Belki balgam atamadığı yuttuğu için kusmuştur çok geçmiş olsun. Ballı ılık ıhlamur falan içir boğazını yumuşatsın kıyamam ya. Benim kız da iki gündür burnu akıyo öksürük vardı ara ara şimdi de sesi kısılmış gibi azıcık. Kreşe başladı başlayalı her hafta hasta olur oldusağol canım. burun tıkanıklığı sümük dolu olduğu için. yatmadan çekiyorum ama yine doluyor. bu kusma niye ki acaba o korkuttu beni.
naaıl geöti sünnet yeni gördüm msjınıKızlar merhaba
Yarın oğlum sünnet olacak
Çok zor oluyormu?
Tek başıma olacağım eşimin şehir dışı görevi var
Kendi ailem başka şehirde
Kv yakın sayılır ama görüşmüyorum normalde
Arasam gelir ama bilemedim
Sizce tek başıma üstesinden gelebilirmiyim
Önerilerinize yardımlarınıza ihtiyacım var
bide yapıp yapıp yemediğini düşün. bnm oğlan yemiyor mesela hala 10 kgÜç-dört öğün normalmiş ama hazırlamaktan yoruldum artık. Aynı şeyi yiyince de içime sinmiyor
balgam yapıyor olabilir ama bi doktora git bence crp bakılsın.sağol canım. burun tıkanıklığı sümük dolu olduğu için. yatmadan çekiyorum ama yine doluyor. bu kusma niye ki acaba o korkuttu beni.
İnşallah balgamdandır. dün zencefilli ıhlamur verdim. senin kuzuya da geçmiş olsun toplu ortamlarda daha da zor allah esirgesin yavrularımızıBelki balgam atamadığı yuttuğu için kusmuştur çok geçmiş olsun. Ballı ılık ıhlamur falan içir boğazını yumuşatsın kıyamam ya. Benim kız da iki gündür burnu akıyo öksürük vardı ara ara şimdi de sesi kısılmış gibi azıcık. Kreşe başladı başlayalı her hafta hasta olur oldu
crp için kan mı alıyorlardı? dr. a götürmek istemiyorum ama ilerlerse diye de korkuyorum. çocuk acı çekiyor bellibalgam yapıyor olabilir ama bi doktora git bence crp bakılsın.
Canım yerinde olsam çocuğu hemen doktora götürürüm tedavisini duzenlesin doktor, yazık acı çekmesin ben bu durumlarda hemen doktorumuza yazıp koşarak gidiyorum ve boğaz ağrısından çok korkarım çok acı verici oluyor geçmiş olsun kuzuya.kızımın 4-5 gündür burnu dutmadan akıyor yara oldu silmekten. gece uyuyamıyor nefes alamadığı için. bu sabah ses kısıklığı ve kuru bir öksürükle uyandı. hani öksürürken boğazın yırtılırcasına acır ya, öyle. tanıyorum bu öksürüğü. akşam da yattıktan sonra midesinde ne varsa kustu. hayırdır inşallah ya
Canım neden doktora götürmek istemiyorsun? Boğazına kulağına bakar iltihaplanmissa tevavisini yazar rahatlar kızın yazık niye acı çeksin cocuk.crp için kan mı alıyorlardı? dr. a götürmek istemiyorum ama ilerlerse diye de korkuyorum. çocuk acı çekiyor belli
sen güvenebileceğin bir doktor bulmuşsun ne güzel. yanlış ilaç yazıyorlar ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. annem de kızıyor götür diye. götüreyim dimi tamam.Canım neden doktora götürmek istemiyorsun? Boğazına kulağına bakar iltihaplanmissa tevavisini yazar rahatlar kızın yazık niye acı çeksin cocuk.
evet canım kanda enfeksiyon var mı diye bakıyorlar. salgın var bu ara o yüzdencrp için kan mı alıyorlardı? dr. a götürmek istemiyorum ama ilerlerse diye de korkuyorum. çocuk acı çekiyor belli
ben 1aydir öğlen yemeginden sonra 1 çay kaşığı ocean balık yağı veriyorumsen güvenebileceğin bir doktor bulmuşsun ne güzel. yanlış ilaç yazıyorlar ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. annem de kızıyor götür diye. götüreyim dimi tamam.
bu arada, dün balık yağı aldım ne kadar sürede ne ölçüde vermem gerekiyor?
Bana bakma sen ben biraz takıntılıyım gak desin guk desin boğazına kulağına baktirmaya göğsünü dinletmeye doktorumuza koşuyorum içim anca öyle rahat ediyor, yıllarca işin tahsilini almış sonuçta arada farklilari çıkabilir ama ben her şartta doktorlara güvenmeyi tercih ediyorum.sen güvenebileceğin bir doktor bulmuşsun ne güzel. yanlış ilaç yazıyorlar ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. annem de kızıyor götür diye. götüreyim dimi tamam.
bu arada, dün balık yağı aldım ne kadar sürede ne ölçüde vermem gerekiyor?
Amin canım insallah cok sagol.sonuçlandı mı oh çok şükür. inşallah herşey iyi olur canım.
yazık acı çekiyor kızım ya. ağlayamıyor bile boğazından. inşallah canım sağol
Cok sagol canim..Aminnn insallahEowynn_arwn canım hadi geçmiş olsun, gözün aydın. Hayatının bu aşamasında yolun bahtın açık olsun inşallah ❤
Canım en doğrusu hakkınizda hayırlısı oldu inşallah Allah bundan sonra sıkıntı yaşatmasın size..Büyük kızının tutumu ne oldu boşanma durumunu çocuklar istemiyor genelde.Amin canım insallah cok sagol.
Kiyamam kuzuya
Cok sagol canim..Aminnn insallah
Amin canım inşallah cok sagol.dun eve gittigimde surati asıktı tabi.ama snra bana sarıldı olması gereken buydu annem dediCanım en doğrusu hakkınizda hayırlısı oldu inşallah Allah bundan sonra sıkıntı yaşatmasın size..Büyük kızının tutumu ne oldu boşanma durumunu çocuklar istemiyor genelde.
kızımın 4-5 gündür burnu dutmadan akıyor yara oldu silmekten. gece uyuyamıyor nefes alamadığı için. bu sabah ses kısıklığı ve kuru bir öksürükle uyandı. hani öksürürken boğazın yırtılırcasına acır ya, öyle. tanıyorum bu öksürüğü. akşam da yattıktan sonra midesinde ne varsa kustu. hayırdır inşallah ya
Amin canım inşallah cok sagol.dun eve gittigimde surati asıktı tabi.ama snra bana sarıldı olması gereken buydu annem dedisen elinden gelen herseyi yaptin vs dedi.snra toparladi yuzu gulmeye basladi :)
evet canım kanda enfeksiyon var mı diye bakıyorlar. salgın var bu ara o yüzden