- 1 Şubat 2012
- 2.023
- 3.794
Bence mutlaka destek almalısın canım.. Biz yaptırdığımızda 4,5 aylıktı ve destek iyi gelmişti şimdi 1,5 yaşına geldiler mutlaka insan gerekirKızlar merhaba
Yarın oğlum sünnet olacak
Çok zor oluyormu?
Tek başıma olacağım eşimin şehir dışı görevi var
Kendi ailem başka şehirde
Kv yakın sayılır ama görüşmüyorum normalde
Arasam gelir ama bilemedim
Sizce tek başıma üstesinden gelebilirmiyim
Önerilerinize yardımlarınıza ihtiyacım var
Canım üzme kendini lütfen , elinden geleni yapıyorsun zaten hastalanmaları senin suçun değil ki.. Bilinçli bir insansın asla gereksiz ilaç kullanmadın şartlar bunu gerektirdi sadece.. Bende çocukken çok hasta olurmuşum şimdi iyiyim maşallah, bebeklerde büyüdükçe iyi olacaklar inşallahslm kızlar, oğlan iyileşti derken dün akşamda kız ateşlendi. Zaten burun akıntısı vs vardı kaç gündür ama ateş yoktu. Önce şurup, gece de fitil verdim çünkü hiç uyumadık sabaha kadar. Kulakları ağrıdı sanırım. Doktora götürmedim daha. İyice kötü olursa götüreyim diyorum. Bunları çok dirençsiz büyüttüm üzülüyorum. Büyük kızımda ateş 40 olurdu ama hala şurup vermezdim. kullandığı antibiyotik 1 elin parmaklarını geçmez. Şükür şimdi de çok hafif atlatıyor hastalıkları. Ama bunlar da en ufak şey de ilaç verdik. kızın 1 sene de kullandığı antibiyotik 10'u geçti. O yüzden çok moralim bozuluyor. Bağışıklıkları çok zayıf büyüttük bu sefer
Çok güzel anlatılmışAnneler ...
Üç-dört öğün normalmiş ama hazırlamaktan yoruldum artık. Aynı şeyi yiyince de içime sinmiyorSabah öğle ve akşam üç defa yiyor gün içinde. Aralarda emiyor bazen turşu veya ceviz tırtıklıyor. Hep böyleydi düzen.
Bununla geçmiş olsun diyelim sanki çok ciddi bir durum yok gibi. Krupta değil anlattığına göre.Sagol canım gun içinde iyiydi şükür halsiz değildi oksuruk de cok yok. Aslında banyo yaptırmadım ama bizim kız klozete cok meraklı hep banyoda durmak istiyor klozete oynamasın diye ben de banyoda bir legene su koydum legene pecete falan attı peceteleri cıkardı oyuncak yuzdurdu falan banyoda oynadıdan kastım. Ama dun oyle bir ses vardı ki uykuda gece uyuyamadım Allah korusun nefesi gidecek diye.
Ön dişlerimle ezerek veya benim kontrolümde ona ön dişleriyle tırtıklatarak veriyorum. Ay çekirdeği kabak çekirdeği ceviz fındık yiyor bademde nedense beceremiyor.Cevizi nasil veriyorsun?
Nasıl geçti canım günün?Amin canım inşallah..elbet hayatimiz bi duzene girecek az daha sabır
Aynen canım badem daha sert sanırım. Senin kızın da yapılı. Şimdi kaç kilo oldu? Ben ileride benim gibi fazla kilolu olmasından korkuyorum. Aşırı bir yemesi yok. Gündüz emzirmiyorum. Hatta dünden beri sadece bir kez emzirdim, bıraktırmaya çalışıyorum. Kıyafetleriyle 12,5 kilo oldu ama boyu da uzun. Tombiş görünmüyor, göbeği falan yok ama yine de korkuyorum çocukta yeme bozukluğu falan olur diye. Foto atayımÖn dişlerimle ezerek veya benim kontrolümde ona ön dişleriyle tırtıklatarak veriyorum. Ay çekirdeği kabak çekirdeği ceviz fındık yiyor bademde nedense beceremiyor.
