- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
Ben de yeni aldım canım. Yarın kargoyla gelecek inşallah. Kızım çok hareketlendi ve evdeki oyuncakları artık yetmiyor. Salıncak da almıştım. Yanına kaydırak ve bisiklet aldım şimdi. Salonda bir köşeye onları koyacağımKızlar kaydırak alan oldu mu eve ebebekteki nasıl acaba cok mu hafıf devırebılır mı. Dolunay oyuncakları kaydıraktan kaydırmaya bayılıyor baya da oyalanıyor. Balkona koyayım yazın dıyorum ya da odada da oynar parka gıdemedıgımız zamanlar
mesela muz ztn hergün 1 tane yiyor mesela kefir ztn hergün 1 çay bardağı içiyor. başka da pek sevdiği bişey yok. balık haftada 1 veriyoruz seviyor. köfte seviyor ama hergün versem bıkar mesrla pilav delisiydi annem bişey yemiyor diye pilav çok vermiş şimdi hiç yemiyorÇok sevdiği şeyler vardır di mi canım. Onları her öğüne ekleyebilirsin
Berbat bir deneyimdi
Eşim gece geldi işlerini ayarlamış gelirken kv demide getirmiş
Sabah erkenden gittik
Önce serum takacağız bitince ameliyathaneye alınacak dedi
Doktor genel anesteziye karar vermişti
Cerrah ve anestezi doktoru çok iyi diye seçtik hastaneyi
Ama hayatımda hiçbirşeye bu kadar pişman olmamıştım
Hemşireler berbat çıktı
Elllerini ayaklarını kol içi bir sürü yeri deneyip serumu takamadılar
Her yeri morardı kuzumun
Saatlerce aç kaldı uzadıkça iyice zorlandık
Takamayacaksanız denemeyin dedim
Her seferinde olurmu şimdi takarız dediler
En son biri geldi ameliyat elbisesiyle
Giydirelim doktor bey ameliyathanede takacak dediler
Ben girebiliecekmiyim dedim hayır
E serum bitene kadar nolacak
Orda bekleyecekmiş
Buz gibi yer zaten korktu
Seum 40 dk civarında bitiyor nasıl bırakayım
Kağıt imzalayıp çıkış yaptırdım
Ellerine bakıp bakıp ağlıyor
O sinirle eşimlede tartıştım gönderdim şehir dışına
Moral falan kalmadı
Hayırlı olsun canım. Gelince yazarmısın cok hafıf mi. Dolunay top havuzunu oyun cadırını hepsini ters çeviriyor hepBen de yeni aldım canım. Yarın kargoyla gelecek inşallah. Kızım çok hareketlendi ve evdeki oyuncakları artık yetmiyor. Salıncak da almıştım. Yanına kaydırak ve bisiklet aldım şimdi. Salonda bir köşeye onları koyacağım
Aynen canım. Kızım da koca oyuncak kutusunu ters çevirip içindeki her şeyi döküveriyor. İnşallah güvenli bir kaydıraktır. Gelince yazarımHayırlı olsun canım. Gelince yazarmısın cok hafıf mi. Dolunay top havuzunu oyun cadırını hepsini ters çeviriyor hep
Makarna da seviyordur muhtemelen. Kaşar da çok besleyicimesela muz ztn hergün 1 tane yiyor mesela kefir ztn hergün 1 çay bardağı içiyor. başka da pek sevdiği bişey yok. balık haftada 1 veriyoruz seviyor. köfte seviyor ama hergün versem bıkar mesrla pilav delisiydi annem bişey yemiyor diye pilav çok vermiş şimdi hiç yemiyor
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin benim kızları anlatıyor gibisin başta büyük kız oldu sonra ufaklık ve ufaklıkta dün gece kustu. Burun akıntısı ona bağlı geniz akıntısı geniz akıntısı yüzünden öksürük ve kusma şeklinde gidiyor inşaallah hemencecik iyi olurlar.kızımın 4-5 gündür burnu dutmadan akıyor yara oldu silmekten. gece uyuyamıyor nefes alamadığı için. bu sabah ses kısıklığı ve kuru bir öksürükle uyandı. hani öksürürken boğazın yırtılırcasına acır ya, öyle. tanıyorum bu öksürüğü. akşam da yattıktan sonra midesinde ne varsa kustu. hayırdır inşallah ya
Canım Allah inşaallah bu yeni yaşamda senin önüne hep güzellikler çıkarsın yolunu açsın iyi insanlarla muhatap etsin. Umarım herşey çok güzel olur.Cok gecmis olsun canım
Aynen ole canım bende sasiriyorum artik yaotiklarina.edepsizligi ele aldi iyice..bosandik bugun cok sukur.insallah bundan snrada rahat birakir :/
Geldi canim sagol.tek celsede bitti cok sukur..
