2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
sağol canım. burun tıkanıklığı sümük dolu olduğu için. yatmadan çekiyorum ama yine doluyor. bu kusma niye ki acaba o korkuttu beni.
Belki balgam atamadığı yuttuğu için kusmuştur çok geçmiş olsun. Ballı ılık ıhlamur falan içir boğazını yumuşatsın kıyamam ya. Benim kız da iki gündür burnu akıyo öksürük vardı ara ara şimdi de sesi kısılmış gibi azıcık. Kreşe başladı başlayalı her hafta hasta olur oldu

naaıl geöti sünnet yeni gördüm msjını

İnşallah balgamdandır. dün zencefilli ıhlamur verdim. senin kuzuya da geçmiş olsun toplu ortamlarda daha da zor allah esirgesin yavrularımızı

Canım yerinde olsam çocuğu hemen doktora götürürüm tedavisini duzenlesin doktor, yazık acı çekmesin ben bu durumlarda hemen doktorumuza yazıp koşarak gidiyorum ve boğaz ağrısından çok korkarım çok acı verici oluyor geçmiş olsun kuzuya.

crp için kan mı alıyorlardı? dr. a götürmek istemiyorum ama ilerlerse diye de korkuyorum. çocuk acı çekiyor belli
Canım neden doktora götürmek istemiyorsun? Boğazına kulağına bakar iltihaplanmissa tevavisini yazar rahatlar kızın yazık niye acı çeksin cocuk.

Canım neden doktora götürmek istemiyorsun? Boğazına kulağına bakar iltihaplanmissa tevavisini yazar rahatlar kızın yazık niye acı çeksin cocuk.
sen güvenebileceğin bir doktor bulmuşsun ne güzel. yanlış ilaç yazıyorlar ne bileyim kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. annem de kızıyor götür diye. götüreyim dimi tamam.
bu arada, dün balık yağı aldım ne kadar sürede ne ölçüde vermem gerekiyor?

ben 1aydir öğlen yemeginden sonra 1 çay kaşığı ocean balık yağı veriyorum

Bana bakma sen ben biraz takıntılıyım gak desin guk desin boğazına kulağına baktirmaya göğsünü dinletmeye doktorumuza koşuyorum içim anca öyle rahat ediyor, yıllarca işin tahsilini almış sonuçta arada farklilari çıkabilir ama ben her şartta doktorlara güvenmeyi tercih ediyorum.

Balık yağı gün aşırı aç karnına yada denk getirebilirsem gece uyumadan bir tatlı kaşığı veriyorum ben canım yaza kadar böyle gideceğiz.

Geçmiş olsun şimdiden kuzuya inşallah uzamadan geçer.

Amin canım insallah cok sagol.
Kiyamam kuzuya

Cok sagol canim..Aminnn insallah
Canım en doğrusu hakkınizda hayırlısı oldu inşallah Allah bundan sonra sıkıntı yaşatmasın size..Büyük kızının tutumu ne oldu boşanma durumunu çocuklar istemiyor genelde.

Canım en doğrusu hakkınizda hayırlısı oldu inşallah Allah bundan sonra sıkıntı yaşatmasın size..Büyük kızının tutumu ne oldu boşanma durumunu çocuklar istemiyor genelde.
Amin canım inşallah cok sagol.dun eve gittigimde surati asıktı tabi.ama snra bana sarıldı olması gereken buydu annem dedi sen elinden gelen herseyi yaptin vs dedi.snra toparladi yuzu gulmeye basladi :)

Cok gecmis olsun canim. Oksurmekten kusmuştur oglumdada oyle olmustu. Dr a gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…