşmadan adaptörle alışsın istedim ama ayaklarını yere basıp güç almadan kakasını yapması zor oluo diye okudum lazımlıkla başlayın die çok gördüm ikea lazımlık sipariş ettm bakalım napacağız

Bizimkini de babası oturtmus kapak kapalı sekilde tabi hosuna gıtmemiş hiç ben de bir daha yapma korkar dedım.Gorseldeki gercek bir klozete benziyor belki bununla kolay alısır bızım klozet cok seviyor ya hani

Eklentiler

• Screenshot_20190321-190638.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 29
kana bakmadı ki işin garibi de o. bu doktor daha önce kan değeri iyi olduğu halde kan ilacı yazanla aynı. ben yarın tekrar gideyim ya. bu akşam üstü de iğnenin 1 dozunu vurdurduk. annem ve babam yaptır dedi. gece de rahat uyur dedi. kızımın sesi biraz daha iyi sabaha göre. bide hastanede bir iğne yaptılar nefes açıyormuş güya. şimdi uyuyor balgamı var. arada boğazını tıkıyor öksürüyor bu yüzden.
yarın tekrar gidecem başka doktora çok sağol canım.

bak ya aynısı yapmış bizimkiyle. ne kadar farklı iki tanı... hey allahım. tamam yarın tekrar götürecem teşekkür ederim

bn haftalık giyeceklerini ve yiyeceklerini (kefir yoğurt gibi) pztden götürüyorum anneme cuma da geri alıyorum yıkanacaklarla birlikte. hergün çanta taşımıyoruz yani
Ben de bir plana göre yapsam iyi olacak canım. Sık sık markete gidip annemin evine alışveriş yapıyorum ama hafta başından bıraksam daha düzenli olur

Dr bize ventolin vermisti bende buradaki yorumlara istinaden vermedim öksürük daha cok artti..sonra verdim kesildi öksürüğü

Sen bilirsin canım ama gecen bir yazi okudum tuvalet eğitimi ile ilgili. Cocuklar 2-2.5 yasinda kas gelisimini tamamladıkları icin bu aylarda tuvalet eğitimi vermek daha dogru oluyormuş.

Normal üç tekerli çocuk bisikleti aldım. Evde biniyor, biz itiyoruz. Seneye pedal çevirmeyi öğrenir herlde. Bu yaz için ebeveyn kontrollü bisiklet almak istiyorum. Aliexpress ye Harika şeyler var ama çok pahalı

Onlar bende cok beğeniyorum ama alırımya binmezse diyorum

Aynen canım ben de öyle yapayım dedim, dün kasaba gittim. Elektrik kesikmiş kıyma alamadım :) :) Önümüzdeki hafta yapıp götüreceğim mutlaka

Bende öyle yapiyorum..buzluğa köfte küçük parcalar halinde haslanmis et,gerdan,ciğer,tavuk.koyuyorum annem ordan çıkarıp sogan ile filan yemek yapıyor veriyor..pratik oluyor baya.

Kızlar doğuma gittiğim kiloya ulaştım
iki ayda dört kez diyete başlayıp bıraktım. Bunaldıkça çikolata yedim. Toplam 7 kilo aldım
Düşükle ilgili vicdan azabından kurtulamıyorum. Psikolojik yardım almak lazım galiba

Canım tuvalet eğitimi için çok erken. Çocukta travmaya sebep olabilir bu kadar erken başlamak. Ayakta bez değiştirmek seni çok yorar gerçekten. Ben yatak odasındaki ışığa oyuncaklar bağladım. Tavşan nerede diyorum. Bakıyor, gösteriyor falan dikkati dağılıyor ağlamıyor. Tavşanı alıp eline veriyorum, tekrar ışığa asıyorum falan. Zaman kazanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…