Mahkemeye geldi canim tek celsede bitti.ama snrasinda tel acarak msj atarak taciz tehdit edip durdu.hic orali olmadim.umarim cabuk gecer bu gunler...
Cok gecmis olsun canim.gecen hafta benim kuzuda ayni oldu.burnu su gibi aktibol dus aldirdim burun damlasi kullandim.alerjikte olabiliyor ilkbaharda.1 haftada atlatti cok sukur.sizinde tez zamanda gecer gider insallah...
multivitamini bilmiyorum canım, bendeki sadece balık yağı. günlük doz öneriliyor.Her gün vermeye gerek var mı canım? Yani insan her gün balık yemez, ondaki yağı almaya da ihtiyaç duymaz diye düşünüyorum. Ben balık yağlı multivitamin aldım. Üç günde bir veriyorum
Bana çok güzel göründü canım, yediklerine dikkat ettikten sonra sorun olmaz Allahın izniyle. Un ve şekerden uzak durmak önemli diye düşünüyorum.Boyunu bilmiyorum canım. Üç ay önce 85 civarıydı galiba. Bacaklarının üst kısmı tombiş, onun dışında göbüş falan hiç yok
Geçmiş olsun diyelim o zaman inşaallah kısa zamanda normale döner.Krup degıl canım sanırım cunku sıddetli bir öksürük yok şükür. Ama boyle bogazında bir sey var iyice oksurse gececek gibi sanki. Burnu akıyor seffaf akıntı.
Pilsan bingo kaydırak kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederimKızlar kaydırak alan oldu mu eve ebebekteki nasıl acaba cok mu hafıf devırebılır mı. Dolunay oyuncakları kaydıraktan kaydırmaya bayılıyor baya da oyalanıyor. Balkona koyayım yazın dıyorum ya da odada da oynar parka gıdemedıgımız zamanlar
6-7 yaş tavsiye ediliyor özellikle 7 yaş. Yeğenim için çok araştırmıştık bizde ve tüm ürologlar(6 üroloğa sorduk) erken yaşta yaptırmaya hayır demişti.Cok iyi yapmissin canım. Yazik cocugaherseyde bir hayır vardır mutlaka. biz yaptırmadık hala sünnetini. Esim saglik sektöründe çalışıyor urologlarin kendi cocuklarini erken yasta sünnet ettirmediklerini söylüyor. Bekliyoruz bakalimkac yasinda yaptiracaz
Canım annem hep karbonhidrat ağırlıklı besliyor. Öğlen eve geliyorum. Pirinç pilavı, patates yemeği ve şehriye çorbası yapmış. Hiç protein yok yaptığı yemeklerde. Defalarca anlattım ama çocuk uyuyunca ne kolay geliyorsa onu yapıyor galiba. Bu yıl çalıştığıma pişman oldum resmen. Hem çok kötü besliyor hem de çok sık yediriyor. Ben de ileride bizim gibi olur diye korkuyorum. Üç kardeşiz ve üçümüzde de yeme bozukluğu varBana çok güzel göründü canım, yediklerine dikkat ettikten sonra sorun olmaz Allahın izniyle. Un ve şekerden uzak durmak önemli diye düşünüyorum.
Annemin kızıma baktığı süreçte ben gece yatmadan hazırlıyodum yemeğini, gündüz de annem yediriyodu. İçin rahat değilse sen de öyle yapsana.Canım annem hep karbonhidrat ağırlıklı besliyor. Öğlen eve geliyorum. Pirinç pilavı, patates yemeği ve şehriye çorbası yapmış. Hiç protein yok yaptığı yemeklerde. Defalarca anlattım ama çocuk uyuyunca ne kolay geliyorsa onu yapıyor galiba. Bu yıl çalıştığıma pişman oldum resmen. Hem çok kötü besliyor hem de çok sık yediriyor. Ben de ileride bizim gibi olur diye korkuyorum. Üç kardeşiz ve üçümüzde de yeme bozukluğu var
Bisiklet nasıl bir şey aldın canımAynen canım. Kızım da koca oyuncak kutusunu ters çevirip içindeki her şeyi döküveriyor. İnşallah güvenli bir kaydıraktır. Gelince yazarım
Sagol canım bakayım ona daPilsan bingo kaydırak kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
şimdi ateşlenmiş boğazı çok fena durumdaCanım çok geçmiş olsun Allah şifa versin benim kızları anlatıyor gibisin başta büyük kız oldu sonra ufaklık ve ufaklıkta dün gece kustu. Burun akıntısı ona bağlı geniz akıntısı geniz akıntısı yüzünden öksürük ve kusma şeklinde gidiyor inşaallah hemencecik iyi olurlar.
makarna belli olmuyor bazen yiyor bazen tükürüyor. kaşar kahvaltıda veriyoruz ya yumurtayla ya da tek ama küçücük bir dilim anca yiyorMakarna da seviyordur muhtemelen. Kaşar da çok besleyici