Canım çok geçmiş olsun inşaallah ilerlemeden geçer.slm kızlar, oğlan iyileşti derken dün akşamda kız ateşlendi. Zaten burun akıntısı vs vardı kaç gündür ama ateş yoktu. Önce şurup, gece de fitil verdim çünkü hiç uyumadık sabaha kadar. Kulakları ağrıdı sanırım. Doktora götürmedim daha. İyice kötü olursa götüreyim diyorum. Bunları çok dirençsiz büyüttüm üzülüyorum. Büyük kızımda ateş 40 olurdu ama hala şurup vermezdim. kullandığı antibiyotik 1 elin parmaklarını geçmez. Şükür şimdi de çok hafif atlatıyor hastalıkları. Ama bunlar da en ufak şey de ilaç verdik. kızın 1 sene de kullandığı antibiyotik 10'u geçti. O yüzden çok moralim bozuluyor. Bağışıklıkları çok zayıf büyüttük bu sefer
Bir zaman sonra otomatiğe bağlıyorsun :)Üç-dört öğün normalmiş ama hazırlamaktan yoruldum artık. Aynı şeyi yiyince de içime sinmiyor
Geçmiş olsun canım. Kendini böyle üzme. Geçen gün bir Prof. Yazmış. Bebeklerin yılda 12 kez ateşlenmesi normal demiş. Yüzden fazla virüs var. Kapmaları normal demiş. İnşaşlah zamanla güçlenecek bağışıklıklarıslm kızlar, oğlan iyileşti derken dün akşamda kız ateşlendi. Zaten burun akıntısı vs vardı kaç gündür ama ateş yoktu. Önce şurup, gece de fitil verdim çünkü hiç uyumadık sabaha kadar. Kulakları ağrıdı sanırım. Doktora götürmedim daha. İyice kötü olursa götüreyim diyorum. Bunları çok dirençsiz büyüttüm üzülüyorum. Büyük kızımda ateş 40 olurdu ama hala şurup vermezdim. kullandığı antibiyotik 1 elin parmaklarını geçmez. Şükür şimdi de çok hafif atlatıyor hastalıkları. Ama bunlar da en ufak şey de ilaç verdik. kızın 1 sene de kullandığı antibiyotik 10'u geçti. O yüzden çok moralim bozuluyor. Bağışıklıkları çok zayıf büyüttük bu sefer
Maşaallah kuzuyaKilolu görünmüyor di miyesoka90
canım biz de su fıtığı olduğu için şimdiye kadar yatıramadık. eğer doktor geçti derse bu yaz yaptıracağız. artık herşeyi farkında olduklarından bence yanında biri olsa iyi olur. lokal mı genel mı olacak anestezi ?Kızlar merhaba
Yarın oğlum sünnet olacak
Çok zor oluyormu?
