canım enfeksiyon çok mu yüksek ?iğne verdi. ventolin bize de yazmıştı ama aştım ataklarında anı müdahale için diyor ben vermedim.bizim öksürük vardı aşırı balgamliydi. diğer ilaçları bilmiyorum.kadir tuğcu 'ya sor diyeceğim ama o da tatildedoktordan geldik. boğaz ve kulak enfeksiyonu :/ bir ton ilaç yazdı. buhar verildi ama durmadı, yarım bıraktık. evde buhar makinaaı var dedim. solüsyon yazdı. antibiyotik iğne var günde iki kez, 5 gün sürecek. iğne nasıl ki? şurup bile değil o kadar ağır mı durumu ya. iliadin sprey yazmış ama o da 2 yaş altına vermeyin diyor... reçete şu:
Eki Görüntüle 2248327
öksürük yok öksürük şurubu yazmış hem de 3 yaş üstü! nasıl yazabiliyorlar anlamıyorum. ventolin de daha birkaç aylıkken yazılan bir ilaç, o zaman içeriğini okuyup çöpe atmıştım.canım enfeksiyon çok mu yüksek ?iğne verdi. ventolin bize de yazmıştı ama aştım ataklarında anı müdahale için diyor ben vermedim.bizim öksürük vardı aşırı balgamliydi. diğer ilaçları bilmiyorum.kadir tuğcu 'ya sor diyeceğim ama o da tatilde
Geçmişolsun canım. Burda dr ların reçetesini sorgulamamız ne kadar ironik. Herşeye antibiyotik yazdıkları için.. halimize bak. Bence bir dr a daha götür çocuğu. Bizden devlet hastanesi ciğer filmi istemişti başka hastaneye de götürelim bakalım aynı şeyi isterse yaptırırız dedik bi götürdük ciğeri tertemiz dedi. Röntgen falan çektirmedik iyileşti 3 günde. Şimdi senin yetine koyuyorum kendimi versen bi türlü vermesen çocuk hasta. Bi hekim daha görsün bari.öksürük yok öksürük şurubu yazmış hem de 3 yaş üstü! nasıl yazabiliyorlar anlamıyorum. ventolin de daha birkaç aylıkken yazılan bir ilaç, o zaman içeriğini okuyup çöpe atmıştım.
vallahi test bile yapmadan iğne antibiyotik yazdı aryık neye göreyse. ben böyle olacağını biliyordum ya. napim iğneyi yaptırmayim mi. offf
6-7 yaş tavsiye ediliyor özellikle 7 yaş. Yeğenim için çok araştırmıştık bizde ve tüm ürologlar(6 üroloğa sorduk) erken yaşta yaptırmaya hayır demişti.
Çok şeker :) benim yavrumun bana böyle güzel şeyler söyleyeceği günler gelecek mi acaba:) kurtuldun canım gözünaydın buarada. Artık herşey güzel olacak inşallah.Amin canım inşallah cok sagol.dun eve gittigimde surati asıktı tabi.ama snra bana sarıldı olması gereken buydu annem dedisen elinden gelen herseyi yaptin vs dedi.snra toparladi yuzu gulmeye basladi :)
iğneleri yaptırayım ya napim. çok sağol canımliliyaa geçmiş olsın canım, ben senin yerinde olsam iğneleri yaptırırdım. Ateşten korkuyorum artık ben. Hastalığı ağır gibi duruyo kuzunun. Artık nasıl karar verirsen umarım hemen iyileşir.
şurubu vermicem zaten. bana kalsa kendi halinr bırakacam da acı çekiyor çocuk. antibiyotik şurup bile değil oma kafam takıldı. test de yapmadı. birine daha mı gideyim. hiç bildiğim doktor yok ki. hasbel kader artıkGeçmişolsun canım. Burda dr ların reçetesini sorgulamamız ne kadar ironik. Herşeye antibiyotik yazdıkları için.. halimize bak. Bence bir dr a daha götür çocuğu. Bizden devlet hastanesi ciğer filmi istemişti başka hastaneye de götürelim bakalım aynı şeyi isterse yaptırırız dedik bi götürdük ciğeri tertemiz dedi. Röntgen falan çektirmedik iyileşti 3 günde. Şimdi senin yetine koyuyorum kendimi versen bi türlü vermesen çocuk hasta. Bi hekim daha görsün bari.
