2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben de yeni aldım canım. Yarın kargoyla gelecek inşallah. Kızım çok hareketlendi ve evdeki oyuncakları artık yetmiyor. Salıncak da almıştım. Yanına kaydırak ve bisiklet aldım şimdi. Salonda bir köşeye onları koyacağım

Çok sevdiği şeyler vardır di mi canım. Onları her öğüne ekleyebilirsin
mesela muz ztn hergün 1 tane yiyor mesela kefir ztn hergün 1 çay bardağı içiyor. başka da pek sevdiği bişey yok. balık haftada 1 veriyoruz seviyor. köfte seviyor ama hergün versem bıkar mesrla pilav delisiydi annem bişey yemiyor diye pilav çok vermiş şimdi hiç yemiyor

Cok iyi yapmissin canım. Yazik cocuga herseyde bir hayır vardır mutlaka. biz yaptırmadık hala sünnetini. Esim saglik sektöründe çalışıyor urologlarin kendi cocuklarini erken yasta sünnet ettirmediklerini söylüyor. Bekliyoruz bakalimkac yasinda yaptiracaz

Hayırlı olsun canım. Gelince yazarmısın cok hafıf mi. Dolunay top havuzunu oyun cadırını hepsini ters çeviriyor hep

Çok sağolun kızlar tek tek alıntılayamadım telde bi sorun var
Genel anestezinin zor kısmı aç kalması
Bebek için çok uzun süreç
Biz çok zorlandık
Bütün gece kucakta gezdirerek uyuttum
Sabahdan öğlene kadar mama mama diye dolandı kuzum
Doktorumuz çocuk cerrahı idi
Şehrimizdeki en iyisi ama bize nasip değilmiş
Anestezi uzmanı eşime ben zaten önermiyorum aslında ama cerrah yada ürolog karar verdiği için yapıyorum
1 yaşından küçükse lokal yapabiliyoruz ama 1-5 yaş arası genel anestezi oluyor
Aslında hiç gerek yok bence en doğrusu 1 yaşı geçtiyse sağlıksal bir zorunluluk yoksa 6 yaşında yaptırmak demiş
Ben zaten bugünden sonra uzun süre sünnet düşünemem sanırım 6 yaşına gelince yaptırırız
Hemşireler hakkında şikayetçi oldum ama birşey çıkacağınıda sanmıyorum
Hiçbiri yapamadı ama 2 tanesi en azından insancıl yaklaştılar oğlumu sakinleştirmeye çalıştılar özür dilediler falan
Diğerleri saçma sapan çocuk kilolu napalım bizle alakası yok falan dediler
Sanki görevleri zayıf bebeklerle ilgilenmek
Çok kiloluda değil oğlum
Kendileri çay poğaça falan dolanıyor
Çocuk kaç saattir aç daha fazla nasıl dayansın diyorum
Bişey olmaz diyor
Ee bak siz dayanamışsınız mesai içinde kahbaltı yapıyorsunuz dedim
Ters ters bakıyorlar
Yine iyi sakin kaldım
Gerçi ağlamaktan halim kalmadı onlara çatmaya

Makarna da seviyordur muhtemelen. Kaşar da çok besleyici

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin benim kızları anlatıyor gibisin başta büyük kız oldu sonra ufaklık ve ufaklıkta dün gece kustu. Burun akıntısı ona bağlı geniz akıntısı geniz akıntısı yüzünden öksürük ve kusma şeklinde gidiyor inşaallah hemencecik iyi olurlar.

Canım Allah inşaallah bu yeni yaşamda senin önüne hep güzellikler çıkarsın yolunu açsın iyi insanlarla muhatap etsin. Umarım herşey çok güzel olur.

Her gün vermeye gerek var mı canım? Yani insan her gün balık yemez, ondaki yağı almaya da ihtiyaç duymaz diye düşünüyorum. Ben balık yağlı multivitamin aldım. Üç günde bir veriyorum
multivitamini bilmiyorum canım, bendeki sadece balık yağı. günlük doz öneriliyor.

Boyunu bilmiyorum canım. Üç ay önce 85 civarıydı galiba. Bacaklarının üst kısmı tombiş, onun dışında göbüş falan hiç yok
Bana çok güzel göründü canım, yediklerine dikkat ettikten sonra sorun olmaz Allahın izniyle. Un ve şekerden uzak durmak önemli diye düşünüyorum.

Pilsan bingo kaydırak kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

6-7 yaş tavsiye ediliyor özellikle 7 yaş. Yeğenim için çok araştırmıştık bizde ve tüm ürologlar(6 üroloğa sorduk) erken yaşta yaptırmaya hayır demişti.

Bana çok güzel göründü canım, yediklerine dikkat ettikten sonra sorun olmaz Allahın izniyle. Un ve şekerden uzak durmak önemli diye düşünüyorum.
Canım annem hep karbonhidrat ağırlıklı besliyor. Öğlen eve geliyorum. Pirinç pilavı, patates yemeği ve şehriye çorbası yapmış. Hiç protein yok yaptığı yemeklerde. Defalarca anlattım ama çocuk uyuyunca ne kolay geliyorsa onu yapıyor galiba. Bu yıl çalıştığıma pişman oldum resmen. Hem çok kötü besliyor hem de çok sık yediriyor. Ben de ileride bizim gibi olur diye korkuyorum. Üç kardeşiz ve üçümüzde de yeme bozukluğu var

Annemin kızıma baktığı süreçte ben gece yatmadan hazırlıyodum yemeğini, gündüz de annem yediriyodu. İçin rahat değilse sen de öyle yapsana.

şimdi ateşlenmiş boğazı çok fena durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…