Tek başıma olacağım eşimin şehir dışı görevi var
Kendi ailem başka şehirde
Kv yakın sayılır ama görüşmüyorum normalde
Arasam gelir ama bilemedim
Sizce tek başıma üstesinden gelebilirmiyim
Önerilerinize yardımlarınıza ihtiyacım var
maşallah bence çok dengeli boyu kilosu... çok tatlı maşallah maşallahKilolu görünmüyor di miyesoka90
çok geçmiş olsun canım. salgın var havalar bi ısınıyor bir soğuyor. ben burnu akarken baby&me pamuklarini ıslatıp siliyordum. gece başını biraz yukselt, cold mix nefes acıyor. gece odaya bölünmüş soğan koyuyordum. bir de içebilirse rendelenmiş soğanın suyunu sulandirip yemekten sonra vermeye çalış.kızımın 4-5 gündür burnu dutmadan akıyor yara oldu silmekten. gece uyuyamıyor nefes alamadığı için. bu sabah ses kısıklığı ve kuru bir öksürükle uyandı. hani öksürürken boğazın yırtılırcasına acır ya, öyle. tanıyorum bu öksürüğü. akşam da yattıktan sonra midesinde ne varsa kustu. hayırdır inşallah ya
Cok gecmis olsun canımslm kızlar, oğlan iyileşti derken dün akşamda kız ateşlendi. Zaten burun akıntısı vs vardı kaç gündür ama ateş yoktu. Önce şurup, gece de fitil verdim çünkü hiç uyumadık sabaha kadar. Kulakları ağrıdı sanırım. Doktora götürmedim daha. İyice kötü olursa götüreyim diyorum. Bunları çok dirençsiz büyüttüm üzülüyorum. Büyük kızımda ateş 40 olurdu ama hala şurup vermezdim. kullandığı antibiyotik 1 elin parmaklarını geçmez. Şükür şimdi de çok hafif atlatıyor hastalıkları. Ama bunlar da en ufak şey de ilaç verdik. kızın 1 sene de kullandığı antibiyotik 10'u geçti. O yüzden çok moralim bozuluyor. Bağışıklıkları çok zayıf büyüttük bu sefer
Aynen ole canım bende sasiriyorum artik yaotiklarina.edepsizligi ele aldi iyice..bosandik bugun cok sukur.insallah bundan snrada rahat birakir :/adama bak, brm karnım doysun hem pastam dursun. karaktersiz. inşallah kısa zamanda lehine sonuçlanır canım.
Geldi canim sagol.tek celsede bitti cok sukur..Hasta çocuklara çok geçmişolsun..Eowynn_arwn canım inşallah çabuk kurtulursun bu üçkağıtçıdan! Mahkemeye gelmezse çok uzuyor inşallah çakallık yapmaz.
Mahkemeye geldi canim tek celsede bitti.ama snrasinda tel acarak msj atarak taciz tehdit edip durdu.hic orali olmadim.umarim cabuk gecer bu gunler...Nasıl geçti canım günün?
Cok gecmis olsun canim.gecen hafta benim kuzuda ayni oldu.burnu su gibi aktikızımın 4-5 gündür burnu dutmadan akıyor yara oldu silmekten. gece uyuyamıyor nefes alamadığı için. bu sabah ses kısıklığı ve kuru bir öksürükle uyandı. hani öksürürken boğazın yırtılırcasına acır ya, öyle. tanıyorum bu öksürüğü. akşam da yattıktan sonra midesinde ne varsa kustu. hayırdır inşallah ya
sağol canım. burun tıkanıklığı sümük dolu olduğu için. yatmadan çekiyorum ama yine doluyor. bu kusma niye ki acaba o korkuttu beni.çok geçmiş olsun canım. salgın var havalar bi ısınıyor bir soğuyor. ben burnu akarken baby&me pamuklarini ıslatıp siliyordum. gece başını biraz yukselt, cold mix nefes acıyor. gece odaya bölünmüş soğan koyuyordum. bir de içebilirse rendelenmiş soğanın suyunu sulandirip yemekten sonra vermeye çalış.
sonuçlandı mı oh çok şükür. inşallah herşey iyi olur canım.Cok gecmis olsun canım
Aynen ole canım bende sasiriyorum artik yaotiklarina.edepsizligi ele aldi iyice..bosandik bugun cok sukur.insallah bundan snrada rahat birakir :/
Geldi canim sagol.tek celsede bitti cok sukur..
Mahkemeye geldi canim tek celsede bitti.ama snrasinda tel acarak msj atarak taciz tehdit edip durdu.hic orali olmadim.umarim cabuk gecer bu gunler...
Cok gecmis olsun canim.gecen hafta benim kuzuda ayni oldu.burnu su gibi aktibol dus aldirdim burun damlasi kullandim.alerjikte olabiliyor ilkbaharda.1 haftada atlatti cok sukur.sizinde tez zamanda gecer gider insallah...