canım enfeksiyon çok mu yüksek ?iğne verdi. ventolin bize de yazmıştı ama aştım ataklarında anı müdahale için diyor ben vermedim.bizim öksürük vardı aşırı balgamliydi. diğer ilaçları bilmiyorum.kadir tuğcu 'ya sor diyeceğim ama o da tatilde
Canım gecmıs olsun. Ventolin daha once konusulmustu grupta bronsları acıyor rahatlatıyor ama bronsları genısletdıgınden mikrop cıgerlere daha kolay ınıyor demıstı bır arkadas. İğne konusunda bir şey diyemiyorum ama ben korkarım sahsen yaptırmaya. Teshiş olarak bronşit yazmıs belki de iğne olmazsa daha da kötüleşir Allah korusun doktor daha iyi bilir tabi. Ama senin yerinde olsam baska bir doktora daha goturur ona gore o da yaptır derse mecbur yaptırırdım.öksürük yok öksürük şurubu yazmış hem de 3 yaş üstü! nasıl yazabiliyorlar anlamıyorum. ventolin de daha birkaç aylıkken yazılan bir ilaç, o zaman içeriğini okuyup çöpe atmıştım.
vallahi test bile yapmadan iğne antibiyotik yazdı aryık neye göreyse. ben böyle olacağını biliyordum ya. napim iğneyi yaptırmayim mi. offf
Kendi haline olmaz canım ya anladığım kadarıyla haifi bir şey değil. Allah korusun iyice kötüleşirse yavrucak hastaneye yatma durumu falan olur daha da zorlanırsınız.Sen en iyisi iyi bir özele götür netten yorumlara bakıp tahlil iste yapmasa bile. Ona gore ıgnesını surubunu verırsın canım.şurubu vermicem zaten. bana kalsa kendi halinr bırakacam da acı çekiyor çocuk. antibiyotik şurup bile değil oma kafam takıldı. test de yapmadı. birine daha mı gideyim. hiç bildiğim doktor yok ki. hasbel kader artık
çok sağol canım iğne yarın başlıyor o zamana kadar düşüneyim 2. bir doktoruCanım gecmıs olsun. Ventolin daha once konusulmustu grupta bronsları acıyor rahatlatıyor ama bronsları genısletdıgınden mikrop cıgerlere daha kolay ınıyor demıstı bır arkadas. İğne konusunda bir şey diyemiyorum ama ben korkarım sahsen yaptırmaya. Teshiş olarak bronşit yazmıs belki de iğne olmazsa daha da kötüleşir Allah korusun doktor daha iyi bilir tabi. Ama senin yerinde olsam baska bir doktora daha goturur ona gore o da yaptır derse mecbur yaptırırdım.
Düşün canım geçmiş olsun tekrarçok sağol canım iğne yarın başlıyor o zamana kadar düşüneyim 2. bir doktoru
Normal üç tekerli çocuk bisikleti aldım. Evde biniyor, biz itiyoruz. Seneye pedal çevirmeyi öğrenir herlde. Bu yaz için ebeveyn kontrollü bisiklet almak istiyorum. Aliexpress ye Harika şeyler var ama çok pahalıBisiklet nasıl bir şey aldın canım
Ben gece sonraki gün için bilgisayarda çalışıyorum canım. Bir de taze yedirme konusunda çok hassasım canım. Önceki gün yapılan yemekteki vitaminler ölüyor, hem de yemek bekleyince bakteri üretiyor. Sabah çocuğu anneme üç çantayla falan bırakıyoruz. Yemek tencerelerini de taşıyamayız muhtemelen.Annemin kızıma baktığı süreçte ben gece yatmadan hazırlıyodum yemeğini, gündüz de annem yediriyodu. İçin rahat değilse sen de öyle yapsana.
Ben de oyle bir sey dusundum kanz da vardı sanırım ona bakacağım birNormal üç tekerli çocuk bisikleti aldım. Evde biniyor, biz itiyoruz. Seneye pedal çevirmeyi öğrenir herlde. Bu yaz için ebeveyn kontrollü bisiklet almak istiyorum. Aliexpress ye Harika şeyler var ama çok pahalı
Anladım canım. Arada annenin buzluğuna köfte falan yapıp atabilirsin, annen için de pratik olur. Bi şekilde yola girer ya.Ben gece sonraki gün için bilgisayarda çalışıyorum canım. Bir de taze yedirme konusunda çok hassasım canım. Önceki gün yapılan yemekteki vitaminler ölüyor, hem de yemek bekleyince bakteri üretiyor. Sabah çocuğu anneme üç çantayla falan bırakıyoruz. Yemek tencerelerini de taşıyamayız muhtemelen.
Aynen canım ben de öyle yapayım dedim, dün kasaba gittim. Elektrik kesikmiş kıyma alamadım :) :) Önümüzdeki hafta yapıp götüreceğim mutlakaAnladım canım. Arada annenin buzluğuna köfte falan yapıp atabilirsin, annen için de pratik olur. Bi şekilde yola girer ya.